Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 28latmam

28-latki-co osiągnełyście? jaki etap zycia?

Polecane posty

Gość 28latmam

Witam! Chciałabym wiedzieć jak układa się życie 28-latką. Ja jestem sama, na koncie zero poważnych związków. Od ponad roku całkiem dobra praca bez oszałamiających zarobków. Mieszkam z rodzicami. Generalnie jak mam doła to myślę że moje życie jest do dupy. Moim celem w życiu nie jest mąż i rodzenie dzieci. To nie znaczy że nie chce mieć dzieci. mam tez dość samotności. Staram się cieszyć tym co mam, ale uważam że rodzina to coś ważnego w życiu każdego człowieka. Tak wiec podsumowując ilość dzieci - 0 ilość mężów-0 Praca - dobra zarobki- średnie mieszkanie - z rodzicami samopoczucie na ten moment w skali od 1-10 - 5

Gość stara 34latka
ja mam wiecej 34 a jedynym osiagnieciem to dziecko

Gość xtykxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
ja jestem facetem, mam 29 lat, własną firmę, mieszkam w domku jednorodzinnym, mam żonę i córeczkę, moje zarobki są w porządku, zadowolenie z życie w skali od 1-10 to 12

powiem ci za kilka lat, ale już jestem zaręczona i mam za sobą 2 poważne związki. Dzieci nie :)

Gość xtykxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
jedyne czego mi brakuje to syn, muszę go spłodzić

Gość jajjajajaja
Wiek 28- niedługo 29 Ilość dzieci - 0 Ilość mężów - 0 jest partner więc w zasadzie 1 Praca - dobra Zarobki - całkiem dobre chyba... Mieszkanie - sami z partnerem Samopoczucie - chyba 8

ja też mam 28 lat, mam męża i jedno dziecko (rok i 9 mies) i wiecej nie chcę (przy oburzeniu wszystkich dookoła - bo jak można mieć TYLKO jedno dziecko!) mieszkamy sami ale nie mamy mieszkania tylko wynajmujemy (za kilka miesięcy mamy zamiar je wykupić)Z domu od rodziców wyprowadziłam sie 7 lat temu. Wyjechałam do dużego miasta i znalazłam pracę. Mąz pracuję , ja niedawno po 1,5 rocznej przerwie wróciłam do pracy. Niestety nie jest to tak dobrze płatna praca jaką miałam przed ślubem.Przeprowadziłam się z powrotem na wieś. Ala jak na średnią tutaj zarabiam całkiem nieźle. Póki co dorobilismy się: mebli, AGD, TV, komputera, samochodu, wakacji w Bieszczadach i na Mazurach :P - czyli jak na dwa lata małzeństwa szału nie ma :o , ale puki co utrzymywał nas tylko mąż więc nie było czym zaszaleć :o Podsumowując: dzieci - 1 mąż - 1 praca - dobra zarobi - niezłe, ale mogłoby byc lepiej :P mieszkanie - sami ale jeszcze nie na swoim samopoczucie - 7

Gość Ciasteczko z cukrem
Wiek 28 lat Kobieta Ilość związków/ partnerów :jeden - mąż Praca - dobra i na dodatek na prawdę ją lubię Zarobki - chyba całkiem dobre - 7 tys Mieszkanie - 3 pokoje w Warszawie, oraz działka pod warszawą (domek 2 pokojowy. kuchnia, łazienka i malutki przedpokój samopoczucie - a to zależy czasem 5 czasem 8

Gość keiki
mężatka bez dzieci brak stałego zatrudnienia zadowalający poziom życia w stanie ogólnego zdołowania w związku z sytuacją zawodową :O:(

Gość 28 lat i na koncie
jedno dziecko, mąż, mieszkanie w kredycie (ale nie wynajmowane), praca ok, ale niestety tylko na pół etatu a co za tym idzie zarobki nie za duże, gdyby był cały etat zarobki byłyby zadowalające, wakacje raz w roku, może nie wypasione ale są ( nie wypasione ponieważ sama muszę zbierać, bo jeżdżę tylko z córka- mąż nie lubi), ale w tym roku spełniłam marzenie moje córki i zabrałam ja do Paryża , zadowolenie z życia wmiarę

Gość i ja;)
kobieta, 28 męża brak i chwilowo bez związku (po rozstaniu) poważnych związków za sobą: sztuk 2 (jeden 4, drugi 3 lata) :) mieszkanie 3-pok w kredycie - mieszkam sama. autko 9-letnie ale jest:) praca w miarę. pozwala płacić kredyt i opłaty, ubrać się, najeść, porobić coś z kulturą związanego oraz pojechać na wakacje 2 razy w roku (nartki i latem:) ), ale jak zawsze - chciałoby się więcej. Zadowolenie z życia: oscyluje między 6 a 7:) Do szczęścia brak mi: 1. 100% zdrówka 2. Perspektyw rozwoju w pracy, pociągających ze sobą poprawę warunków finansowych 3. Miłości:) - ale nie byle jakiej tylko takiej szczerej, dobrej i prawdziwej.

Gość 167
28 lat, mąż, nie mam dzieci - ale kiedyś będą, własna firma, Ukończone studia, dodatkowe fuchy. Zarobki ok 4 tys. Mieszkanie na razie z moimi rodzicami, ale szukamy działki w fajnej okolicy i będziemy budować dom. Podsumowując - jestem zadowolona ze swojego życia

Gość fusilimi
Ja pracuje w pracy typu "bez ambicji, kazdy moze to robic" ale za granica wiec zarabiam na polskie jakies 4000tys. zl. Mam faceta od 6 lat, 0 dzieci.Wynajmujemy mieszkanie. Do szczescia brakuje mi NORMALNEJ PRACY!!!!!!!!

dno nie nawidze swojej pracy wynajmuje mieszkanie samopoczucie -gdy mam wolne to nawet ok. gdy pracuję marzę by juz umrzec. to tyle. zero dzieci zero mężów

Gość fusilimi
Co do mojej pracy-mam te same odczucia...

