Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chwała mu

Anders Breivik - ten wielki europejski bohater ma fanów równiez w Polsce

Polecane posty

Gość diabloskat
Bo Breivik ma dobre poglądy tylko kto mu kazał zabijać... Wszelkie lewactwo i muzułmańska nawała to zagrożenie dla pomyślności Europy....

Gość A mi się on podoba
I te jego seksowne, nordyckie rysy twarzy, połączone z pełnym miłości twarzą. Oddałabym się mu na miejscu i razem z nim dokonałabym każdej masakry :classic_cool:

Gość diabloskat
Sikorski pierdoli i le to Breivików w Polsce a były powiec zapierdolił członka klubu PiS w biurze tej partii w Łodzi... Breiviki są ale w PO tacy jak Niesiołowski...

Gość Zagłosowałabym na niego...
...w każdych wyborach 😭

Gość błą404
kilku już było ani lepszy ani gorszy,niczym takim się nie wyróżnił, ani taki inteligentny zresztą nie ma o czym pisać a ludzie powielają słowa Wałęsy jestem za a nawet przeciw niech zaczną strzelać

Gość seba89
ludzie wy jestescie chorzy!to takich jak wy ten diabel powinien zabic byscie poczuli ten strach co ci niewinni ludzie!oni mieli cale zycie przed soba!jego poglady sa chore!kazdy ma prawo mieszkac i pracowac gdzie tylko chce!nienawidze takich szowimistow jak autor tego pojebanego temat

Gość Echo.
ja pierdolę, nie powinnam tego pisać, ale nuta zajebista!

Gość Polsce przydałby się Breivik
Ale w parlamencie, albo innej instytucji publicznej. Może wtedy niedobici okupanci by stąd pouciekali, aż by im jarmułki pospadały :classic_cool:

Gość diabloskat
ludzie wy jestescie chorzy!to takich jak wy ten diabel powinien zabic byscie poczuli ten strach co ci niewinni ludzie!oni mieli cale zycie przed soba!jego poglady sa chore!kazdy ma prawo mieszkac i pracowac gdzie tylko chce!nienawidze takich szowimistow jak autor tego poj**anego temat baranie to idź się brataj z braćmi muzułmanami jak cie nie zapierdolą z AK 47 to będziesz happy...

Gość Chwała mu
Breivik jest zwolennikiem wspólnej europy, praw gejów i Izraela. Więc kto tutaj jest jest szowinistą :-D

Gość diabloskat
a jego poglądy są dobre tylko debil niepotrzebnie strzelał i zabijał islam to zagrożenie dla Europy jeszcze tak z 5 lat i zobaczysz lewactwo też psuje Europę i jej tradycyjne fundamenty..

Gość pudel z quadelupy
nie mogę z tego tematu :D nie wiem czemu tytuł mnie rozyebał na łopatki :D

Gość strejlał
Ładny mężczyzna z niego. Ma super proporcjonalną twarz, ładne rysy.

Gość błą404
uwaga policjant!seba

Gość seba89
breivik nie byl muzulmaninem a mordowal ludzie co wy piszecie!wy nie macie zadmych wartosci!czubie wiesz co to slowo empatia?!nby kiedys taji szaleniec zabil kogos z waszych rodzin moze wtedy tez bedziecie chwalic jego pseudo urode co ty wiesz o iskamie idioto

Gość diabloskat
breivik nie byl muzulmaninem a mordowal ludzie co wy piszecie!wy nie macie zadmych wartosci!czubie wiesz co to slowo empatia?!nby kiedys taji szaleniec zabil kogos z waszych rodzin moze wtedy tez bedziecie chwalic jego pseudo urode co ty wiesz o iskamie idioto idź pierdolnij się w ścianę miast brać udział w merytorycznej dyskusji..

Gość seba89
no tak twoja merytoryka to albo jestes z nami albo spierdalaj zal mowisz ze ten zbrodniarz mordowal w imie praw gejow..a gdzie prawa tych ofiar do zycia glabie!

