Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skołowana..... ???

Mój mąż

Polecane posty

Gość skołowana..... ???

Może zacznę od tego że jesteśmy 4 lata po ślubie i z czymś takim się nie spotkałam. Obudziłam się rano i widzę mokrą plamę na prześcieradle dotykam klei się.Pierwsze co sprawdziłam czy ze mną wszystko ok i nie dostałam jakiegoś sluzotoku:).Majtki czyste.Po godzinie chcę włączyć pranie biorę męża bokserki a tam też ta ''klejąca maź'':).No to dzwonię i pytam co on w nocy robił i mu o tym mówię a on mi na to że nie wie i że pewnie ja kręciłam mu tylkiem we śnie.Czy możliwe żeby 26 letniemu facetowi takie coś się zdarzało??Sex uprawialiśmy 2 dni temu więc to na pewno nie z jego braku.A może to przez to że on miał wczoraj wieczorem ochotę a ja nie?

Tak, to przez to, że on miał ochotę. Facet po prostu musi, to jest potrzeba biologiczna.

I żeby z takimi sprawami do męża dzwonić:O Wielkie mi wydarzenie.

Gość mama zaraz dwojeczki
''klejąca maź'' :D 4 lata po slubie i nie wiesz co to, ani jak do tego doszlo? :D ;)

Gość skołowana..... ???
Wątpię żeby sam sobie dobrze robił.Na tyle dobrze go znam że jakby naprawdę chciał to by mnie w środku nocy obudził.

Gość taki jeden ktoś
ja mam 30lat, seks uprawiam regularnie, a ostatnio mi się też zdarzyło, że przez sen pobrudziłem pościel. :-) poprostu śniło mi się to i owo i tyle. :-P W tym wieku też to się zdarza. Rzadko, ale jednak.

Gość skołowana..... ???
Boże dziewczyny...No niech będzie SPERMA!Nie widać że pisałam to z przymrużeniem oka??

Gość mama zaraz dwojeczki
Wiesz, nie tylko nastolatki maja "mokre sny" ;) Doroslym facetom tez sie to zdarza :)

Gość ty masz problem
naprawde a co ja mam pow jak mąż sciągając boksererki śmierdzi jak tchurz ;/ zapach nie do wytrzymania ja jestemw ciązy i moze jestem przewrażliwiona ale zapach nei jest przyjemni jedyne pachnie kilka godzin po wykąmpaniu a pżóniej już śmierdzi ;/ i nie zzałozyłam topiku bo to dla mnei bez sensu tez myślałam ze męża znam i nigdy sam dobzre by se nie zrobiłi sie pomyliłam .... nigdy nei poznasz człowiek na wylot

Gość Boze dziewczyno spokojnie
co ty tak przezywasz to jak mrowka okres? :o I jeszcze napadasz na laski :o Opanuj sie troche i rusz glowa. Ty masz 26 lat? Chyba 16, ze nie wiesz takich zwyczajnych uwarunkowanych biologicznie rzeczy :o

Gość skołowana..... ???
Jedno zdanie w którym ja atakuję mi zacytuj,proszę! Czytaj dokładnie koleżanko.Nie pisałam że mam 26 lat.I kto tu mówi o przeżywaniu?Pytam bo mi się śmiać z tego chce.

A faktycznie, napisalas, ze maz ma 26 lat, a nie ty. Sorry. A ty ile masz lat w takim razie? Chyba tez cos kolo tego?

Gość Evvvvvvvvvva
ja pierdole, wspolczuje twojemu facetowi jak ty do niego z takimi sprawami wydzwaniasz.... to zenujące

Gość skołowana..... ???
Mój wiek nic tu niema do rzeczy.Słuchaj dla mnie się to dziwne i śmieszne wydało podobnie jak mojemu mężowi więc dlaczego z góry stwierdzasz że jestem jakaś niedouczona co?Źle przeczytałaś to co napisałam i tyle.No i podejrzewam że młodsza ode mnie jesteś a się mądrujesz. Jak bym nie znała podstaw biologii kochana to by mi się nie udało zajść w pierwszym cyklu i teraz nie dała bym rady kontrolować swojej płodności...więc proszę cię nie oceniaj po jednym poście.

"Jak bym nie znała podstaw biologii kochana to by mi się nie udało zajść w pierwszym cyklu" Dobra, teraz juz wiem na 100%, ze bardzo mloda koza z ciebie :)

Gość skołowana..... ???
ale wy jesteście wszyscy beznadziejni...24 lata dziecko 3 latka.wszystko jasne.Dla jednych będę stara prukwa jak to określił poprzednik a dla innych młoda koza:) Jak kto woli.Ja podeszłam do tego ze śmiechem ale wy widzę nie.

Gość podsumowując
ale w ogóle to z czym masz problem? Coś się chłopu w nocy przyśniło i miał wytrysk. Zdarza się. Na sny nic nie poradzisz więc chyba nie ma o czym dyskutować. :)

Gość czekam na odp
jak sie daje mezowi raz na 2-3 dni ta takie efekty ze sie trzepie po nnocach, alnie niemartw sie niedługo przestanie to robic bo se kogoas znajdzie na boku.

Gość Evvvvvvvvvva
Nie wiem kto tu z nas wszystkich jest benadziejny... Normalna osoba usmiechneła by sie pod nosem i włozyła posciel do pralki a nie wydzwaniala do faceta ze znalazla slad po jego sperme i zakladała tematy na forach zeby jej ludzie tłumaczyli o co chodzi....

Gość ula co lubi
cóz maz sie musi masturbowac bo zona mu niedaje. widzisz inne rozwiazanie tej zagadki poliszynela ?