Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wybierz_pseudonim

co dalej ze znajomoscia?

Polecane posty

Gość wybierz_pseudonim

witam! 2 dni temu spotkalam sie z chlopakiem, z ktorym wczesniej tylko sms-owalam. spotkanie wypadlo jak najbardziej pozytywnie. nie wiedzialam czy pozniej mam sie odezwac pierwsza, czy nie, ale czesto tu -na forum- czytalam ze dziewczyna nie powinna czekac az chlopak pierwszy napisze, bo czasem jest tez tak ze to oni czekaja ze to wlasnie my napiszemy pierwsze. z drugiej strony mowia, ze chocby skaly sra...y i mury pekaly to facet tak sie odezwie jesli bedzie chcial. nie czekalam i po paru godzinach napisalam mu ze dziekuje ze mile spotkanie.. mial dac tez znac jak droga powrotna, bo w moje tereny jechal pierwszy raz. odpisal ze dobrze i ze rowniez dziekuje mi za to spotkanie. ale wczoraj juz zapadla cisza. co o tym sadzicie? czy to moze zle wrozyc?

Gość ecfhvgjbn
tak, nie ma ochoty na dalsze spotkania :classic_cool:

Gość wybierz_pseudonim
up!

Gość wybierz_pseudonim
prosze o inne wypowiedzi.

Gość gosiasiusia
inne? a co mamy powiedziec tobie to co chcesz uslyszec?:D wiec tak, chlopak zakochal sie w tobie od pierwszego spojrzenia i zapomnial jezyka w gebie:D zadowolona panienka?:)

Gość wybierz_pseudonim
nie chodzilo mi o inne tzn. takie, ktore ja chce uslyszec, tylko moze bardziej rozwiniete niz pierwsza odpowiedz na moj temat. i nie nazywaj mnie panienka.

Gość ...........oj............
Z doświadczenia/obserwacji/logicznego punktu widzenia* powiem Ci: "Facet nie jest zainteresowany dalszą znajomością" ewentualnie "nie należy do tego typu osób które muszą mieć ciągły kontakt z osobami które lubią". Jednak (patrz *) skłaniam się do pierwszej opcji.

Gość wybierz_pseudonim
od poczatku bylo tak, ze smsy nie byly ciagle, czasem przerwa pare dni, w koncu telefon, spotkanie.wukluczacie opcje ze czeka na kolejna wiad ode mnie?

Gość w lecie jesien
wukluczacie opcje ze czeka na kolejna wiad ode mnie?" dziewczyno przecież ty na siłę oczekujesz potwierdzenia :Da tę opcję wykluczamy całkowicie:D oj dzieci dzieci:D

Gość wybierz_pseudonim
"dzieci" ;p niestety to Ci sie nie udalo. a szukam potwirdzenia bo dziwi mnie wlasnie zachowanie tego doroslego faceta[czyt. NIE DZIECKA]

Gość w lecie jesien
zadajesz pytania i analizujesz na poziomie 15-to latki:D wiec jestes dzieciak, koniec i kropa:D

Gość wybierz_pseudonim
to ciekawe ile Ty masz lat bo analizujesz to wszystko w taki sam sposob

Gość alkdjfnvldakjnvlkjdfnvdkjg
kutfa jak bedzie chcial to napisze do ciebie, faceci sa tacy ze jak im sie dziewczyna podoba to potrafia dziure w brzuchu wiercic.