Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krem garnier

przestrzegam przed kremami GARNIERA! dostałam wysypki i pryszczy nie moge z domu

Polecane posty

Gość krem garnier

przestrzegam przed kremami GARNIERA! dostałam wysypki i pryszczy nie moge z domu wyjść! cała jestem w jakiś czerwonych plamkach, krostkach, pryszczach i trwa to już tydzień i nie schodzi! dziś posmarowałam maścią. chodzi o krem ten niby co nie uczula - różowy jakiś różany

miałam lekką alergię po Garnierze zielonym, skóra mnie piekła :D ale sądzę, że są osoby, którym on odpowiada, kwestia cery... teraz używam naprzemiennie kremów dermika i vichy, jestem zadowolona, mogę polecić :)

Gość krem garnier
mi ogólnie garnier pod względem szamponów, antyperspirantów odpowiada ale nigdy więcej nie kupie kremu, toniku, nic...głupi tani bambino jest ok.. a możesz podać nazwę i cenę tych kremów?

Gość garnierrr
ja używam i nie narzekam

mogę, ale to są kremy do mojej ekstremalnie suchej skóry :) dermika meritum lub z witaminą p ok. 60-80 zł, vichy nutrilogie 1 lub 2 ok. 90 zł

Gość krem garnier
a jaki krem jest najlepszy żeby mieszać go z podkładem? mieszałam z bambino ale skóra dość mocno się świeci, gdy zmieszałam z garnierem to się "wałkował" na skórze po dotknięciu i szczypało.

Gość swjjhdwsjd
ja mam bardzo suchą

Gość natuska85
A pijesz wapno? Mi po 3 dniach zeszło kiedyś uczulenie po maseczce z samymi naturalnymi składnikami. Tylko wapno piłam, niczym nie smarowałam.

mogę polecić podkład Revlon ColorStay do cery suchej, nie zasycha na skórze (co z innymi kosmetykami przytrafiało mi się notorycznie pomimo uprzedniego nawilżenia i natłuszczenia skóry), troszkę mało wydajny, ale coś za coś :)

Gość zapytajeczka domowa
Ja tam akurat bardzo lubie garniera.Zwłaszcza krem w pomarańczowym opakowaniu -odżywczy. Moja skóra jest po nim miękka, delikatna-idealna i własnie ten krem mieszam z podkładem.i u mnie jest ok. Świetny jest też w granatowym opakowaniu na noc.Ja sobie bardzo chwalę.W życiu nic mi po nim nie wyskoczyło. To zależy od cery, nie od firmy moim zdaniem. Za to nie lubię szamponów z Garniera.

Gość ...oo...
pamietam, ze jak chodzilam do liceum i mialam pryszcze, to kupilam garnier czysta skora zaczelam stosowac i... dopiero mialam PRYSZCZE! odstawilam, cera wrocila do normalnosci a ja stwierdzilam, ze to moze byl przypadek ze tak mnie wypryszczylo i jeszcze raz zaczelam stosowac no i znowu to samo- takie oblesne pryszcze po bokach, to nie byly krostki tylo takie guzy-ble

Gość natuska85
zapytajeczka, też mam złe wspomnienia z tymi szamponami.

Gość garnierrrka
A ja bardzo sobie chwale te kremy - to zależy od cery.

Gość krem garnier
z moją skórą to różnie czasami mam tłustą (rzadko to się zdarza ale zdarza) a jesienią/zimą skóra mi schodzi :/ używałam kremu z ziaji poprawiający koloryt skóry - opakowanie brązowe bardzo fajny ale też należy do tłustych. a co do garnier czysta skóra to mam podobne wspomnienia...skóra strasznie piekła i nie widziałam poprawy, też dostałam pryszczy i wyrzuciłam.

Gość krem garnier
z moją skórą to różnie czasami mam tłustą (rzadko to się zdarza ale zdarza) a jesienią/zimą skóra mi schodzi :/ używałam kremu z ziaji poprawiający koloryt skóry - opakowanie brązowe bardzo fajny ale też należy do tłustych. a co do garnier czysta skóra to mam podobne wspomnienia...skóra strasznie piekła i nie widziałam poprawy, też dostałam pryszczy i wyrzuciłam.

oj to ja Ci nie doradzę, mam inną cerę :) z lekkich kremów jeszcze Nivea Visage Q10 też jest dobry, ew. jeśli jesteś typową alergiczką to podobno Iwostin (tego nie stosowałam)