Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LaskaZaKrzaka

chyba skoncze ten zwiazek

Polecane posty

Gość LaskaZaKrzaka

wszystko opiera się tylko i wyłącznie na sexie. BA!!! ten facet wyznaje zasadę, ze on tylko bierze, a nic nie daje w zamian. Na początku było romantycznie. zabierał mnie na kolacje, zamawiał skrzypka.. był inny niż reszta, których znałam. A jak już zdecydowaliśmy się na sex to tylko. Kochanie mam ochotę na pieszczoty. Zero miłości w to wkłada, tylko działa jak robot, żadnego uczucia. Ostatnio jak mu dobrze robiłam, to zamiast powiedzieć coś miłego to odrzekł "Kochanie, masz odrosty, powinnaś iść do fryzjera". Chciałabym, żeby jego języczek powędrował do mojej małej, a on nie chce :/ Nie mam problemów z higieną, ale on po prostu mówi, że na to przyjdzie czas. :/

Gość nie warto!
już dawno powinnaś od niego zwiać!

Gość LaskaZaKrzaka
ale ja go kocham jak debilka :/ Znajome mówią, o jakiego ty masz fajnego faceta, wreszcie Ci się układa. Rodzina również, mama zadowolona, a ojciec chętnie z nim flaszkę pije. Jak im coś napomniałam, to powiedzieli, że być może to moja wina :( :(:(:(

Gość Miu Miu Mua
ale sie usmialam.... nie znam faceta, ktory by zauwazyl odrosty w normalnych okolicznosciach, a co dopiero w czasie seksu :))))

Gość LaskaZaKrzaka
widzial, bo kucalam przed nim :P.