Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość użależniona od coca-coli

Jestem użależniona od COCA-COLI. Przestrzegam przed napojem

Polecane posty

Po raz drugi wpadłam w nałog i piję codziennie 1,5 litra coca coli:-( Najgorsze jest to ze to pieroinstwo tak uzaleznia ze zadne inne napoje czy soki dla mnie nie istnieja. Od rana do nocy pije colę!!! Co oni dodaja do tego????

Gość następna frajerka
gówno. tylko ludzie słabi są uzależnieni

Uwazajcie szczgolnie na wasze dzieci bo wiem ze czesto matki pozwalja pic to swoim dzieciom. A wiadomo ze skoro mnie osobe dorosla uzaleznilo to co dopiero takie male dziecko. Musze cos zrobić, zmusic się do picia czegos innego bo zdaje sobie sprawde ze cola jest strasznie niezdrowa i wuniszcza moj organizm.

Gość Step Up pppp
o kurwa no to masz problem

No jest to problem!!! Wkurza mnie to ze ten napoj tak mnie uzaleznia ze zamiast zdrowego soku pomaranczowego wybieram to G****** :-(

Gość tak samo mozna sie uzaleznic
od slodyczy. Cola ma w sobie ogromna ilosc cukru , i im wiecej go jesz tym wiecej chcesz. Odstaw cole na 3 dni, zamiast niej pij wode mineralna z cytryna i zobaczysz ze przejdzie Ci ochota. Swoja droga, cola to super sposob na odrdzewianie rur i zwymanie krwii na miejscach zbrodni. Pomys, co robi z Twoim ukladem trawiennym! (to nie bylo zlosliwe )

Gość jola jabola
Gocha to Ty?

wyrzuć to w huj, kup sobie wode. ja też kiedyś piłam tylko cole, i zniszczyłam sobie strasznie wtedy zęby , teraz pije tylko wodę, cola awet mi jużn ie smakuje. Czasem jej używam jako odrdzewiacza i czyszczenia biżuteri.

Gość lololalalaoa
J tez piłam cola cały czas aż w koncu z dnia na dzien zastąpiłam ją sokiem pomarańczowym i od trzech lat nie miałam w ustach ani grama coli

Ja wiem co robi coca cola....:-( I dtaego tak mnie to rpzeraza ze wypijam ja codziennie. Ona jest bardzo niezdrowa na zołądek a ja nie potrafię powiedziec STOP:-(

A jesli chodzi o cukier w coli to chyba raczej nie to dlatego ze ja nie lubie slodyczy wiec co innego uzależnia.

Bede się zmuszać po oproznieniu 2 litrowej coli ktoa dziś kupiłam:-(

Uzaleznilas sie od cukru znajdujacego sie w Coli.W poltoralitrowej butelce jest kilkadziesiat lyzeczek...a cukier uzaleznia

Uzaleznilas sie od cukru znajdujacego sie w Coli.W poltoralitrowej butelce jest kilkadziesiat lyzeczek...a cukier uzaleznia

1/3 coli to cukier. wyrzuc to w cholere mowie, nawet tego nie pij, doopa od tego rośnie.

wiem:-( Kurde po cholere produkuja takie g*****??? W kadym napoju jest duzo cukru a zaden mnie nigdy nie uzaleznił!!

Gość jak facetowi podoba sie kobiet
tez tak mam,moze nie wypijam az 1,5 litra kazdego dnia ale cos kolo litra moze byc.Pije kole light mysle,ze uzaleznia slodzik w tej koli. mysle przestac pic to bo napewno to zdrowe nie jest.ale co mam zrobic jak nie cierpie wody zwyklej? czy woda gazowana tez jest niezdrowa?

a po co produkuja papierosy skoro sa szkodliwe? biznes to biznes ich nie obchodzi zdrowie ludzi,to wybor kazdego czlowieka czy chce pic i palic czy nie :) niestety na naszym rynku wiekszosc rzeczy jest szkodliwa

Gość siri
Cola mi nie smakuje, dziś wypiłam 1 butelkę...świństwo....wolę raczej PEPSI, ale tylko od czasu do czasu, bo tak co dzień to wszystko się znudzi...A poza tym to jedzenie obecnie jest też podłe nie to co 50 lat temu...wszystko miało swój smak, zapach i wartości odżywcze...teraz to wszędzie jak nie konserwanty to polepszacze, albo wypełniacze, albo jeszcze jakieś inne świństwo... Co za czasy!

pomylka pije Pepsi light no ale to to samo co coca cola

mnie odrzuca od coli czy pepsi z cukrem :) nie lubie tego smaku,w dodatku te light sa duzo slodsze wiec akurat to co lubie :) a szkoda

Gość ghwrhsr
Możecie się z niej śmiać... znam 2 gości uzależnionych od pepsi, jeden wypija 4l dziennie drugi trochę mniej.

Gość genkka-ccc
Ja też kiedyś piłam bardzo dużo takich słodkich napojów gazowanych, ale udało mi się z tym skończyć. Przerzuciłam się teraz na Staropolankę gazowaną - to dużo zdrowsze "uzależnienie" ;) Polecam!

niby wiem,ze to gowno,ale to troszke jak z alkoholikami,oni nie moga w ogole pic alko,bo tak tylko do tego wroca,mysle ze podobnie jest z kola.

Nie wiem co oni do tego dodają, ale w sumie też swego czasu złapałam się na tym, że kupowałam sobie buteleczkę coli codziennie przez jakiś czas i potem jak nie kupiłam to miałam straszną ochotę na nią i musialam isc do sklepu. Przeszło mi, nie musialam z tym jakos szczegolnie walczyc, ale zauwazylam ze uzalezniająco dziala. Tak na prawde od wszystkiego sie mozna uzaleznic, od czekolady tez.

Wiem coś o tym.. zdaję sobie sprawę że cola nie jest zdrowa.. No i na pewno uzależnia.. Tak to już bywa... w końcu zawiera kofeine...

Gość adddda
autorko kiedys oglądałam dokument o coca-coli, otóż nic dziwnego że się uzależniłaś ponieważ pierwszy producent tego napoju był narkomanem, ale brak mu było pieniędzy na typowe narkotyki i spotkał się później z produktem o nazwie cola, chciał wymyslić coś co w chwilach "głodu" da mu wytchnienie i będzie tańsze od narkotyków, obecna coca-cola nie jest juz ta sama co kiedyś ale zawiera colę- tem środek uzależniający

Gość Paulka88
KOFEINA to ona uzależnia tak samo jak kawa. Po odstawieniu całkowicie coli byc może bedziesz ospała i nic Ci się niebedzie chciało, u mmnie cola musi byc zawsze jak dzien wczesniej na imprezie troche wypije, rano mnie tak suszy ale nic niepomaga lece po zimną cole do sklepu biore pare łyków czaem poł na raz i odrazu lepie j :)) ale w normalny dzien nie łykam butelkami coli, raz w tygodniu czasem 2.. :))