Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magd11...

Moj 4,5 miesieczny syn ma nadal kolki :(

Polecane posty

Gość Magd11...

juz nie wiem co mam zrobic daje mu lefax,masoje brzuch ,herbatki ,czopki i nic nie pomaga po 3 miesiacach sie polepszylo i bylo pare dni spokoju ale potem znow na nowo wszystko ,w dzien to jeszcze idzie ale w nocy to juz idzie oszalec ,ciagle jestem nie wyspana,lekarz mowil ze to moze byc nawet az do 6 miesiaca :(

Gość pięć miesięcy
moze to wina karmienia? moze butelki musisz zmienic? a odbija ci ładnie po kazdym karmieniu?? moze ponoscie go dluzej w pionie zeby odbil sobie kilka razy. moi znajomi podają esputicon, moze to wypróbuj?

Dawałaś kropelki san simplex?Czsami matki nie wiedza,ale te prezenie i plaz wcale moze nie oznaczac kolek tylko powiklania popordowe.Byc moze ma napiecie miesniowe,u mojej znajomej tak było.

Gość pięć miesięcy
sabsimplex

Gość Magd11...
juz mu zmienialam z milupy na hippa pre ha jak mu dalam kiedys hipp 1 to byl non stop placz..to raczej kolki bo przewaznie placze podczas wydalania gazow

Gość marga35
u mojego synka było podobnie,okazało się że to alergia na MARCHEWKE.Może jest na coś uczulony.Pozdrawiam

Gość ja ................
mój syn miał identycznie. ponad 4 miesiące, a on dalej bardzo płakał podczas oddawania gazów. miał ich bardzo duzo. okazało się że to nietolerancja laktozy. radzę zbadac kupkę pod na nietolerancję, lub zmienic mleko na mleko bezlaktozowe

Mój tez tak miał i okazało się , że to wina bebilonu pepti, co dziwne, to mleko lecznicze. Podaję teraz bebilon ha i po kolkach ani śladu.

Gość Magd11...
dalam mu kiedys mleko co ma bardzo malo laktozy noi to bylo tez gozej na dodatek mial zatwardzenie ze hey po tym mleku .marchewki mu nie daje narazie bo sie boje ze bedzie gozej .ja juz nie wytrzymuje dziewczyny..w dodatku jestem sama :(

Gość ja ................
daj dziecku przez parę dni mleko nutramigen albo neocate i zobacz czy jest poprawa

moja koleżanka tak miała z dzieckiem(tylko że u dziecka to wyszło w wieku 3 tygodni) pojechała do szpitala i do skazy doszła właśnie nietolerancja laktozy.

Gość Magd11...
a ktore z tych dwuch jest lepsze ?

niestety ale i to i to niedobre.dziewczyna karmiła piersią, mimo diety bezbiałkowej musiała odstawić małą od cyca bo nadal były problemy więc tak źle,tak też nie dobrze.

Gość Magd11...
:(

Gość ytiurty75ey5y4y
moja corka miala to samo przerobiłysmy wszsytkie mozliwe mleka dopeiro jak dostala zwykle krowie-ŁACIATE to kolki mineły

Gość mama zaraz dwojeczki
Moj synek mial cyrki po roznych mlekach, az kupilam NAN hypoalergiczne i jak reka odjal. Probowalas NAN HA?

Gość Magd11...
Mieszkam w niemczech niema tutaj Nan mleka ale daje mu Hipp Hypo Alericzne

Gość Magd11...
do- ytiurty75ey5y4y , a w ktorym miesiacu mu dalas to mleko Laciate ?

Gość Karolinakarolinakarolina
ytiurty75ey5y4y piszesz głupoty.

U nas pomogło VINDI to takie ala nie wiem rurki które sie wkłada w dupcie i po prostu gazy odchodzą, czasem kupcia pójdzie ale to działa doraznie czyli odrazu... http://www.petronela.pl/higiena-dziecka-i-mamy/windi-kateter-rektalny-dla-niemowlat-10-sztuk.html i woda koperkowa http://www.cefarm24.pl/866,gripe-water-woda-koperkowa-150-ml.html Trzymaj sie i mam nadzieje ze cos pomoze. Moze wlasnie zrob badania pod kątem skazy, lekarze cos Ci tam sugeruja?

Gość a te Vindi mozna bez recepty
w aptese kupic ? w jakiej cenie sa ?