Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość calkiemzałamanaosoba

siedze i myślę...

Polecane posty

jak ja przepadłam wiecie na tym Zachodzie, że nawet papieros mnie nie wykonczył. Bo w sumie wiecie jak tak pomyśleć to powinien mnie wykończyć papieros w biurze, co nie? Nie. Wyobraźcie sobie, że ja przepdłam POZA TYM bo o tym to nie wszyscy wiedzieli - samobójstwem ucznia. No wiecie co? I teraz tak siedzę i się załamałam bo wiecie co - pisałam tu na kafe i te świnie to czytały i co? Wyśmiewali to wszystko? Ale patrzcie - no to tyle napisałam - i jeszcze bloga miałam - nawróć się i pokutuj już dziś. Co o tym sądzicie? Bo CZEMU ja TAKA byłam? A kurde co za ludzie tam siedzą? No powiedzcie sami. Co byście zrobili gdyby komuś się uczeń powiesił? I gdybyście wiedzieli, że to przez was bo tak napisał. Co byście zrobili? Chyba mielibyście litość nad tobą osobą i powiedzieli - wiesz co - jeden się przez ciebie powiesił i powiedział, że to twoja wina. Bo wiecie - czemu ja jestem w takiej sytuacji w życiu? Z tego się wiecie trzeba wyspowiadać, ale ktoś cię musi o to OSKARŻYĆ. I wiecie - dlaczego ja tak nienawidzę tej mojej szkoły średniej bo oni mnie oskarżyli jak tam chodziłam, że ja powinnam być w innym...PAŃSTWIE wiecie. Państwie? Chyba szkole i tyle. Bo w ogrodniczej jakbym była to nie stałoby się nic. A tu oni wszystko o mnie wiedzieli ZA PLECAMI i oskarżyli mnie o to , ze powinnam być W INNYM PANSTWIE. I dlaczego teraz jest tak żle? Bo znowu mnie o to oskarżają PO LATACH, jakimś głupolem historycznym i walniętą w łeb koleżanką - czemu ona nie ma doktoratu to nie wiem - ja pisałam czemu nie mam. Ale wiecie - czemu mnie się tak w głowie pokręciło póżniej? BO ja się z tych samobójców miałam wyspowiadać i tyle. I przez to tak przegrałam. A w ogóle to się wiecie miałam w liceum spowiadac wiecie z czego - że nienawidzę szkoły swojej i tyle. Bo to jest dziwna szkoła i jej nie znoszę. Wszystkich tam nie znoszę. Może wtedy by sie to nie stało, ale wiecie - stałoby się, wyspowiadałabym się i ... dobrze jest. Bo ten list jest o tym , że czasem ktoś się wiesza bez sensu, oskarża kogoś żyjącego o coś i z tego trzeba się PO PROSTU wyspowiadać i się jest normalnym. NORMALNYM wiecie. A tak? Wszystko robi się coraz głupsze. Tylko no właśnie ... trzebaby się do czegokolwiek poczuwać, nie? Mieliście kiedyś taką sytuację w życiu? :( Bo ja rozwiązuję najlepszą szkołę w mieście - no ale jacy oni byli i są? To jest normalna szkoła? I wiecie jakiś ksiądz miał PO PROSTU podejść do mnie i mi powiedzieć - weż się z tego wyspowiadaj bo w życiu nic ci sie nie uda. I tyle. Poczuwasz się czy nie wyspowiadaj się. Bo oni , że ja policja, policja - to przecież bez sensu i NA MNIE. No racja - spowiedz. I nigdy się tej szkole nie dam - bo tak i juz. :(

Wiecie bo najpierw wyjechałam , ale cóz... w tej pracy fizycznej szans na stała pracę nie miałam no to chwila i do Niemiec, ale tam słuchajcie to tylko po to, żeby JAKOŚ WYGLĄDAĆ z paszportem. I wiecie - no to mieli mi tu do w domu powiedzieć. I wiecie - jakie to są lejbusie wszystko to się opisać nie da. Z tego nie umiałam dostać stałej pracy. No w sumie też mi życzyli samobójstwa, ale kim oni byli, że takie życzenia? Bogami? Bo ja im zyczę tego samego. I wiecie - chyba nie wiem coś jest żle. W kazdym razie ja do tej szkoły szłam z wiejskiej podstawówki, a ci - nie mogli mieć to powiedzianego, ze też maja iść do spowiedzi bo w sumie co oni zrobili? I tyle :( I to rela w szkole. Ci księża nie mają ani sumień ani wstydu. Nie wiem :( I tyle :(

