symfoniaserca 0 Napisano Sierpień 17, 2011 Rossi teoretycznie usg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Sierpień 17, 2011 nie jednego 8,10i 13dc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
symfoniaserca 0 Napisano Sierpień 17, 2011 Ale tylko teoretycznie bo w naszym ciele zachodzi wiele zmian i nawet mała nerwówka, wysiłek 1 dnia mogą przesunąć troszkę owu. Poprostu kochajcie się w dniach płodnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
symfoniaserca 0 Napisano Sierpień 17, 2011 Więc spokojnie,,, plmniki miały swoja szansę jeśli była prawidłowa owul. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Sierpień 17, 2011 tak tez robie i wiem ze owulacja przypada 14 dni przed spodziewaną@ a umnie okres jest co 26,27,28dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Sierpień 17, 2011 ale srednio co 26dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Sierpień 17, 2011 dlatego skupiam sie tak na tym 13dc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
symfoniaserca 0 Napisano Sierpień 17, 2011 pozostaje czekać i testować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Sierpień 17, 2011 wiem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cyki cyki Napisano Sierpień 17, 2011 Wg niektórych "szkół" okres maksymalnie płodny przypada na 2 dni przed owu, w jej dzień i dzień po. Ale uchwycić te 12 kluczowych godzin w międzyczasie, to czasami pogoń za wiatrem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Sierpień 17, 2011 w tym cyklu okres tylko trwał u mnie dłuzej bo bylismy w ciepłych krajach i nasiliło sie krwawienie od słońca ale to nie ma chyba wpływu na owulacje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Sierpień 17, 2011 normalnie trwa u mnie 3 dni a teraz miałam 7 dni i bardziej obfity ale to pewnie przez opalanie w 40 stopniowym słońcu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Sierpień 17, 2011 mam nadzieje ze nie zmienia to nic w dniach płodnych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cyki cyki Napisano Sierpień 17, 2011 Mierzyłaś temperaturę na wyjeździe? Chodzi mi o to, czy przez cały cykl? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Sierpień 17, 2011 własnie nie , poszlismy na spontan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Sierpień 17, 2011 ale sluz miałam płodny i tego 13dc nabrzmiały strasznie biust:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Sierpień 17, 2011 a dzien po śłuz był biały gęsty grudkowaty , nigdy w zyciu takiego nie miałam myslalam ze to jakas infekcja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Sierpień 17, 2011 a przeciez długosc @ nie wpływa na dni płodne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cyki cyki Napisano Sierpień 17, 2011 Ja do tej pory siedzenia na forum to już bym zrobiła test :D No i dobrze, że był spontan. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Sierpień 17, 2011 ha ha ale nie wiem czy byłby wiarygodny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cyki cyki Napisano Sierpień 17, 2011 No to sprawdź. Ja pierwszy test robiłam równo miesiąc po terminie ostatniej miesiączki, czyli 16 dni po owu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Sierpień 17, 2011 u mnie jest 13 dni po tym ostatnim stosunku a ostatnia miesiaczke miałam 23.lipca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Sierpień 17, 2011 mysle ze to zawczesnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cyki cyki Napisano Sierpień 17, 2011 Zalezy od stężenia hormonu. Wcale nie musi być za wcześnie. U mnie były dwie wyraźne kreski, ale jakbym zrobiła przed terminem miesiączki, to też by się pewnie pokazały - tak myślę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Sierpień 17, 2011 i tak jakos straciłam nadzieje, bo te wszystkie moje objawy moga byc tez na @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cyki cyki Napisano Sierpień 17, 2011 No dopóki testu nie zrobisz, to na dwoje babka wróżyła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Sierpień 17, 2011 nie robie bo według mnie zawczesnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julita20... 156 Napisano Sierpień 17, 2011 Zrób test:).wtedy wszystko się wyjaśni będziesz spokojniejsza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Sierpień 17, 2011 ale przed terminem @? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cyki cyki Napisano Sierpień 17, 2011 No. Najwyżej jutro albo za kilka dni powtórzysz. Termin tu nie ma znaczenia, tylko stężenie hormonu tak naprawdę. Chodzi o to, żeby nie robić testów przed terminem, bo później często jest mikroporonienie tak jak ty miałaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach