Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taaakajednaaa

tak się od pewnego czasu zastanawiam

Polecane posty

Gość taaakajednaaa

czy małżeństwo, stale związki - czy to ma w ogóle sens? powiem szczerze, że w żadnym poważnym związku jak do tej pory nie byłam ale dużo ostatnio o tym myślę, na wielu forach kobiety (faceci z resztą też) narzekają na swoich partnerów, skarżą się że zdradza, że zaniedbuje, że po ślubie się zmnienił...czy to tak zazwyczaj już jest? gubię się w tym wszystkim, coraz częściej myślę o tym, że chyba wolę być sama...czy jest tu ktoś kto przywróci mi choć w małym stopniu wiarę w to, że we dwójkę można całkiem fajnie sobie żyć?

Gość ja napisze tak....
nie zadawaj sie z kims kto wywleka brudy na forum i tyle, malo takich ludzi ale jeszcze nie wymarli. Np. moj chlopak nigdy nie opisuje spraw prywatnych na forum, ale z tego co widze to sporo ejst chlopakow co tak robia i wszystko opisuja, nawet piszą o swoim ruchaniu, co dla mnie jest obrzydliwe.

Gość dobrze kombinujesz
lepiej badz sama mniej problemow zero placzu

Gość jeeeeeeeeeeeeeeee
zalezy co rozumiesz przez "fajne" bo dla mnie fajny jest czas w samotnosci lub z moją córcia reszte mam w dupie i czy sa czy nie nie ma dla mnie znaczenia...wyszli mi równo bokiem wszyscy... mam w dupie facetów i z nimi fajnie nie jest. wiec fajnie ... to pojecie wzgledne i zalezy od odoby.

Gość jeeeeeeeeeeeeeeee
oj bardzo ... :)

Gość wróciłammmm
to jak to jest?

Gość stara baba taka jedna.....
może ja Ci przywrócę wiarę w to że życie we dwójkę ma sens w tym roku minie 22 lata jak jestem po ślubie....nie napiszę że moje życie było usłane różami a mój książę przyjechał do mnie na białym koniu i nosi mnie na rękach przez ten cały czas..... bywało w naszym związku różnie....były wzloty i upadki....ale zawsze był przede wszystkim szacunek względem siebie....może trudno w to uwierzyć ale ani mój mąż mnie ani ja jemu nigdy nie ubliżyłam nigdy też między nami nie doszło do jakiejś dzikiej awantury że leciały talerze ....były i owszem ciche dni ale to wszystko.....wybudowaliśmy sami dom ...wychowaliśmy wspaniałe dzieci i myślę że te wspólne kłopoty i trudy codziennego życia bardziej nas cementowały jak oddalały myślę że współczesne pary nie potrafią ze sobą rozmawiać a przede wszystkim nie potrafią stawiać czoła wszelkim przeciwnością jakie pojawią się na ich drodze a uciekają od problemów zamiast je rozwiązywać

Gość wróciłammmm
stara baba...fajne jest to co piszesz ;)