Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alekana

to wszystko mnie przerasta ;/

Polecane posty

i pamiętaj. możesz tylko i wyłącznie zadawać się z ludźmi pozytywnie nastawionymi do życia, czytać wiadomości tylko od osób, które są pozytywne!!!

Gość ejj noo
i takie myslenie mi sie podoba! pewnie ze dasz rade, w mlodosci sila ;) ! jak nie teraz to kiedy?;D zycze wytrwalosci i oby udało Ci sie wszystko naprawic ;)

Gość alekana
nie dzięuję, zeby nie zapeszać! Muszę dostrzegać te dobre rzeczy, jestem zdrowa, mam kochających rodziców, mogę sobie pozwolić na różne rezczy i doceniam to! A jeśli mam mieć nieszczerych znajomych, lepiej być samemu, ale wierzę, że są uczciwi ludzi jeszcze na tym świecie. Teraz sama odezwała się do mnie ta przyjaciółka, z którą trochę odbudowywałam relację :)

Gość ejj noo
ej niedziel zamknij ryj... ;/ a co do Ciebie to widzisz, zmienilas nastawienie,myslenie i juz cos zaczelo dziac!;) a wiesz dlaczego? bo przestalas na cos czekac, przestalas siedziec myslec , smucic sie i nudzic, bo uwierzylas ze wszystko mozesz odmienic, i prosze - juz pisze do Ciebie przyjaciollka ;) widzisz wszystko przychodzi neispodziewa\nie, i to jest w zyciu najlepsze czasem;)

Gość ejj noo
wiec ja zamknij i nie gadaj glupot bo az zal...

Gość cswef
"nie ma nic poza naszym truchłem religie, sekrety i inne bzdety tylko ogłupiają, dają złudne nadzieje, to takie placebo i nic więcej" właściwie wszystko (sztuka choćby) to placebo i nic więcej

Gość alekana
WIem :))) Czuję naprawdę moc!!! I wierzę, że jestem w stanie osiagnąć wiele!

Gość alekana
myśl pozytywnie!!!

Gość alekana
nie rozumiem w tym wszystkim tylko jednego, czemu wszyscy mają znajomych, mnie się stare znajomości pourywały i jestem sama jak palec ;/ czy ja jestem aż taka beznadziejna;/ zawsze byłam szczera, pomocna, niekłotliwa

Gość nostress
Hej... zajrzałam tu, bo szukam odpowiedzi na to samo pytanie. Mimo ze szukam od roku, to w necie nie znajdziesz zlotego środka niestety. Mam podobny problem, bo przyjaciolka, bo jestem sama itd. Co pomaga? Ucieczka chyba do swiata wirtualnego, ale moim zdaniem prowadzi to do depresji i chorob na tle nerwowym. Mimo podobnych problemow, nabawionego stresu udało mi się zdac maturę, dostac na studia, jutro ide na rozmowe o prace mimo że w głowie mam inne myśli. Od czasu do czasu pomaga wyplakanie sie w poduche albo natrete denerwowanie telefonami w srodku nocy ludzi, ktorzy zatruli nam zycie, są powodem tego że jestesmy samotni, bo żerowali na nas by odebrac szczescie dla zbudowania wlasnego. Ale dzieki temu nie boję sie mowic co mysle, a wiem ze wielu to docenia, stajesz się silniejsza na ból. Ja w jednym momencie straciłam rodzine (rozwod rodzicow) faceta i przyjaciolke, nie mialam nikogo, ale wiedzialam ze musze sie podniesc. Obejmij sobie jakis cel np nauka... Za pare lat pokazesz wszystkim ile jestes warta, co osiagnełaś, ile masz sił w sobie a i ludzie kiedys zmadrzeja.

kazdy czasem ma taki okres ze czuje sie samotnie.. ja tez ostatnio czuje sie samotnie, nie w zwiazku bo jest ok, ale brakuje mi przyjaciol. Takich "od serca" bo znajomych mam mnostwo, ale ja mam ciezki charakter, bo czasem wystarcza jeden blad i ktos jest u mnie skreslony. Taki nadwrazliwiec ze mnie ;)