Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkoda chlopaaaaa :(

zabojca z jersey przeczytajcie to !!!! zabijajac dzieci................

Polecane posty

zabijajac dzieci popełnił twz. samobójstwo rozszerzone zabił dzieci z miłości :( to zona powinna zdychac w piekle za puszczanie sie z ciapakami i doprowadzenie zdrowego człowieka do depresji i psychozy.

wiem, trudno zrozumiec to ze zabil dzieci ale zrobil to dla nich z milosci , dla ich dobra, czlowiek bedac w depresji tak wlasnie mysli, wiec go nie osadzajcie glupcy to byl nieszczesliwy czlowiek, zraniony przez najblizsza osobe najglebiej jak sie da. uwazam ze sprawcą tej tragedii jest jego zona, to ona ponosi odpowiedzialnosc za to co sie stalo. taka prawda

Gość dfgrefgergrtgt
pojebało ci e durna pizdo????? Sama się zabij pustaku!

a kto go doprowadził do takiego stanu??? ZONKA - PUSZCZALSKA SZMATA, szkoda ze trafił na taka sucz, ktora mu zmarnowala zycie!! :/

Gość *Bazyli
:( :) :( :D🖐️

bazyli widze ze sie ze mna zgadzasz :)

nie ma wytlumaczenia za zabojstwo wlasnych dzieci! mogla by go zdradzac i z 500 arabami to i tak on jest wszystkiemu winny. zdrada zdarza sie w setkach tysiecy malzenstw a ojcowie nie zabijaja swoich niewinnych dzieci!!!!!!

Gość ptasiek nastroszony
okradziono Człowieka z wszystkich oszczędnosci , które wpłacił developerowi. i co i nic. to przeciez nie pierwszy numer i nie ostatni. po chuj nam panstwo i politycy te chujem w swe mordy łechtane kurwy[ w końcu nie wytrzymam i zacznę naszej elicie politycznej ubliżac] nie ma zadnego prawa w pierdolonej polandii Czlowieka oszukaja ubezpieczyciele, devbeloperzy i każdy z Zachodu kto tu wcgodzi ze swym kapitałem. niech rozbiorą tę polske niech przestanie istnieć. Niemcy są uczciwsi od polactwa-robactwa. PŃSTWO BEZPRAWIA to po chuj nam rząd i wszelkie instytucje? skoro one są ubezwłasnowolnione przez obcy kapitał. czy bezkarnie polaczek moglby okrasc w ramach prowadzonej działalnosci kogoś np. w Anglii?

Gość mnie też okradziono w tym roku
do tego mam masę innych problemów, np Unia cofnęła nam kasę na projekt bo z jakimś durnym pismem spóźniamy się 2 dni, nie mam kasy na rachunki...dzieci chorują, mamę mam też ciężko chorą i niepełnosprawną a jakoś nikogo nie morduję z tego powodu.... więc do dupy takie usprawiedliwianie :O

ale zrozum ze on cierpiał na DEPRESJE I WCZESNIEJ SAM CHCIAL POPELNIJ SAMOBÓJSTWO!!! zona doprowadziła go do tego stanu, czlowiek w depresji nie mysli racjonalnie chcial ochronic swoje dzieci, zabij je z milosci poczytaj o samobojstwie rozszerzonym psychologia tłumaczy takie zdarzenia!!!

ale to nie moje wymysły tylko tak tłumaczy psychologia tego tyypu przypadki kretynko!!!! TO BYŁ CZŁOWIEK CHORY MIAL DPRESJE NIE BYL ZDROWY NA UMYSLE DZIAŁAŁ W AFEKCIE gupole zrozumcie w koncu i zostawcie go w spookoju!!

Gość gyugjhb
kolezanke zony i jej coreczke tez z milosci zabil? debile usprawiedliwiajcie zwyrodnialca jeszcze

Gość ptasiek nastroszony
oby was polaczki wszystkich okradziono albo jako zadłużonych dziadów brudnych wyeksmitowano z mieszkań zobaczymy ile będzie wtedy takich depresji?

ty smieciu jak smiesz obrazac czyjąć matkę!!! pierdolona psychiczna sflustrowana kupo gówna!!!!

ptasiek ma sto procent racji!!!!!

jestes załosna, zal mi takich nedznych ludzi z ilorazem inteligencji mniejszym niz zero, wstydzilabys sie taka stara a taka glupia.

akurat to nie jest prowokacja detektywie!!! i najbardziej pokrzywdzony jest ten nieszczesliwy mezczyna, z reszta kazdy ma swoje zdanie jak widac ja mam takie i tyle w temacie

zmien płyte dałnico bo ani nie jestes zabawna ani blyskotliwa!! szkoda mi twojej starej ze urodziła takiego smiecia jak Ty! jestes taka zjebana bo stary cie miekkim hujem robił.

jestem ona jak juz, dobra koniec dyskusji z gównem nie bede dyskutowac.

dzieki za komplement :) tak mam jak ktos mnie ostro wkurwi :)