Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tusk nas sprzedał

Do 2013 ceny energii wzrosną drastycznie

Polecane posty

Gość Tusk nas sprzedał

wraz z zamachem w Smoleńsku 10.04.2010, gdy podpisał z Putinem cudowną umowę gazową robiącą z nas niewolników na 35 lat i nie żądając odszkodowania za 5 lat bezpłatnego transferu gazu przez Polskę. Potem była powódź tysiąclecia, której można było zapobiec, ale PO zablokowało ustawę antypowodziową autorstwa PiS, a tuż po powodzi przywłaszczył ją sobie Komorowski nazywając ją specustawą, ale było za późno. Potem była afera hazardowa, której nie było, chociaż była. 2 razy oszukane wybory. Nagle kryzys w Polsce? Wprowadził go do Polski Tusk, ekonomiści mówili, że Polska ma się bardzo dobrze dzięki Kaczyńskiemu. Obecnie dojdzie do zakupu akcji LOTOSu przez ruskich putinowskich, a to właśnie LOTOS prowadzi badania nad wydobyciem gazu łupkowego w Polsce. No i znowu będziemy wycycani przez Putina, a Tusk powinien kategorycznie zastrzec, że wykup akcji LOTOSu tylko dla Polaków. Gdzie te cuda Panie Tusk, bo jak na razie to widzę jedynie cudownie wysokie ceny wszystkiego, cudowne kradzieże i afery, których rzekomo wg Was z PO nie było, tak jak nie ma prywatyzacji służby zdrowia, chociaż jest, cudowne kłamstwa i złodziejstwo. A gdzie dbałość o rodaków? Macie odpowiedź - podziękujcie Tuskowi za to jak Was robi w bambuko, ale poparcie mu niebywale rośnie - oczywiście wg ich sondaży, bo jak to Olszewski powiedział : PO ma własne sondaże.

nigdy nie glosowalam na PO i nigdy nie zaglosuje! moja mama interesuje sie polityka i doskonale wie jaki jest Tusk...a krew ja zalala jak sasiadka przyszla do nas i powiedziala ze ona bedzie glosowac na Tuska bo jest ladny :) zal mi takich ludzi , niech zrobia cos pozytecznego i nie boira udzialu w glosowaniu! bo to przez nich jest jak jest! nie maja pojecia o polityce a sie do niej pchaja! Glosujcie na PiS! Lepiej wybrac mniejsze zlo :)

Gość Tusk nas sprzedał
Dla mnie PiS to nie jest mniejsze zło. Zagłosuję na PiS, bo myślę samodzielnie i chcę Polski sprawiedliwej, uczciwej, prawej, silnej i liczącej się znowu na swiecie, jak za Prezydenta Kaczyńskiego. Teraz na wejściu do przewodnictwa, natychmiast wyśmiano Tuska, a to i tak nic, świat powinien zareagować na to, że kryje zamach, ale to też inna sprawa. Świat ma nas gdzieś. Stany nam trochę pomagają, ale to dlatego, że mamy świetnych naukowców, którzy mogą wymyślić ciekawe i pożyteczne rzeczy i potem pod banderą amerykańską zostaną opatentowane i sprzedane, więc czysty biznes dla nich, no i teraz gaz łupkowy, nad ktorego badaniem pochylają się Stany i Polska, ale z dołka wygrzebać chce wszystko Putin i jak tak dalej pójdzie, to mu Tusk na to pozwoli. Zero polityki gospodarczej propolskiej i zero polityki zagranicznej propolskiej, to jest dar od Tuska dla wszystkich mądrych inaczej. Wiedzą, że to przez Tuska ich rodzina traci pracę, ale lezą za nim, bo w TVNie powiedzieli, że PO ma super wyniki. Żałosne. Mi też jest ich żal, wszystkich tych ogłupionych.

Gość nie ma to jak dobra agitka
jak za czasów PRLu :D Na wszystkich frontach, łącznie z durną kafeterią :D Na szczęście Polska trochę wyszła z analfabetyzmu i nie musi tych bredni akceptować

Gość Tusk nas sprzedał
marceli Havranek ani jedno ani drugie, ale lepsze to niż bezsensowny post osoby, która niebardzo rozumie, co się wokół niej dzieje.

Gość to napisz co się dzieje
może wtedy zrozumie. tylko dawaj przykłady żeby łatwiej zrozumiał. tak trzeba z tumanami.