Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta7474

Dziwny kształt błony dziewiczej

Polecane posty

Gość Marta7474

Witam wszystkich :-) Mam taki problem. Mam to juz dawno, chyba od zawsze, chociaz sama nie wiem. Przy wejsciu do pochwy, gdy rozszerze wargi sromowe, jest tam taki jakby okragly, pofaldowany pierscien skory z otworem po srodku. Dlugosc tego to jakies 0,5-1cm. Dostac do pochwy sie mozna jak sie tak rozszerzy ten "otworek". Czytam na Wikipedii i opis wskazuje na blone dziewicza, pisze tak - "cienki fałd błony śluzowej u wejścia do pochwy. Zwykle ma ona kształt pierścieniowaty. Pośrodku błony dziewiczej znajduje się mały, rozciągliwy otwór". Tylko to u mnie to wcale nie jest taki cienki fald (no nie wiem jak tam maja inne kobiety), tylko jakby taka skora jak mniejsze wargi sromowe... To mozliwe zeby blona dziewicza tak "wystawala"? Nie wyobrazam sobie, zeby to mi mialo sie przerwac! Jest nawet dosc gruba ta faldka i z zewnatrz przyrosnieta do skory. To by pewnie bardzo bolalo! :-O Dodaje, ze jeszcze nie wspolzylam, tylko czasem chłopak mi palec wkladał

Gość Marta7474
Boje się że konieczne będzie nacięcie lub usunięcie tej błony. A może jakieś Panie miały podobny przypadek i dały rade podczas pierwszego razu?

Gość MrMoralitet...
Idź do Ginekologa normalnie z tym to rozwieje Twe wątpliwości..'tu to Ci najwyżej napiszą "Poka fote":classic_cool:

Gość Marta7474
Mam właśnie zamiar. Próbowałam to zrobić z chłopakiem ale ból był nie do zniesienia. Czytałam gdzieś że trzeba próbować w sumie zauważyłam że ta DZIURKA zrobiła się jakby troszke większa. Dziwi mnie jednak to że gdy chłopak pieścił mnie palcem to poleciało troche krwi a podczas próby penetracji penisem nic a nic był tylko straszny ból.