Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kart

Wytrysk w wannie plus tampon

Polecane posty

Gość ttttaaaaaa
yasminnnelllelelele tak jej bronisz?? Bo młoda i może nie wiedzieć?? Jak jest DZIECIĄTKIEM nie wiedzącym jak dochodzi do zapłodnienia to niech się nie bawi w dorosłą, która może już się członkiem bawić. Skoro miała odwagę iśc po tabletki (tak odwagę nie rozum, bo tego nie ma i to już ustalone) do ginekologa to mogła zapytać jak do zapłodnienia dochodzi... By nie było potem takich idiotycznych pytań. Poza tym masz okres to się powstrzymaj od zabaw tego typu... gorąca kąpiel i okres? Tampon w... i siedzenie w wannie? Higiena, znasz takie słowo?

Gość yasminnnelllelelele
Nie chodzi o to, ze ja kogos bronie, po prostu zal mi jej, ze tak po niej jezdzicie. Tak tak wiem nikt z was nigdy nie uprawial sexu po alkoholu, narkotykach, albo pod wplywem impulsu, żadna z was tez nigdy nie podejrzewala, ze moze byc w ciazy i oczywiscie kazda z was zanim przezyla swoj pierwszy raz przeczytala wiele ksiazek o poczeciu i zapewne cala kamasutre. Znalazlam tutaj 1000 glupszych i bardziej żenujących pytan np o defekacji... Ludzie ogarnijcie sie.

Gość ndjdjfugigkg
yasminnnelllelelele Ty sie ogarnij , nie porownuj podstawnego leku o ciaze do czegos takiego co autorka napisala!:O

Gość yasminnnelllelelele
widze brak argumentow to i sie do nick-a trzeba przyczepic :) jak nie umiesz czytac ze zrozumieniem to nie moj problem....

Gość ndjdjfugigkg
jaki brak argumentow dziecino?! kiedy ja sie do nicka przyczepilam poza tym?! a kiedy kobieta decyduje sie na seks to powinna posiadac podstawowa wiedze na temat zaplodnienia i antykoncepcji, bo takie pytania sa zalosne, a Ty ze bronisz autorki to jestes smieszna, zreszta wiadomo czy to nie Ty czasem zalozylas ten temat:D?

dziwne że brałaś tabletki anty w 3 dniu okresu, zazwyczaj robie sie przerwę 7 dniową i wtedy jest okres. w ciąży nie będziesz bo od samej kąpieli się nie zachodzi. doedukuj się najpierw w tym temacie a dopiero się za niego bierz,.