Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bleranda

Jak moja matka i ciocia mogly zostawic moje dziecko pod opieka takich ludzi!?

Polecane posty

Gość bleranda

Gdy moj syn poszedl do I klasy wyjechalam do Niemiec. Do pracy. Poprosilam wtedy mame i jej siostre by sie nim zaopiekowaly. Bylam tam dwa lata. Teraz wrocilam i co zastalam? Mama i jej siostra mieszkaja razem. A moje dziecko zostalo pod opieka ludzi nieodpowiedzialnych. Zostalo samo w domu z takimi ludzmi jak - moj ojciec erotoman, ktory szukal przygod po domach publicznych - i moj brat, ktory byl po dwoch rozwodach bo nie umial dogadac sie z zadna kobieta. Obaj maja problem z alkoholem. Ojciec mojego dziecka to czlowiek ktory mnie zostawil, nie chcial miec ze mna i z naszym dzieckiem nic wspolnego. Dlatego wyjechalam, zarobilam tyle ze teraz chcialabym kupic mieszkanie w Polsce. Moja matka mi powiedziala ze moj syn od kilku miesiecy nie jest juz z moim ojcem i odeszla od niego. Ale po cholere zostawia male dziecko z dwoma facetami. Przeciez wiadomo ze mezczyzni nie dadza sobie rade z dzieckiem.

Gość Pani Frau od polskiego
fajną masz rodzinkę

Pojechalaś na dwa lata i nie interesowałaś się tym co się dzieje z Twoim dzieckiem? :O

Gość I gor my life again 38
Trudne sprawy 🖐️

Gość bleranda
Jak to sie nie interesowalam? Wysylalam pieniadze na dziecko, dzwonilam do matki i cioci a one caly czas utrzymywaly mnie w przekonaniu ze synowi nie dzieje sie krzywda. Jestem wsciekla na nie bo im zaufalam a one mnie oklamywaly.

Gość i one miały byc niańkami do
twojego dzieciaka? :O Jak komuś już wywijac taki numer to lepiej facetowi, niech facet też będzię niańką.

Gość znalazłaś sobie opiekunki
:O

Gość ciapelek
Kupcie dla siebie mieszkanko i spędzaj w synkiem jak najwięcej czasu,żeby nadrobić stracony czas. Nie myśl już o tym i nie zadręczaj sie myślami-co się stało to się nie odstanie. Pozdrawiam.

Gość ffffffffff2322
One rowniez potrzebuja czasu dla siebie :)