Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość millaaaa

CIĄŻA ---- jaka jest możliwość zapłodnienia?

Polecane posty

Gość millaaaa

Ostatnio współżyłam z chłopakiem podczas dni płodnych. Zabezpieczyliśmy się gumką, która nie pękła i był to stosunek przerywany, nie zrobił tego we mnie. Dwa dni po stosunku lekko plamiłam na brązowo, miało to nieprzyjemny zapach. Do dzisiaj wszystko jest w porządku ( przynajmniej tak mi się wydaje ). Mój śluz jest bezzapachowy, biały, a nawet lekko żółtawy, jestem około 5 dni przed okresem. Jednak boję się, że coś mogło być nie tak... Czy jest szansa na ciążę? Proszę o pomoc, bo trochę się boję...

Gość gfdtyrty
Skoro stosujecie prezerwatywę to po co wam jeszcze stosunek przerywany ? To bez sensu. Nie dość, że facet w ogumieniu to jeszcze musi wychodzić w najciekawszym momencie. Jaką on ma przyjemność z takiego "seksu" ? W opisywanej sytuacji nie ma ŻADNEGO ryzyka ciąży, skoro aż tak panicznie się jej boisz to przestań uprawiać seks.

Gość podsumowując
gumka która nie pękła plus przerywany. Pomyśl sama jaka tu możliwość ciąży? Plamienia to efekt jakichś zaburzeń hormonalnych albo urazu mechanicznego np. podczas stosunku. Albo infekcja. Warto sprawdzić i lekarza tak czy inaczej czy jest ok

Gość dziewczyno ludzie
sie staraja o dziecko i maja minimalne szanse na ciaze w danym cyklu a co dopiero majac takiezapezpiecznie:O tutaj wróżek nie ma litosciiiiiiiiiii

Gość bcbca
zajrzyj do książki, bądź przestań wagarowac z lekcji biologii, jesli nie wiesz jak zachodzi się w ciąże :)

Witam, pamiętaj że zawsze mamy 72 godziny aby udać się do lekarza.W takiej sytuacji mogę Tobie doradzić , abyś zalogowała się na www.wpadka.pl.Tam otrzymasz różne informacje , oraz możesz zadać bezpośrednio pytanie lekarzowi ginekologowi.