Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bliska bliskim

nie wiem już co mam robić

Polecane posty

Gość bliska bliskim

Mam 18 lat nigdy nie miałam chłopaka. aż do teraz jestem już z nim 2 miesiące. ale myślę że go nie kocham. jest dobrym człowiekiem , nie kłócimy się a jak coś to sobie zaraz tłumaczymy. jest nawet przystojny, jedyna wada że jest 2 cm niższy ode mnie. on miał już 4 dziewczyny a on jest moim pierwszym, z nim przeżyłam pierwszy pocałunek. ale myślę że to nie to. ;/ nie czuję jakiejś chemii i w ogóle. on mnie kocha na pewno ciągle mi to mówi , mówi też to że chciałaby być ze mną do końca.. ja to bym nie chciała tego tak myślę... nie chcę go zranić jest taki kochany.. :(

Gość bliska bliskim
nie mogłabym mu tego napisać :( to by go zraniło .. czy jest szansa że jeszcze go pokocham?

Gość do Neden
Neden kretynko to nie jest Twoje zdjecie w stopce ładnie to tak kraść komuś foty? blog dziewczyny ze zdjecia, ona nawet polka nie jest http://www.mariannan.com/

Gość eqa
jeśli nawet nie czujesz chemii do niego to daj sobie spokój i pamiętaj szczerość to podstawa nie kłam, ze kochasz jesli tego nie czujesz

Gość bliska bliskim
nie byłam nigdy zakochana więc nie wiem jak to jest.. czy go kocham czy nie..

Gość lula24
Dziecinada...

Gość polla303
Nie zostawaj z nim z litości,bo to bez sensu. To Twój pierwszy chłopak,zaszalej jeszcze. Poznaj innych,korzystaj z życia. Jak z nim zostaniesz to później się przyzwyczaisz i na pewno już nie odejdziesz. Jesteś młoda.

Gość polla303
Prawdziwą miłosc na pewno rozpoznasz,nie martw się.

Gość bliska bliskim
ale mi go szkoda. bo już 4 go tak zostawiły.. ;/ nie potrafiłabym o tak z nim zerwać. chyba mam za dobre serce.

Gość bliska bliskim
a jak rozpoznać prawdziwą miłość?

Gość polla303
I tak będziesz to ciągnęła i nim sie obejrzysz będziesz już jego żoną,bo jak się oswiadczy to nie odmówisz,bo też Ci będzie go szkoda. a później usiądziesz któregoś dnia i dojdziesz do wniosku że nic z tego młodego życia nie skorzystałaś.

Gość polla303
Prawdziwa miłośc to takie motyle w brzuchu,efekt gorąca, jak widzisz ukochanego to świat staję się piękniejszy.

ja tez nie czulam,poczulam z czasem ,pozniej byl upadek kryzys a dzis po 2 latach znow czuje ze go bardzo kocham teraz gdy go trace :(

Gość bliska bliskim
no to ja żadnych motylków nie mam i takiego gorąca, wiec to chyba nie miłość. poczekam do roku szkolnego to będe się z nim widzieć codziennie to może wtedy coś zaiskrzy . bo tak to się z nim widzę raz na tydzien bo mieszka ode mnie tak z 50 km. i nie może częściej przyjeżdżać

Gość aja88
też byłam kiedyś z kimś tak mniej więcej 2 cm niższym. chociaż niby to nie ma związku z miłością i tematem, sama o tym wspominasz i określasz jako wadę. to przeszkadza, nie ma bata, działa jakość podświadomie, choć możesz sobie tłumaczyć, że nie jesteś małostkowa i to nie problem. pewnie jak się naprawdę kocha, to nie, ale wtedy się o tym wie po prostu. też nie wiedziałam, czy kocham... w moim przypadku, to on zdecydował, że nie kocha. moim skromnym zdaniem nie ciągnij tego, nie ma sensu. nie z powodu tych 2 cm, ale tego, że nie kochasz. za młoda jesteś, żeby się 'zmuszać' ;)