Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bluetears

impreza beze mnie

Polecane posty

Gość bluetears

Zaczęłam spotykać się z pewnym chłopakiem i kiedy dowiedziały się o tym 2 jego "przyjaciółki" powiedziały mu, że ja nie jestem materiałem na dobrą dziewczynę i nie chcą, żeby był potem zraniony. Strasznie sie wkurzyłam jak się o tym dowiedziałam, ale po jego naleganiach odpuściłam sobie. Jakiś czas temu jedna z tych dziewczyn zaprosiła go na swoją osiemnstkę, oczywiście samego. Miał zamiar iść...wczoraj powiedziałam mu, że uważam, że nie powinien iść, że to nie jest fair wobec mnie, ale pozostawiam mu wybór. Obiecał, że nie pójdzie i kiedy powiedział o tym jej, wtedy przypomniała sobie o mnie. Z jednej strony wiem, że dostałam zaproszenie na doczepkę, ale z drugiej wiem też, że jemu zależy, żeby tam pójść. On mówi, że to jest bez sensu, żebym tam poszła i tylko się męzyła, ale dla niego mogłabym to ostatecznie przeboleć.Nie wiem co mam robić! Iść z nim? Puścić go samego? Czy oboje nie iść

Gość baśka mi ukradła nicka
No tak, wakacje, dzieciaki się nudzą ....

Gość a ja powiem taaaaak.
jak chcesz to idź, a jak nie to nie. Proste.

Gość natuska85
Idź z nim. Przecież wiadomo, że jak puścisz go samego to będziesz siedzieć w domu i myśleć co on robi. Tylko idź z odpowiednim nastawieniem, załóż, że na złość wszystkim będziesz się dobrze bawić i tak zrób. "Przyjaciółki" będą patrzyły z zazdrością, że masz klasę i mimo zatargów z nimi nie siedzisz nadęta jak balon cały wieczór, a chłopak sie ucieszy, że ma taką wyluzowaną dziewczynę.