Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cholera wie kto

Dobry nefrolog dziecięcy warszawa

Polecane posty

Witam! Czy któraś z Was mogłaby mi polecić dobrego nefrologa dziecięcego, który przyjmuje prywatnie (wprawdzie mam skierowanie, ale chodzi mi o szybką wizytę) bo muszę skonsultować wyniki córki

Tak , na pewno chodzi mi o nefrologa moja córka jest zagrożona kamicą nerkową, była pod opieką dr Olszewskiego (chyba :) ) z Cepelku, ale niestety nic kompletnie sie od niego dowiedziec nie mogłam o co chodzi itp, w rezultacie przez pół roku dawałam jej zurawine i sprawdzałam mocz co miesiąc czy nie ma problemu było ok, dopóki nie przypałętał się częstomocz , zrobiłam badania, w moczu wyszło E.Coli, ale w małym stężeniu więc była leczona tylko furaginą, jednak lekarka powiedziała mi ze muszę skonsultowac nowe wyniki posiewu (odbieram dziś) czy ta furagina nie musi być brana 3 miesiące

aha jedynie mogę polecić dobrego urologa dr Śmigielskiego, nie mam do niego kontaktu, ale możesz mu zadać pytanie również w internecie jeżeli córcia nie miała robionego usg, to może ma jakieś poszerzenie w układzie moczowym, czy cóś podobnego, a tym zajmuje się już Śmigielski

Gość D.M.
Witam,dr Śmigielski przyjmuje w Centrum Med.Bios tel.612 16 34 uprzedzam tylko że jest okropnie nieprzyjemny . Polecam dr Ziółkowską ze szpitala przy ul. Marszałkowskiej przyjmuje prywatnie CM -ul.Waryńskiego 5? nie pamiętam tel. wpisz w gogle powodzenia.

Gość nosleep27
W tej nowej klinice Medintel mają świetnego nefrologa dzieciecego ;) www.medintel.com.pl smialo moge polecić, sam chodziłem z córeczką

Gość gość
A można prosić o nazwisko tego nefrologa? Bo w zareklamowanej przez Pana klinice nie znalazłam lekarza o takiej specjalizacji...

Gość gość
Jak zależy ci na szybkiej prywatnej wizycie to polecam placówkę przy al. Rzeczypospolitej 1 na Wilanowie. Mają świetną nefrolog doktor Beatę Pacanowską.

Gość gość
Ponawiam pytanie

Gość maliczka93
Szukasz prywatnie czy na fundusz? Bo jeśli prywanie to na pewno polecam Balumed: http://balumed.pl/specjalizacje/nefrolog-dzieciecy/ I panią doktor Adamczuk Dominikę. Bardzo duża wiedza, empatia i co najważniejsze dobre podejście do małego pacjenta. Specjalizuje się w leczeniu chorób nerek, układu moczowego, zaburzenia w oddawaniu moczu, moczeniu u dzieci.

Gość gość232121
w rex medica sport pryzjmuje dr barbara korpała, polecam umowic sie do niej na wizyte, jest dobrym nefrologiem, ja chodzilam z synem i bylo okej.