Gość Władysław 1948
urzekła mnie twoja historia 🖐️

Gość camerun
nie chce mi się czytać tych wypocin. bloga sobie załóż :D🖐️

Bo wiecie tam jest 20 samobójstw w tej szkole bo nikt nikomu nie powiedział, że ma iść do spowiedzi i grzechu ciężkiego żałować. I TO WSZYSTKO. Co - to ja nie napiszę. Ale wiecie - KK w Polsce to jest dla mnie JEDEN WIELKI SKANDAL i wiecie to samobójstwo to jest jak moja matka w brygidkach PO REFORMIE. Bo księża dobrze wiedzieli co robili - dlaczego im nie powiedzieli - idżcie do spowiedzi wy dekle walnięte w łeb. Mieli ich gonić i tyle. Pokuta i nawrócenie tam miało być naprawde cały czas. Bo wiecie - cały czas mnie spowiedz prześladuje i nie wiem czemu. Przez to i tyle. Ale kanał, nie? A na pewno po czymś takim pasował mi wyjazd. I wiecie - no nic mi się w zyciu nie udało bo o matce nie wiedziałam. Jak ja się mogłam do tego poczuwać i tyle lat zobaczcie i nikt nawet nie podszedł co się stało. TO. Bo o matce to z PUNKTU WIDZENIA PRAWA wiedzieli - a człowieka? Bo wiecie to ludzie nie są. A to samobójstwo to nie z punktu widzenia prawa? Wcale? I tyle wam napiszę :(

a teraz będę jeść kupę

No cóż... historia jest daleka od urzekającej ale cos sprobuję zrobić w kierunku takim a nie innym bo co robić? I tyle. Cos trzeba robić. Dzis jestem przerażona co to miało być dalej. 20 samobójsw na sumieniu w wieku lat 22 wiecie. Nieżle. A może i 22? Nie wiadomo. A to wszystko jest przez szkołę matki. No - ja napisałam wiecie , ze miała być wyburzona - tam coś zasiane - albo w środku coś na ogrodnictwo może? Nie wiem czemu. Pamięci mojej matki. I tyle. No a tutaj? I tyle. Ale na ogrodnictwo miałabym wiecie szanse tylko od niej, a tak nie było szans na to ogrodnictwo jeśli nie wyburzono tej szkole. Bo czym sie pocieszam -taka mam beznadzieję w życiu. Tym, że nie wyburzono tej szkoly i wszystko przez to. Albo jakiś urząd tam miał być. Wszystko z niemoralności i tyle. :(

Gość Kafeteryjna schiza weekendowa;
Skróć to do 3/4 prostych zdań ok?

Ale zobaczcie czy ja nie miałam racji z ta pokuta i nawróceniem? Jeszcze nie wiedziałam, że mi uczeń umierając orzekl, że to przeze mnie a już pokuta i nawrócenie. Tamtych 20 też, ta szkoła mojej matki też bo zdecydowała się mnie urodzić, w USA tych 909 - do końca zycia nawrócenie i pokuta. Królową nie jestem, ale trupow to mam jak królowa. Stąd chyba ten August Poniatowski, że tyle trupów nie narobił król nawet i to wybitny i tyle. Tylko dzieci mu dorobili. Mnie ani tego. Ja nie mogę. To tyle co chcialam napisać bo sama nie wiedziałam już o co mi chodzi wiecie. Nawróc się i pokutuj już dziś!

te siostry kropniete wiecie to też z rodowodów i tyle. Męczennice rodowodów i tyle. A ja? Mieszkanie im mialam zalatwić. A moje życie? I wiecie kto zdecydowal, że na medycynę nie? BRYGIDKI i tyle. Nie, nie , nie to nie pasuje. Humana jakaś. I wyszła biola. NA SZCZĘŚCIE dostały po ryju i dla matki mogę być. A reszta nieważna. Tak skończyła :( Jak i ja. I tyle :(