Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ancymonka21

czym sie kierujecie w wyborze koloru dodatkow?

Polecane posty

Gość DeliMania
jakich dodatków?

no np. jakies dodatki na stoly typu swieczki, serwetki, kolor bukietu, jak ktos ma drozki to kolor sukienek, u mnie jest tak ze robi sie to zazwyczaj w jednym kolorze i mam problem z wyborem koloru wlasnie...

Gość DeliMania
no a jaki kolor jest dekoracji (materiałów, balonów)?

Gość kasiakkasia
najpierw bym zaczęła od dobrania dodatków do sukni - czyli bukiet, biżuteria - do tego kolory dla pana młodego - garnitur i koszula / krawat - by kolorystycznie pasowało. i już wtedy masz na pewno odcienie, które mogłyby przewodzić. jeśli będziesz miała powiedzmy żółte słoneczniki w bukiecie, wtedy wszelkie czekoladowe odcienie, złoty, żółty właśnie mogą pojawić się w kolorach zaproszeń, sukienek, kiatów na stołach no wszystkiego na co masz wpływ. musisz sobie to wszystko wyobrazić po prostu po kolei.

dekoracja zajmuje sie restauracja w ktorej bedzie wesele ja tylko mam przyjechac wybrac kolor i inne rzeczy :) chyba faktycznie zaczne od bukietu i pojde za tym kolorem, to chyba najlepszy pomysl :) a wy w jakim kolorze macie dodatki?

Gość DeliMania
Ja mam w kolorze bieli, złota i koloru herbacianego :)

Gość kasiakkasia
ja w kolorze białego, niebieskiego i zielonego w morskich odciniach + srebrny

Gość 85tka
Myslę, że jednak trochę za ciemne kolory... My bedziemy mieć biało-fioletowe i już się zastanawialam czy nie za ciemny

Gość co to jest dróżka na weselu?
druhny kurwa mać piszcie po polsku nie wiejsku :O

Gość kasiakkasia
85tka - głupoty piszesz. to czy dany kolor jest ciemny zalezy od wybranego odcienia. ja mam te kolory co wybrałam i nie uważam że są ciemne. morskie odcienie nadają fajny i świeży akcent do tej wszędobylskiej ślubnej bieli a srebrny to wszystko rozswietli. herbaciany to też bardzo ciekawy kolorek w połączeniu ze złotem i w blasku słońca - jesli ślub będzie np. w porze letniej -da to bardzo ładny i ciepły efekt. poza tym kontrasty są ciekawe.

Ja kierowałam sie tym, że zamiast bukietu koniecznie chciałam mieć jedną czerwoną różę więc dodatki też musiały być w tym kolorze :) A poza tym musiałabym sie kierować tym co oferowała restauracja w której miałam wesele tzn było chyba z 15 opcji do wyboru.