Gość Chwała mu
Przejrzyj chłopie podręcznik od historii. 90% Postaci w nim to mordercy, a cały postęp ludzkości opiera się na mordach. To jest kurwa czysty darwinizm. Jak nie pojmujesz podstawowych praw rządzących zmianami na linii historycznej, to wypierdalaj do humanitarnych kreacjonistów.

Gość diabloskat
no tak twoja merytoryka to albo jestes z nami albo spie**alaj zal mowisz ze ten zbrodniarz mordowal w imie praw gejow..a gdzie prawa tych ofiar do zycia glabie! matole zrobiłeś sobie zbitek kilku wypowiedzi różnych osób do mnie i jak mam się do tego ustosunkować co nie moje... idź może wypij piwo bo coś kiepsko z twoją składnią, argumentacją, stylistyką

Gość seba89
jezeli twoja merytoryka to glownie przeklenstwa to chyba skonczyles jakas uliczna szkole..boze ludzie ktorzy popieraja morderce pochodza z tego samego kraju co najwiekszy z papiezy ktorego mottem byla milosc do bliznich jestescie zalosnymi masochistami ktorym pewnie nic w zyciu nie wychodzi i cieszycie sie tylko gdy ktos ma gorzej od was w waszym przypadku aborcja bylaby zbawieniem dla spoleczenstwa zale jedne

Gość iwan wladimirowicz palmow
Chwała mu - czy dobrze myślę, że piosenka jest autorstwa warrahy?

Gość seba89
ja za to mam znikome pojęcie o stylistyce i piszę po polskiemu a nie po polsku dałem się zmanipulować propagandzie o nieskazitelnym prawie równym Jezusowi papieżu Wojtyle.. wymyślam bzdury na innych ludzi jestem żałosny..

Gość Na takie przypadki
Najpierw pierdolisz o "wielkim" papieżu, a potem płaczesz, że nikt mnie nie wyskrobał. Jesteś po prostu boski :-D :-D :-D Wiesz co, każdy rząd marzy o takich obywatelach jak ty. Histerycznym debilstwem po prostu łatwiej manipulować. Płacz sobie dalej, ale odwiecznych praw rządzących tym światem twoje emocjonalne pierdolety nie zmienią See ya i ave Breivik :classic_cool: 🖐️

Gość diabloskat
a o czym mam ci pisać to sam powinineś wiedzieć jak niebezpieczne dla Europy mogą być skrajnie fundamentalne odłamy Islamu jak bardzo radykalni są muzułmanie w obronie swoich przekonań religijnych, obyczajowych i kulturowych o ich niechęci do cywilizacji zachodniej o ich wysokim współczynniku dzietności, o burdach jakie wszczynaja w Zachodniej Europie, o wysokim socjalu jaki dostają za swoje nieróbstwo o tym jak się odwdzieczaja Europejczykom w swoich krajach... a "postępowe lewactwo" też siedliskiem samych wypaczonych, rozwiązłych, wulgarnych i prymitywnych doktryn, poglądów i idei..

Gość seba89
widze ze ktos podszywajac sie za mnie probuje mnie zdeskredytowac..to jest zalosne..o..wiecie o jakiego papieza mi chodzi?czyli mieliscie jakies ksiazki w rece..a co do tej aborcji to w waszych przypadkach byloby to mniejsze zlo..mowisz o fundamentalizmie islamu a jak nazwac tego zbrodniarza..czy to nie jest skrajna prawica?nie to zwykla zbrodnia ludzi nienawidzacych innych narcyzow

Gość errerere
tak super, zamordował z zimna krwią młodych Norwegów, dzieci wśród nich.. jak tak nienawidzi muzułmanów to czemu ich nie pozabijał tylko swoich rodaków?!! jeszcze pozbawić życia tyle ludzi, na taką skalę prawie setkę!! :(