Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ery564

jak przemowic bratowej do rozumu?

Polecane posty

Gość ery564

Brat glupio sie zakochal i ozenil. Jego sprawa. Ale nie moge patrzec jak sie oboje staczaja. Zarabiaja w sumie 5 czy 6000 a nie starcza im do pierwszego. Nic dziwnego, skoro kupuja tylko drogie jedzenie, ubrania i ciagle chleja. Zwlaszcza bratowa. Jak ja przekonac, ze ciagle chlanie i solarium nie jest zdrowe? Ma 30 lat, a wyglad zwislej 45-latki :O

Gość ery564
Bratowej, nie bratu. Brat jednak mniej chleje, a ona sie chyba niedlugo wykonczy. A jeszcze o dziecko sie staraja. Chlejac i palac :(

Gość zuzizak
ich życie, ich sprawa, ich wybór. Nie wpieprzaj się nie proszona!

Gość tubka
a co Cię w tym wszystkim boli? Zarabiają to wydają na co chcą . A ze piją i się opalają w solarium? Ich pieniądze ich sprawa.

Gość ery564
Moze to dziwne, ale nie chce, zeby mieli uposledzone dziecko. Nie chce tez by sie stoczyli. Chce by zadbali o siebie i docenili to, co maja. Dziwni jestescie, ze nie przejmujecie sie dobrem swoich rodzin

ona niech robi co chce i tak jej nie przegadasz ale gdyby pojawilo sie dziecko to jego najbardziej byloby mi szkoda:(

Gość tubka
każdy żyje swoim życiem. Nikt za ciebie nie przeżyje Twojego, tak jak Ty nie przeżyjesz życia za brata i bratową. Martwisz się o niepoczęte jeszcze dziecko?

Gość jdsjs
tłumaczyć to można dziecku, dorośli wiedzą co robią i rozróżniają dobro od zła...

Gość zuzizak
a ty oczywiście wiesz co dla nich jest dobre. Typowe..

Gość ty dziękuj bogu ze dziecka
nie mają a nie sie martwisz o picie ....A i widze ze barat mimo iż też chleje to jednak do niej masz wiecej "ale" ! Własnie brata za szmaty wez i jemu najprędzej do łba nakładz aby wziął w garśc swoją rodzine :O

Gość ery564
No, martwie sie. Bo przeciez, jesli ona zajdzie w ciaze, dziecko urodzi sie uposledzonie. A pewnie zajdzie. Jedna ciaze poronila niedawno, ale wciaz sie staraja. Tak. Do brata mam mniej "ale". Bo on pije, ale czasem 1, czasem 3 piwa dziennie, a ona na umor. I to ona bedzie nosic dziecko i nadal pic. Wiem, bo przez okres swej 3-miesiecznej nie donoszonej ciazy tez codziennie chlala, palila papierosy i jadla hot dogi zamiast obiadu. Nie przezyje za nich zycia, ale przeraza mnie, co robia ze swoim. Ja mam mniej kasy, niz oni, a mi zawsze starcza, mam na zycie, na wakacje. Jesli teraz juz maja problemy, co bedzie, kiedy pojawi sie dziecko? A dziecko, to bedzie moj bratanek przeciez. Przerazaloby mnie, gdyby tak sie zachowywali sasiedzi, co dopiero brat i bratowa. I wlasnie, ze bede sie wtracac. Moze troche zmadrzeja i sie ogarna.

Gość mfgf
no i pewnie urodzi zdrowe dziecko. Widziałam sporo takich przypadków, a te co chuchaja na siebie rodza chore dzieci