Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghghghg

peeling kawowy

Polecane posty

Gość ghghghg

stosował ktoś? daje efkety na cellulit? Czy moze to być kawa z ekspresu? Mam ekspres ciśnieniowy, który mieli kawę do parzenia, mogę takiej używać?

Gość wszystko jasne***
zmielona kawa+trochę oliwki dla dzieci lub trochę mydła w płynie, smarujesz, nacierasz, jak masz czas zawiń ciało po pelingu w folię spozywczą na 20 minut, potem wszystko spłucz, skóra gładka niesamowicie, robię ten peling bo jest świetny efekt ale czy tak bardzo zwalacza celulit - nie wiem:(, jest dużo bałaganu w wannie ale efekt fajny

mi nic nie pomoglo, tylko sobie zafajdałam lazienkę a te drobinki kawy potem caly tydzien znajdowalam wszedzie po domu.. tyle ze niby skora jest po tym gladka ale po balsamie tez mam gladką i nie musze tyle babrac sie w tym.. ja nie polecam,

Gość fddfgdfgdfg
czyli moze być taka kawa z ekspresu? Bo on ją mieli parzy i wywala do takiej komory, to zmiast do kosza mogę ją zużyć na ten peeling? :)

Gość to jest zgodne z ustawa
mozna taka. to nie musi byc swieza arabica :D

Gość jajkowa 858258
robię co jakiś czas bo mi się brudzić nie chce, też mieszam z oliwką, napina skórę i bardzo wygładza, potem przez dwa dni mam jedwabistą skórę, robię zwłaszcza jak spotykam się z chłopakiem choć zapach ciała jest potem baaardzo kawowy więc nie każdy to zniesie, czy pomaga na celluli? piszą, że tak ale ja nie wiem bo nie stosowałam jakoś regularnie, wolę jednak na zellulit każdego dnia wklepywać balsamy (ulubione to z Tołpy) bo widzę efekt a aplikacja jest szybka

Gość flanellka 6*
najlepszy efekt to peeling z kawy lub jakiś inny i potem balsam na cellulit, faktycznie jest taki koncentrat na noc z tołpy, dla mnie rewelacja, nie miałam lepszego kosmetyku, różnica w wyglądzie moich ud jest ogrooomna, na plus:)...aaaa peeling tak 2 razy w tygodniu a balsam co dzień rano i wieczorem

Gość peeling kawowy maxwell
ja czytalam ze nawet rozpuszczalna kawa moze byc to czym tu w takim razie peelengować? bzdura. z ekspresu może być, aczkolwiek najlepsza jest taka mocna, czyli parzona w malej ilości wody

Gość anetkaaaaaaaaaaaaaa
ja stosowałam, rozpuszczalną niby jak się natrzesz?? przecież rozpuszczalna sie dosłwnie rozpuści, a to ma być szorskie! ja uzywam kawy, którą najpierw piję a potem zostają mi fusy na dnie szklanki mieszam z mydełkiem i trę, skora jest jak pupcia niemowlaka dosłownie :D więc z ekspresu mozesz te resztki użyc sprawdź :)

Gość gość
Piling kawowy ma świetne działanie antycellulitowe. Minusem jest zabarwiona wanna, którą trzeba długo szorować. Polecam zmieszac cukier z oliwą z oliwek/oliwką dla dzieci lub innym olejem.