Gość 29 na karku
1 mąż 1 syn 2 auta ( ale seicento sie nie powinno liczyc) 1 mieszkanie wlasne ( maly kredyt na remont sie zdazyl) praca- wymagajaca kondycyjnie ( z malymi dziecmi) ale duzo z tego satysfakcji i godziny dobieram sama, jednak glownym zywicielem jest mężul zadowolenie- 8 do 9 z powodu malej ilosci czasu dla siebie ( maz robi kariere, ale juz niedlugo dziecko bedzie na tyle samodzielne ze i ja rozwine skrzydla)

Gość 28latmam
ja skończyłam świetne studia, pracuje w branży, auto mam stare, biore sie za remont, jednak ciagle czegoś brak. mam wiele zainteresowań, lubie jedniodniowe lub kilku dniowe wyprawy. W moim zyciu nie ma nudy, tylko strasznie brakuje mi tej drugiej osoby której mogłabym to wszystko opowiadać wieczorem, z którą mogłabym na te wycieczki jeździć. Ta samotność mnie przytłacza. Ja naprawde nie narzekam, zawsze sie uśmiecham, ale kurde czasem mnie to przerasta, brak bliskości z drugą osobą. ileż można z koleżankami sie spotykać i rozmawiać. dziękuje Wam że odpisaliście, Jak patrze na swoich znajomych to tez różnie bywa, jedni jeszcze single, inni za granicą, dzieci, żony/mężowie. Jedni dorobili sie dużo inni na kredytach a jeszcze inni mają niewiele. Prawdziwe życie

Gość 27laT MAM
ja co prawda rok mlodsza ale tak: mam chlopaka, dzieci nie mam i nie chce, mieszkam z rodzicami i niestety pracy brak :( ty masz chociaz prace, zazdroszcze ci

Gość 27laT MAM
poza tym kochana nie ilość ale LICZBA, liczba mężów, liczba dzieci. ILOSC mowi sie o czyms niepoliczalnym a dzieci możesz chyba policzyć co nie?

Gość 27laT MAM
poza tym kochana nie ilość ale LICZBA, liczba mężów, liczba dzieci. ILOSC mowi sie o czyms niepoliczalnym a dzieci możesz chyba policzyć co nie?

Gość i ja;)
no i nie zapominajmy o tych którzy już zdążyli się rozwieść:)

Ja mam 27 w grudniu 28.. ilość dzieci - 2 ilość mężów-1 Praca - dobra zarobki- średnie mieszkanie - dom, rodzina. samopoczucie na ten moment w skali od 1-10 - 6

Gość ehhh jedno
jedno dziecko... prosze nie robcie tego swoim dzieciom.. jedynacy maja przerabane cale zycie... myslicie ze zapewnicie im przez to dobry byt, taki sam byt zapewnicie dwojce, a dziecko jak jest nawet dorosle to nei zawdziecza rodzicom ze ma kase i jakies rzeczy materialne tylko ma zal do rodzicow ze nie ma rodzenstwa i nie ma do kogo sie zwrocic... poza tym rodzice ktorzy maja jedno dziecko sa nadopiekunczy, nawet gdy dziecko ma ponad 20 lat... wy nie wiecie co to jest, bo wychowani w gronie rodzenstwa gdzie nie bylo takiej opiekunczosci ze strony rodzicow az nazbyt*przesadnej) myslicie ze robicie dobrze ze tak o nie dbacie... a to nieprawda ehh... ja bede miala conajmniej dwojke! nigdy nie skrzywdze w ten sposob swojego dziecka...

Gość do proszka do prania
jesteś rocznik 84?

Gość ZADOWOLONA KOBIETKKAAA
ilość mężów: 1 ilośc dzieci: 1 Praca: dobra, lubię moja prace:) Zarobki: dobre, nie narzekam:)

Gość adriands34yio
kobieta 31 lat maz- 1 dzieci -bak praca-brak mieszkani 3 razy BBB- BIEDA BEZNADZIEJA BEZROBOCIE P STOPNIU ZADOWOLENIA NAWET NIE WSPOMNE Depresja, mysli samobojcze, rozłaka z mezem on u swoich rodzicw ja u swoich, b niemamy gdzie mieszkac...czasem da mi pare zeta na podpaski. ale t jak zechce.

Gość niełłładnie
28latmam Witam! Chciałabym wiedzieć jak układa się życie 28-latką. polska język trudna język:O

Gość lat 27
ilość poważnych związków -kilka, ilość małżonków- 0, jeden niedoszły, a tfu... praca- nie dająca satysfakcji zarobki- średnie, a wkrótce niestety jeszcze słabsze :( mieszkanie- jedno, ale to po kimś. sama sie jeszcze nie dorobilam ja wynajmuje w innym miescie pokój aktualnie od kilku lat sama stan ducha w skali od 1 do 10 czasami 4,5 a czasami -(minus)10

Gość rtfvr
ehh jedno - co ty gadasz, ja jestem jedynaczka, mam normalnych rodzicow, na pewno nie nadopiekunczych, nigdy mi nie brakowalo zadnego rodzenstwa do niczego, od tego mam znajomych i przyjaciol, za to sie napatrzylam jak moje kuzynostwo sie bije,wyzywa i nienawidzi od malego, nie przeszlo im do teraz a to juz dorosli ludzie ale nie przepadaja za soba, wiec nie wygaduj glupot, to ze tobie sie zle zylo to nie znaczy ze inni tak maja miec............