Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość geogresand

Utracona milosc

Polecane posty

Gość wariatka jesteś
A poza tym pamiętaj, że WYBACZYĆ = nie czuć złości, gniewu, urazy ale wybaczyć to nie to samo co zapomnieć, a tym bardziej nie to samo co pokochać. Więc na zbyt wiele nie licz.

Gość georgesand
jestesmy z tej samej miejscowosci, ale to nie zmienia faktu, ze on mnie nie zechce zobaczyc, a jesli odbierze telefon i powie, ze nie pamieta kim jestem poczuje sie jak idiotka

Gość georgesand
no tak kiedys nawet probowal ze mna gadac tak sobie jak swieta, ale go olalam... Jeszcze w liceum zainteresowal sie bardzo podobna do mnie dziewczyna i na niej skupial cala uwage wiec nie sadze zebym go obchodzi. Chyba macie racje. Na co ja licze jestem zalosna...

Być może dla siebie samej potrzebujesz się z nim spotkać, jeżeli tyle o nim myślisz. Nie przez komunikator, ale może warto spróbować. Możesz się przekonać, że on już nie jest tym "Chłopcem", którego kochałaś. Czasami właśnie takiego spotkania potrzeba, żeby się uwolnić od myśli o jakiejś osobie.

Gość georgesand
Jinx83 dzieki, moze masz racje. Jakis mily akcent jest, musze sie pogodzic z faktem, ze nie wszystko da sie naprawic