Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chuang-hoo

Imie Dorian, co myślicie?

Polecane posty

Gość chuang-hoo

podoba wam sie to imie czy nie? :) kiedyś jak będe mieć synka to może go tak nazwe :)

Gość 20 puxybut
Ja pierdole......

Gość szkoda chlopaaaaa :(
nie

świetnie pasuje do polskich nazwisk: Dorian Nowak Dorian kowalski Dorian Kiełbasa no po prostu super :)

Gość nsdfm,saf
podobno najdziwniejsze imiona dają rodziny które może nie są zaraz patologiczne ale powiedzmy że są ' z niższego rzędu intelektualno-moralnego' :) w takich rodzinach same Doriany, Kryspiny, Amandy, Pamele i takie tam....a potem żal dzieci w szkole... siostra uczy w kiepskim rejonowym gimnazjum w kiepskiej dzielnicy warszawy.....same takie imiona...rzadko się zdarza Staś czy Marysia...same wymyślne, dziwne, brzmiące 'światowo po amerykańsku'...może coś w tym jest... dla mnie każda fryzjerka/ kelnerka/ pani na kasie w Biedronce to Mariola, Amanda albo Laura :(:(

Gość dorian??????
boże ...jak dorośnie znajdź mu dziewczynę ...najlepiej Amandę albo Aurelię i będzie jak w dobrym serialu

Gość chuang-hoo
jem kupe :)

Gość gość
tylko polacy maja takie tępe skojarzenia z takimi imionami dla dzieci

Gość gość
Imię Amanda wydaje mi sie normalne. Lubię imię Laura, ale kojarzy mi się z pewną prostytutką. Chodziłam z jej siostrą do klasy. Jak ją zobaczyłam w LO to tragedia!!! Czarne, krótkie włosy ułożone jakby ją prąd poraził rano, czarne krechy na oczach a'la burdel no i pomarańczowa twarz. A zapowiadała się normalna dziewczyna a skończyła jako prostytutka, która nie kryła się ze swoją profesją. Jak już mówiłam imię Laura jest ładne, ale źle mi się kojarzy

Gość jaboja
A mi się nie podoba Jaś Stan Ignas czy inny Antoś czy Konstanty dla mnie to ochydne imiona i w życiu bym dziecka tak nie nazwała. Ja mam córkę Amande i uważam że jej imię jest piękne. A innym gowno do tego. Dorian też mi się podoba. I tak sie sklada ze mam eyzsze wyksztalcenie i do oatologii mi daleko. Ja bym się wstydził mając na imię Zosia ,Basia , Marysia jakże to piękna polskie imiona fuj...

Gość gość
Pedalskie i doskonale pasujące do Amandy, Nikoli i Dżesiki.

dorian ? Troszkę dziwne imię jak na mój gust.Lepiej może jak lubicie dziwne może facudno?

Gość gość
Dobre dla patologii albo nastoletniek matki, dla mnie to imie na rowni z Brajanem i Kewinem