Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jeden85

Mam do was pytanie?

Polecane posty

Gość taki jeden85

Dziewczyna studiuje w miejscowości X gdzie poznała chłopaka z którym znajomość trwa 2 miesiące, są już w tym czasie parą, i ta dziewczyna co dwa tygodnie w weekend jedzie do domu aby odwiedzić matkę, ale w czasie tego weekendu są urodziny tego chłopaka. I teraz pytanie do was dziewczyny, czo zostałybyście w taki weekend na miejscu aby z nim spędzić te urodziny? czy np gdybyście pojechały to byście zadzwoniły z życzeniami czy tylko smsa?

Gość Ty tak na poważnie pytasz?
1. dwa miesiące jeszcze do niczego nie zobowiązują 2. dziewczyna studiuje i nie widuje matki często - naturalne jest, że woli spędzić z nią swój czas, tym bardziej że z chłopakiem się widuje 3. nie bądź niemądrze zazdrosny i nie stawiaj ultimatum - ZAAKCEPTUJ.

Gość Ja bym nie została
Pojechałabym do matki. Ale zabrałabym chłopaka ze sobą.

ja bym została, a do mamy pojechała w inny weekend :) ile ludzi tyle opinii :p

Gość Dwa miesiące to za krótko
by dla faceta zmieniać zwyczaje. Do mamy pojechałabym tak, jak zawsze. Jeśli facet mądry, to zrozumie moje racje i nie będzie wpływał na zmianę moich decyzji. Uszanuje je. Będzie wiele innych okazji.

Gość natuska85
Pewnie byśmy razem uzgodnili w jaki sposób to rozwiążemy. Nie pojechałabym bez słowa do domu, bo jakby odwrócić sytuację to bym się poczuła olana. Może rzeczywiscie zabraabym go ze sobą. Albo dogadała się, że w inny dzień to sobie odbijemy i gdzieś go zaproszę, porobimy coś razem cały dzień.

Gość taki jeden85
Już wyjaśniam dlaczego zapytałem o to.. tak postąpiła moja była już dziewczyna, to było po dwóch miesiącach ogóle znajomości, a wtedy byliśmy parą tak oficjalnie od dwóch tygodni. Ja nie robiłem z tego żadnego problemu, wiadomo mam jest ważna, owszem było mi troszkę przykro ale bardziej chyba z powodu tego że nawet nie wykonała do mnie tego dnia telefonu a nie, że wyjechała. A zapytałem dlatego, że po kolejnych dwóch miesiącach ta dziewczyna zerwała ten nasz związek z dnia na dzień, argumentując to tym, że tak właściwie to nic do mnie nie czuła i to było tylko dla jej zabawy, i zapytałem aby się dowiedzieć jakie macie o tym zdanie, aby wiedzieć czy już wtedy była to oznaka, że ma mnie tak naprawdę gdzieś.

Gość jeee456
miała cię gdzies

Gość jesli jestescie juz para
to oczywiscie, ze zyczenia telefonicznie, bo rezygnowac z wizyty u mamy dla faceta ? :o glupie pytanie ...

Gość jesli jestescie juz para
nie, powod z mama nie musialbyc juz oznaka nadchodzacej kleski, ale w jej przypadku moglo tak byc - co czlowiek to ma inne oczekiwania reakcje ... w kazdym razie starszna chamka - dobrze zez nia nie jestes ...

weźcie nie przesadzajcie z tymi wizytami u mamy :D

Gość taki jeden85
i jeszcze na dodatek zrobiła to na gg, mimo, że tego akurat dnia byłem u niej w domu aby ją odwiedzić..