Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie53 lata!!i w końcu PRACA

Dostałam prace! Udalo sie!!!

Polecane posty

Gość prawie53 lata!!i w końcu PRACA

Pracowalam 15 lat w służbie zdrowia jako sekretarka medyczna, itp stanowiska. Gdy urodził się syn to przerwałam pracę, poszłam do pracy dopiero wtedy jak on miał 16 lat. Przez 4 lata pracowałam w sklepie, później otworzyłam własną działalnosc gospodarczą którą prowadziłam przez rok. Ale nie poszło mi. Później rok byłam bez pracy, więc wybrałam się na kurs komputerowy. Bałam się że na stare lata przyjdzie mi się uwijac w sklepie, na produkcji czy będę gdzieś latała z miotłą. Tydzień temu zadzwoniła do mnie koleżanka i powiedziała mi że w urzędzie skarbowym jest praca w biurze. Ja się pytam jakie tam są wymagania bo ja mam tylko średnie, w dodatku nie mam matury. I słyszę że potrzebna jest tylko znajomosc komputera. Noi wyobrażacie sobie. Przed wczoraj tam przyszłam, przede mną były jeszcze dwie dziewczyny. Jedna miała dwa fakultety, druga również po studiach i żadna z nich nie została przyjęta. Tylka ja i druga znajoma mojej koleżanki. Jeszcze wcześniej przed tym wszystkim moja koleżanka szła coś załatwic z naczelnikiem przed moim wejściem do niego.

Gość no powiedzmy.....
1/10 za dobre chęci 🖐️

Gość aha i achhhh
ja bym dała wiecej, nawet z 7/10. Co z tego, ze wszyscy wiedzą, ze to prowokacja, skoro w przeciwienstwie do innych prowokacji tak dokładnie jest. :O

Gość no powiedzmy.....
No w sumie racja, z tego powodu podniosę do dwóch :classic_cool: 2/2 :classic_cool: 🖐️