Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozognionajegoochota

Seks na rozstanie i spełnienie marzen... Jak go zaskoczyc??

Polecane posty

Nie widzialam chlopaka od kilku tygodni... W miedzy czasie rozstalismy sie, ale tylko telefonicznie. Mieszkamy od siebie dalej a on nie mial auta. Zaproponowal mi dzis bysmy sie tak na koniec pokochali. Szczerze mowiac to chce tego ja sama. Moze ktos napisze ze sie nie szanuje. Ale chyba lepsze to bym zaspokoila swoje checi z bylym z ktorym bylam dosc dlugo jak z obcym facetem. Moje pytanie glownie do facetow... Jak go konkretnie zaskoczyc, czym sprawie mu niesamowita przyjemnosc?? Hmm... Nie mam tez do konca pewnosci ze sie rozstaniemy na dobre, moze wlasnie dobry seks pozwoli Nam sie dotrzec;) Dlatego czekam na propozycje od Was.

Gość w lecie jesien
o kurwa mac :D ale zjebance z was :D

skoro nie potrafisz odp na moje pytanie to sie nie wypowiadaj z łaski swojej... kazdy ma inny poglad!

Gość asdd
chce Cię wykorzystać, dziewczyno :o nie daj się omotać!

Gość asdd
chce Cię wykorzystać, dziewczyno :o nie daj się omotać!

Gość wkongs
stul pyska, po to piszesz na forum zeby ludzie sie wypowiadali

Gość najlepiej go zaskoczysz
jak go rozpalisz i powiesz ze jednak nie chcesz i wyjdziesz :D bedzie mial zdziwko frajerzyna

Gość ????
no mam taka kolezanke co po rozwodzie jest ,on sobie rodzine załozył, ale od czasu do czasu sie umawiaja na bzykanko,ona twierdzi ze lepszy swoj niz obcy i nie chce jej sie szukac jak ma gotowca .

Ale ja juz napisalam sama tego chce. nawet jesli sie rozejdziemy na dobre to nie bd niczego zalowac bo to jednak facet z ktorym jest lepiej niz zajebiscie w lozku... I chyba razem dobrze nam bylo skoro dostaje taka propozycje od niego ja a nie jakas kolezanka ktora by mu na pewno nie odmowila... Takze pytam czy moze ma ktos pomysl na niezapomniana noc

Zaden frajerzyna i raczej nie zamierzam tego robic, chce sie zajebiscie bawic... Nie tylko by on sie zabawil i byl lekko tym wieczorem zniechecony... Potrzebuje jakiegos zajebistego pomyslu;)

Gość z zależy Ci na tym, żeby
jednak się z nim nie rozstawac?

Gość nie warto!
ale daj z siebie wszystko... tak żebyś Ty pamiętała, a on żeby żałował już zawsze wspólnych chwil, które właśnie stracił.... niezapomniany i sentymentalny koniec, po którym to Ty będziesz górą

No nie powiem chcialabym bysmy sie dogadali... A czesto seks w tym pomaga. W Naszym zwiazku skutkowalo takie rozwiazywanie problemow. Rozluznienie, rozkosz i inne myslenie, przychylnosc i wiadomo kompromis latwiej przychodzi. Mysle ze teraz tez moze to wiele zalatwic... Czego nie twierdze ze wszystko zalatwi

Sluchaj Nie warto! wlasnie o to tez mi chodzi, ze gdybysmy sie rozeszli to duzo przyjemnosci z tego bd miala ja... i jak mu sie spodoba a odejdzie to pewnie nie raz zateskni za moim cialem... Ale wtedy bd juz nieugieta na tego typu propozycje;)

jeżeli ci zależy to jednak radze nie lądowac w łóżku kompromis łatwiej przychodzi po seksie?kompromis z jego czy z twojej strony?

no właśnie na te propozycje powinnas byc nieugięta juz teraz, aby juz teraz tęsknił

A co jesli ja tez mam potrzeby? Owszem propozycja wyszla od niego ale w tej kwestii bd nieugieta juz teraz. Chce tego:) Zdania nie zmienie...

jeżeli chcesz tego - to to zrób, twój wybór ale robiąc to zmniejszysz szanse na to aby on jednak został z tobą

Trudno... Moje pytanie brzmi JAK GO ZASKOCZYC??

Gość jeżeli go chcesz zakoczyc
tak, zeby to pamiętał i tęsknił, to seks nie jest na to najlepszym sposobem no ale jeżeli chcesz go zakoczyc poprzez seks to zrób cos, czego nigdy wczesniej z nim nie robiłas. Nie wiem jakie rzeczy juz robiliscie, wiec musisz sobie sama odpowiedziec na to pytanie. Był juz anal?

Gość jeżeli go chcesz zakoczyc
no albo zakuj go w kajdanki robiliście to juz?

Wlanie myslalam o kajdankach moze jakis striptiz o ktorym mi wspominal... A anala jeszcze tez nie bylo... Raz probowalismy ale jakos nie wyszlo... Moze to bd dobry pomysl:)

Sm@kosz to raczej malo fajne... Jeszcze troche oleju w glowie mam

Sado-maso, maska, lateks, bicz, wysokie obcasy. ewentualnie przebierz sie za policjantke, lekarke, mloda dziewczynke z dwoma kucykami i taka sukienka w krate. Zdominuj go.

Hm... Zdominowana to bd ja jesli przebiore sie za mala dziewczynke;) Ale to by mi pasowalo... I tak obiecal mi zedrzec wszystkie ciuszki ze mnie... Kajdanki konieczne jesli mam sie przed nim rozebrac... Wiem ze sie na mnie rzuci

krzycz, co ma robic(mocniej.szybciej/glebiej itp.), wyj jak ci dobrze, tak jak zadna inna kobieta tego nie zrobi.

Bardzo dobry pomysl... Wykorzystam na pewno... Nom a krzycze zawsze takze juz chyba sie przyzwyczail... Mam tylko nadzieje ze nie bd mial juz lepszej;)