Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kart

Wytrysk w wannie plus tampon

Polecane posty

Gość kart

WItam, sytuacja idiotyczna, ale ja zaczynam świrować i potrzebuję jakiejś konkretnej odpowiedzi... Otóż kąpałam się z chłopakiem w wannie (woda była gorąca i z płynem do kąpieli) i on w tej wannie doszedł. Ja natomiast miałam założony tampon, ponieważ miałam 3 dzień okresu. Po kąpieli powinnam od razu zmienić tampon, ale jakoś tak wyszło, że zrobiłam to odpiero po 3 godzinach, co było strasznie głupie i nieodpowiedzialne... Dodam,że zażywam tabletki antykoncepcyjne, ale... ALE wypiłam wtedy sporo alkoholu i wymiotowałam, czyli tabletka chyba nie zadziałała.. Choć czytałam, że wymioty neutralizują tabletkę jedynie do 12h po zażyciu.. ja wymiotowałam troszkę później, więc mam wątpliwości czy zadziałała czy nie.. To była pierwsza tabletka z mojego drugiego opakowania. Nie mniej jednak, zaczynam świrować z tą ciążą, bo przecież tampon nasiąka wodą, a w wodzie były plemniki... A ja głupia zamiast od razu go wyciagnąć, tego nie zrobiłam. Czy plemnik byłby na tyle sprytny, żeby przesiąknąć przez ten tampon? Czy jest szansa, że mogę być w ciąży???

Gość Magda651
Gratuluję :D

Gość ojojojojojoj
to raczej mało prawdopodobne

Gość ndjdjfugigkg
Angel from hell to to akurat malo istotne, bardziej istotna jest jej niewiedza o seksie i zaplodnieniu :D:D:D a juz ulotki tabletek chyba nie widziala na oczy

Gość ndjdjfugigkg
Quis leget haec? niestety laska chyba pyta powaznie :o:o:o

Gość sdfghjkl
nie mozliwości zebyś zaszla .Spij spokojnie.

Gość kart
pytam na poważnie, to żadna prowokacja i jeżeli ktoś zna się na rzeczy to chcialabym usłyszeć odpowiedź.. bo sytuacja jest żenująca, przekopałam cały internet i podobnej nie znalazłam, choć ludzie robią jeszcze dziwniejsze rzeczy..u mnie to wynikło z alkoholu, człowiek wtedy nie myśli.. jeżeli jest ryzyko zajścia w ciążę to ide do gina po tabletkę 'po'..

Gość ndjdjfugigkg
na tabletke po za pozno, powiedz chlopakowi ze bedziecie rodzicami

Gość na pewno jesteś w ciąży...
bo plemnik był płetwonurkiem.I górnikiem chyba skoro się przekopał przez tampon. Jutro do apteki marsz!!! Po test oczywiście.

Gość kart
dziękuję, te ironiczne wypowiedzi na poziomie naprawdę mnie uspokoiły

Gość kart
jestem młodą dziewczyną i świruję... zdaję sobie sprawę ze śmieszności pytania, ale zajść w ciążę przez coś takiego byłoby trochę kiepsko... więc nie rozumiem tych obraźliwych tekstów. jeżeli moja wiedza na temat seksu jest niska to proszę uświadomcie mnie, a nie od razu oczerniacie. trochę kultury

Gość deska do maglowania
Podbijajac temat. Czy taki wytrysk w wannie (DO WODY) gdyby autorka nie stosowala antykoncepcji bylby ryzykowny?

Gość kaczuszka86
kart, to zamiast bezmyślnie sie gzić, to się najpierw dowiedz co to jest seks

Gość robaczekggggggggs
jestes młoda i głupia jak but wynika z twoich wpisow, i do sexu sie birzesz zamiast do ksiazekk dziecko

Gość kaczuszka86
no włacha!!! do książek!!!

Gość yasminnnelllelelele
nie jestes w ciazy, to niemozliwe ! plemniki sa sprytne ale nie az tak. glowa do gory :) pozdrawiam

Gość alaopka
kart najpierw sie doucz i DOROŚNIJ potem łap za penisa.......................

Gość ndjdjfugigkg
DOOKŁADNIEEE, najpierw wypadaloby miec jakakolwiek wiedze na temat seksu, ile Ty masz lat, bo wydajesz sie byc pusta gowniara, az wstyd za takich ludzi i sie nie usprawiedliwiaj

Gość kart
chętnie się douczę, bardzo chętnie...podajcie mi jakiś tytuł lub źródło, bo w internecie nie wiem czy czegoś mądrego się dowiem

Gość yasminnnelllelelele
dajcie juz spokoj , zaloze sie, ze wiekszosc z was tez sie kiedys nad tym zastanawialo. Czy wytrysk w wannie moze wywolac ciaze ?ale oczywiscie nikt sie nie przyzna, bo nie ma odwagi. Autorka napisala, ze jest mloda wiec po co sie nabijacie?udzielcie poprostu sensownej odpowiedzi. WY nigdy nie byliscie mlodzi? Od razu urodziliscie sie z IQ na poziomie Dody????????? Czytajac wasze wypowiedzi stwierdzam, ze wiekszosc z was to zenujace okularnice - dziewice . !!! Zero jakiejkolwiek oglady i szacunku do do drugiego czlowieka..... Przykre ale to cala prawda o naszym spoleczenstwie.

Gość ndjdjfugigkg
kuurwa, autorka bierze tabletki, wytrysk byl w wannie i miala tampon!! Ty yasminnnelllelelele taka sama madra widze!:o poza tym autorko wymioty oslabiaja dzialanie tabletek tylko do jakichs 4-5 godzin po przyjeciu

Gość yasminnnelllelelele
ndjdjfugigkg o to chodzilo wlasnie :)

Gość ndjdjfugigkg
o co??:O

Gość kart
czyli tak dla kompletnej jasności nie istnieje nawet 1% szans na zapłodnienie?

Gość ndjdjfugigkg
nie wkurzaj ludzi!!!

Gość vmjyhb
jezu jaka patologia facet doszedł w wannie mimo że je nie bzykał, ona sie kąpała z tamponem i miała okres a na końcu sie porzygała. Nie jesteś w ciąży dzieciaku, ogarnij się.