Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lwtb książe ciemności

przegladam sobie wlasnie fotoblog lookrecji

Polecane posty

i prawda jest taka ze laska jest po prostu brzydka :D nic tam specjalnego! 18 lat i juz pali pije tanie wina obnaza sie co to w ogole ma być :D ona jest normalna czy na sile chce byc dorosla? okolica bez komentarza widac ze tam patologia wystarczy popatrzęc na budynki! pewnie zapatrzyla sie na modelki ktore zpo dobnej nedzy robia kariere wiadomo za co i chcialaby skonczyc jak one :o tyle ze ona zupelnie figury nie ma! patrzcie na jej łydki jakie grube czy ta dziewczyna cokolwiek cwiczy czy tylko ciagle jej imprezki w glowie? normalnie bez komentarza zacznij sie szanowąć może dziewczyno

Gość przyjacielu, podaj mi
link do tego fotobloga, bo chyba go usunęła ze stopki?

jest na f23

O, znalazłem dzięki!

🖐️

No masz rację, na jednym zdjęciu widać podwórko jakiejś lumpiarskiej kamienicy :D

no w realnym życiu to mnie NIKT brzydką nie nazwał, a powodzenie mam zdecydowanie ponadprzeciętne, no ale wiesz lepiej, ja też się sobie za bardzo nie podobam, więc looz. ;)

Gość fan lookrecji
ja też się sobie za bardzo nie podobam no chyba zartujesz w tym momencie

Gość gffgfgfg
lwtb podaj mi link bo nie umiem znalezc na f23

Gość vvvvvvvvvv7
masz strasznie tępy wyraz twarzy.. 18 lat i ten szpan z fajkiem.. oł jeeeeee

nie żartuję nie przepadam za swoją twarzą, ciałem... wszystkim. co zresztą niezmiernie wkurza ludzi wokół mnie, gdy tylko schodzę na temat mojej samooceny mają ochotę wydrapać mi oczy, usprawiedliwiając to moim idiotycznym zachowaniem i wrodzoną ślepotą, która uniemożliwia mi nie tylko obiektywne spojrzenie w lustro, a i dostrzeganie tego, jak bardzo podobam się innym.

ten szpan z papierosem i tanim winem to jest kurrwa najbardziej zalosny :o pewnie nobilitacja jest dla niej jak ktoś ja nazwie alkoholiczka :o a powodzenie tylko taka ma pewnie wsrod niedojeebow ktorzy wsadzili by fiuta nawet w dziuple :D ja tam nie widze nic specjalnego

Gość zdegustowna mama
Lookrecja dziecino, ogarnij się! Czy Ty tego nie dostrzegasz, że robisz z siebie pośmiewisko? Dziś w dobie internetu nikt nie jest anonimowy, a Ty sama, dobrowolnie wstawiasz tu zdjęcia, raz z papierosem, raz prawie nago zarywając się tylko prześwitującą koszulą. Twoi rodzice o tym wiedzą? A może w ogóle się nie interesują Tobą i tym co robisz? Ja rozumiem jesteś w wieku buntu młodzieńczego, ale jakieś granie powinny być, nie sądzisz? Niedługo będziesz zakładać tematy, że się z Ciebie ludzie śmieją i wstydzisz się wyjść na podwórko... Dorośnij, wszak już niebawem przekroczysz magiczną 18stkę, choć zapewne mentalnie dalej będziesz na poziomie 14latki. Aha i jeszcze jedna rada ode mnie, nabierz troszkę ogłady i pokory, bo z tą próżnością daleko nie zajedziesz.

nie szpanuję fajką, jest mi obojętna, to Wy przyczepiacie się do niej, jakby była nie wiadomo czym :O

Gość podajcie linka
;p

Gość vvvvvvvvvv7
to na ch.. palisz, i masz 2 zdjęcia z tym gównem? dla szpanu, jaka to dorosła nie jestes...

Gość podajcie linka
jakbys nie szpanowała to byc takiego zdjecia tu nie wklejała

Gość Kaja..
Lookrecja masz sliczny kolor wlosow :)

Gość vvvvvvvvvv7
oo i jak każde "dziecko" masz 2kolorowe paznokcie i szpanerskie słuchawki ;D, o taaak ;D

pewnie chce byc taka jak jej idole :D tak tak cobain moriison tez szpanowali papierosami i jak skonczyli :D

Gość jhhjh
jak lookrecja ma na imie?

mam papierosa, bo akurat w momencie kiedy paliłam koleżanka robiła mi zdjęcia. wyszły ładnie, więc są... skoro z papierosem to od razu "szpan", no ludzie, jesteście śmieszni...

Gość jhhjh
ej a fotoblog zabezpieczony jest haslem

Gość vvvvvvvvvv7
nie, że skoro z papierosem, a że je od razu wstawiasz :]

Gość jhhjh
podjcie haslo powiedzcie jak weszliscie

nie stylizuje się na nikogo, sama decyduje o tym, co mi się podoba, a co nie, nie patrząc na standardy społeczne. dziękuję za komplement :)

Gość podajcie linka
haha poległam ;d hahahahha akurat robiłą Ci zdjęcia jak palilas;D chyba powinno byc" no dawaj teraz jak trzymam peta" loll załosna jestes ;d szkoda mi Cie a na poczatku myslalam ze normlana z Ciebie laska

za nauke sie lepiej dziewczynko wez a nie lansuj sie golym tylkiem na necie :o bunt papierosy tanie wina imprezy a ciekawe jakie stopnie?

Gość tylko TORUŃ
safasd