Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zadziczona

Powiedział mi ,ze sie ze mną nudzi :( i niewytzymał by długo :(

Polecane posty

Powó by zerwac jestesmy razem 2, 5 roku ;( nigdy taki nie byl zreszta ostatnio zaczal okaywac mi mniej czulosci,uczuc ;( co jest ?

Gość erwty54y
no przeciez Ci powiedzial - ZNUDZIŁAS SIĘ MU - więc o co Ci chodzi?

Gość tubka
no co jest...przestał Cię kochać po prostu, spowszedniał mu ten związek , chce przeżyć coś nowego, z kimś nowym.

ale ja go kocham i nie wierze , on taki nie jest :( przeciez obiecywal ze bedzie kochal "wiecznie" ja mu tak ufalam ale on nadal mowi ze kocha:( nie wiem co mam robic ;(

Gość erwty54y
hehe to ze Ty go kochasz nie znaczy ze on musi Ciebie a zamydlił Ci oczy jakimiś obietnicami pustymi a Ty głupia uwieżyłaś i tyle

Gość aklemanka
Oj ludzie różne rzeczy obiecują. Przecież przed ołtarzem obiecuje się wierność i miłość do końca życia, to skąd tyle rozwodów? Różnie bywa, nie każda miłość trwa wiecznie. Widocznie faktycznie u niego uczucia wygasły, w innym wypadku po co miałby Ci to mówic?

Gość tubka
a ile Ty masz lat że wierzysz w bajki? Może i kochał w momencie, w którym to mówił, ale teraz to się najwyraźniej zmieniło. Skoro się z Tobą nudzi, to to chcesz żeby był z Tobą na silę? Bo obiecał kochać wiecznie....siebie przecież nie oszuka jak mu się znudziłaś a chcesz żeby oszukiwał Ciebie, że jest ok a miał Cię w ....? Pomyśl logicznie.

18 ;( bylam nim od 3 gimnazjum taka mloda a tyle poptrafilam zniesc wytrzymac :( to niemozliwe moze przez te ciagle klutnie bo mi wiecznie cos niepasowalo :( zawsze uwazalam ze to jego wina:( napisam mu zeby do mnie juz nie pisal nawet nie odpisal :( zawsze to robil :(

Gość aklemanka
przejrzyj na oczy. Nic z tego nie będzie, rozpacz i rozpamiętywanie nic tu nie da, tym bardziej, że jeszcze trochę gównażeria z Was ;)

Gość kabelowski
Dla tych, którzy z uwodzeniem i flirtowaniem nie są zaznajomieni polecam kursy uwodzenia prowadzone przez Wyższą Szkołę Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego (www.wyzszaszkolauwodzenia.pl). Jest to szkoła w pełni profesjonalna, mająca pozytywne opinie wśród uczestników i dobrze wypadająca w testach. Polecam ją ponieważ sam byłem na ich szkoleniu z uwodzenia i ich praca zrobiła na mnie duże wrażenie :) potrafią swobodnie podejść do każdego uczestnika i pomóc mu rozwiązać jego problem. Są naprawdę godni polecenia

Gość tubka
najwyraźniej to koniec. Nie zostaje Ci nic innego jak zapomnieć. 2,5 roku to szmat czasu dla takiej młodej dziewczyny, ale po co się męczyć skoro on już odpuścił sobie?