Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evitta

dlaczego on mi się nie oświadcza?

Polecane posty

Gość ewita powiedz prosze
ja ci wtedy powiem ewita - 2/10

Gość evitta
może być nawet 0/10 trudno, pogodze sie z tym:)

Gość kadyks89
moim zdaniem ty nie kochasz go tak naprawde, i szczerze... wierzysz, ze slowa i papier duzo moga... a to nieprawda.

co powiedza pelikany, latwo przewidziec :-)

Evitta naprawde uwierz mi ja cie nie chce dolowac rozumiem to ze chcesz miec rodzine ale malzenstwo to dwoje ludzi i twoj partner musi przynajmniej w kluczowych kwestiach miec takie samo zdanie i takie same potrzeby mozecie nie zgadzac sie w doborze koloru firanek do kuchni a nie tego czy wziac czy nie wziac slubu po 5 latach znajomosci pelnej milosci i oddania

Gość evitta
kocham, uwierz mi naprawde! dla niego zostala na studiach w rodzinnym miescie bo postawil mi ultimatum ze jak pojde do innego to nasz zwiazek raczej tego nie przetyrwa.

Gość evitta
na studia II stopnia, magisterskie.

:-) prowokatologia stosowana, przyznaj sie, masz same mierne

Gość evitta
z czego mam same mierne? naprawde tak bylo! a w szkole mialam same 5 i na studiach tez;D

jasne

Gość evitta
naprawde! nie wiem czemuy jak sie okazuje ze cos Ci nie pasuje w twojej ocenie to od razu ze klamie alebo zmyslam, taka jest prawda, gorzka ale prawdziwa

Evitta powiem jeszcze to że widac ze jestes bardziej zakochana i bardziej zanagazowana w ten zwiazek a to niedobrze rownowaga uczuc to podstawa tak zawsze bedziesz czula sie skrzywdzona...bo to ty bedziesz dawac najwiecej a otrzymywac mniej!

Gość kadyks89
jakas kiszka z tym tematem..

Gość Ja teeeż
Założ na forum topik"kto mi się oświadczy? Jestem gotowa na pieluchy-studentka z piątkami" zobaczysz jakie grono chętnych się zleci:-D:-D:-D:-D

Gość evitta
trudno, moja ocena to mierny. Przeczytalam tu wiele gorzkiej prawdy, ksiązke na pewno przeczytam a co do tego jak sie potoczylo moje dalsze zycie, napisze:) milej nocy;) i dziekuje za wszystkie opinie.

Gość kadyks89
napiszesz tylko wtedy jak potoczy sie zle.

Gość Ja teeeż
Proszę bardzo:-D polecam się na przyszłość-Michał dobra rada:-D

Gość ewita ja Cie rozumiem, mam
niemal identyczna sytuacje - tez 5 lat razem, zyjemy w zasadzie jak malzenstwo, ja tez - gotowanie, pranie, obiadki 100% moich mozliwosci, roziny sie znaja.... i dooopa! byla rozmowa, on niby gada, ze ja jestem dla niego najwazniejsza, ale widac - miga sie od odpowiedzialnosci. To straszny bol, kochac kogos, a jednoczesnie wiedziec, z enie powinno sie tkwic w zwiazku z egoista

u nas z kasa nie ma problemu, jest nawet nieco powyzej sredniej. mamy lat: ja 24 on 29.

DLA EVITTY Czy to jest miłość, czy po prostu pożądanie? -Jest jakaś różnica? - O tak. Kochać kogoś to znaczy dawać i dawać coraz więcej. A pożądanie? Pożądanie to jest branie, a potem branie jeszcze więcej.

Gość Ja teeeż
Więc jaki problem by zostawić gościa i zamieścić topik'desperacko szukam kandydata na męża z poważnymi deklaracjami. Z mojej strony daje obiadki pranie sprzątanie i gotowość do pieluch':-D na pewno się znajdzie chętny na takie wygody:-D:-D:-D

no to stary chłop z niego....to sorry ale raczej chyba nie kocha Cię nad życie:O

ja tez coraz czesciej mysle, ze chcialabym juz zostac mamą... ale nie ma opcji, nie zajde w ciaze bez slubu i stabilnej sytuacji zyciowej (czyli jestem dla swojego faceta celem zycia i oboje chcemy tworzyc rodzine). Ja jakies 3-4 lata temu myslalam, ze jestesmy nowoczesni, mieszkamy tak sobie bez slubu i jest fajnie. Teraz rozumiem, ze zostalam po prostu, brutalnie mowiac, wyr...ana. Bo ja dalam wszystko, tak na kredyt, traktując go jako tego jedynego, cel w zyciu - produkowalam sie na ile mogłam, a on? owszem, bral, bral..... i gdy tak podsumuje, co on mi dal przez ten czas, to: -2-3 miesiace mnie utrzymywał, gdy mialam problem finansowy (kiedys) -mieszkam w jego mieszkaniu, ale rachunki i czynsz placimy po polowie -jezdze jego autem (bo po co kupowac drugie, to kupil on, dawno, gdy ja nie mialam kasy na samochod ani nic) I tyle.

chetnie wam pomoge zrozumiec te wielka zagadke