Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ijfgbfijg

te reklame musi zobaczyc kazda mama!!!

Polecane posty

Gość a ja kurde nie kumam
co jest zlego w jedzeniu sciegien wlokien i blon :/ od lat lekarze zalecaja mi jedzenie chrzastek i blon jako lekarstwo wiec tym bardziej nie wiem co w tym jest takiego zlego

Gość To jest złego
To jest złego, że płacisz wysoką cene jak za mięso, a w zamian dostajesz scięgna, które kosztują grosze. To tak, jakby ś kupił u jubilera szklany kamyk, za zapłaciłbyś za niego jak za diament

Gość ijfgbfijg
aaa lekarstwo mówisz :D tzn ze gerber tylko polskie dzieci LECZY te zachodnie ma w dupie

Gość i dlatego gotuje dziecku sama
....... i moga mnie od matek polek wyzywać

a czy ty zdajesz sobie sprawe z tego co jesz? dopoki nie uchodujesz sam i nie zarzniesz, sorry ale jesz gowno wygladajace jak miesko :) POWODZENIA

Gość pooodnosze
ogladać

ja tez gotowałam sama i bede gotowac !! nie uznaje jedzenia ze słoiczków!! i do tego mam własne jarzynki wiec zdrowiej niz ze słoiczków!!

Gość pooodnosze
ale tu chodzo i GERBERY I ICH OKROPNE WSTRETNE REKALMY!!! I TRAKTOWANIE POLSKICH DZIECI JAK ŚWINIE

nie wiem o co ci chodzi masz cos do gerber pisz do nich a nie tu!! nikt cie nie zmusza do kupowania dziecku tych słoiczków jak pisałam gotuje sama i bede gotowac sama ale gdybym miała kupowac i nie miała bym wyjscia i tak wybrala bym gerber!

Gość pooodnosze
WYBRAŁABYS GERBER? i dlatego wiekszosc matek jest durna jak but wie jakie swinstwo i jeszcze da..bo reklama przekonuje w tel zamiast muzgu masz srczke i tyle biedne dziecko

hahah ale co ci przeszkadza te żyłki w mięsie ?? jak kupuje fileta w sklepie tez nie jestem w 100% pewna ze jest całkiem świerzy a akurat miesa nie mam swojego!! mowie ci ty masz cos z głowa pisz do gerbera nie tu!