Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adleajda

dieta gruszkowa :) ktos ze mna?? :)

Polecane posty

Gość adleajda

Witam :) od jutra zaczynam 3 dniowa diete gruszkowa :D schudlam juz na niej zima 4 kg :) a do dzis tylko kg wrocil :) jesli ktos jest chetny to zapraszam :D gdy zima na niej bylam wspaniale oczyscila mi cere :) a ze trwa krotko to nie wyrzadila szkod w organizmie :) takze polecam! I zapraszam :p

Gość olivia dunham
napisz cos o niej wiecej, ok

Gość adleajda
Trwa ona od 3 do 5 dni :) mozna na niej schudnac do 5 kg :D przez te dni je sie same gruszki i pije wode i herbatki zielona czerwona jaka kto lubi :) byle by wypic te dwa litry :) kuzynka dietetyczka powiedziala ze najdluzej moglaby trwac 7 dni ale nie poleca tak dlugo :) i ze 3-5 dni jest najzdrowiej :D jesli sa jeszcze jakies pytania to prosze pisac :)

Gość olivia dunham
w sumie moglabym sprobowac, ale w domu mam 2 gruszki na ta chwile wiec musialabym sie zaopatrzyc. Moze to bylby wstep do wlasciwej diety, ktora juz planuje od ho ho i jeszcze troche:)

Gość adleajda
bylo by milo gdybys sie przylaczyla :) ja juz sie zaopatrzylam w gruszki :) na 3 dni powinno wystarczyc :D te dietke rowniez traktuje jako wstep do wlasciwej diety i oczyszczenie cery :)

A ile tych gruszek w ciągu dnia trzeba mniej więcej zjeść? :) I jak nie myśleć o łakomstwie? Czyli o rzeczach słodkich i wysokokalorycznych ?:)

Gość adleajda
Tyle ile sie chce :) nie ma limitu zadnego ani nic :) mozesz zjesc 5, 10, 15 :) ja pewnie okolo 10 jak nie wiecej zjem :D

Gość adleajda
bardzo sie ciesze :) a ile dni planujesz? :D

Gość burakakaka
tez bym chetnie cere oczyściła ale wole jabłka:/

Gość adleajda
Wiec wcinaj jablka :) mi latwiej na gruszkach :D i dlatego wybralam taki sposob na oczyszczenie :)

Gość adleajda
Wiec dzis zaczynamy :) moze podamy wage poczatkowa i wzrost?? :) waga : 52 kg wzrost: 158 cm (niziutka jestem przez co bardzo grubo wygladam) cel: 45-46 :D pamietajcie duzo pijemy! :)

Gość adleajda
Juz po sniadanku :) zjadlam 4 gruszki i jestem peeeeelna :D

Gość adleajda
Zastanawiam sie czy jutro nie zmienic i nie wcinac jabluszek :D szkoda ze nikt sie nie przylacza :(

Ja się przyłączyłam,tylko ja stwierdzam jeść dużo naturalnych jogurtów, twarogów,nie jadam już od 18 ,warzywa i owoce też wcinam,idąc spać z pustym brzuszkiem czuję się o niebo lepiej ;) Przy tym dużo piję herbaty czerwonej.

Gość adleajda
taaak oczywiscie :) ja od jutra tez zaczne hulahopowac :D

Gość bekkytu
wydawało mi się, że gruszki powodują tycie

Gość adleajda
A ja schudlam 1,1 kg :)pod pierwszym dniu :D

Gość kawencckaa
ja nie przepadam za gruszkami

Gość truskawkowa ona
adelajda, nie schudlas tylko pozbylas ie wody z organizmu...boze,co za głupie baby:O odchudzanie to zmiana nawykow zywieniowych a nie wpierdalanie gruszek:O

Gość szclachetna kura domowa
jezeli wypiła 2 litry wody to mogła schudnac

Gość adleajda
Sama jestes glupia baba za przeproszeniem :| chce oczyscic organizm z toksyn i oczyscic cere i to tylko 3 dni :) a na wadze mi nie zalezy bo pozniej przechodze na 1400 kcal + ruch :D duuuzo ruchu :) teraz tez sie ruszam. :) i prosze mi tu mnie nie obrazac i od glupich bab wyzywac skoro nie masz o mnie zielonego pojecia :| sory ale wkurzaja mnie tacy ludzie :|

Gość Koreczek serowy
Adelajda nie przejmuj się kretynką. Ja też zaczynam od jutra :) z tą równicą,że będę jadła tylko jabłka. Kiedyś tak próbowałam, ale wytrzymałam tylko jeden dzień,bo strasznie bolał mnie żołądek. No zobaczymy czy tym razem się uda.

a ja uwielbiam pomidory :) wszystko co pomidorowe: zupy, sosy, nawet takie instant niby chińskie pomidorowe z tym pysznym makaronem którego się nie gotuje. a co myślicie o pomidorach? dobre są do diety? bo np do kanapki i zupa nie musi być na śmietanie ani tłusta i sos też nawet taki z torebki nie ma dużo kalorii a do ryżu jak znalazł :)

Gość adleajda
O dietka oparta na pomidorkach tez moze byc :D i napewno schudniesz :) a jablokowa wspaniale oczyszcza rowniez :) moze po niedzieli jeszcze sobie jablkowa zrobie ze dwa dni :D

Gość A ja popieraw tą kretynkę
Jak to nazwałaś :O Masz znajomą dietetyczke i taka ciemna masa z niej :O żal mi was to eliminuje wode z organizmu która zatrzymała się w przypadku nieprawidłowej diety a nie spala tkanka tluszczowa:O myśl dziewczyno logicznie a jak ci tego brakuje to poczytaj I NIE NA FORUM TAM GDZIE CIEMNOTY ŚWIECĄ (NIE)WIEDZĄ a w normalnym artykule!