Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jnhdvfknlcmfd;lkgl;t re

co powinnam w sobie zmienic???foto

Polecane posty

nie nie na czarno cieple miodowe odcienie z ciemniejszymi pasemkami albo taki delikatne swietlisty braz? a rudosci wszelkiej masci???

Gość kukukukukughg
ladna dzewczyna jestes, a jak sie troszke zmienisz to juz w ogole

Gość 99%moichZnajomych maNkLubFejsa
3. wyjmij kolczyk z nosa 4. koniec z ubiorem tandeciary jestes tandetna zacznij ubierac sie w dobrych sklepach sieciowych np Monnari, Mango, Zara. Koniec jaskrawych bluzeczek, cekinkow, butow czubem, atlasowych bucikow, duzej ilosci bizutterii. Swietnie ubiera sie Kasia Tusk : http://www.makelifeeasier.pl/ sledz moze jej albo inny DOBRY blog modowy i sie inspiruj bo musisz skonczyc z bycia tandeciara. Masz sliczna buuzie i oczka tylko zmien to a bedzie wspaniale bo najwazniejsze to miec ladna jak ty masz buze:):)

3. wyjmij kolczyk z nosa 4. koniec z ubiorem tandeciary jestes tandetna zacznij ubierac sie w dobrych sklepach sieciowych np Monnari, Mango, Zara. Koniec jaskrawych bluzeczek, cekinkow, butow czubem, atlasowych bucikow, duzej ilosci bizutterii. Swietnie ubiera sie Kasia Tusk : http://www.makelifeeasier.pl/ sledz moze jej albo inny DOBRY blog modowy i sie inspiruj bo musisz skonczyc z bycia tandeciara. Masz sliczna buuzie i oczka tylko zmien to a bedzie wspaniale bo najwazniejsze to miec ladna jak ty masz buze:):)

Gość Ale lubicie ściemę walić
ona jest ładna??? Buhahaha, to chyba ładnych dziewczyn nie widzieliście. Masz zajebiście wyłupiaste oczy. Ile masz lat? Bo z tego co zdążyłem się zorientować to jesteś nastolatką, a nastolatki tymbardziej powinny być ładne, bo jeszcze nie mają dorosłych rysów twarzy. To jak ty teraz tak wyglądasz to co będzie za parę lat...

Jest ladna jest bardzo ladna a Ty miss jestes? Zazdrosny gruby paszczur pewnie przed kompem

ale ja w pizamie bylam xD

Gość ytytytyt
Szymon a Ty moze zmien fryzure na normalniejsza i troche utyj bo wygladasz jak emo przecinek z chudym odbytem

no gdybyscie komus nie dokopali chorzy byscie byli ladna nastolatka ale nie kasac przeciez trzeba ogarnijcie sie serio

szynamon juz cie lubie:D jedna bez kitu jedna jedyna osoba ktora zauwazyla ze obgryzam pazury ps:moze i mam wylupiaste oczy krzywy ryj sraja namnie kto jak chce:D ale liczy sie to co sie ma w srodku;D powiem tak jestem ladniejsza od brzydkich, brzydsza od ladniejszych ja sie tylko pytam co by w sobie zmienic moje teorie byly takie ze wlosy brwi i chodzilo mi tez o makijaz oczu poniewaz mam brazowe i centralnie niewiem jakie kolory by pasowaly

ytytytyt: Nie wiem czy chciałaś mi dogryźć czy doradzić, ale trafiłaś w dziesiątkę bo właśnie jestem w trakcie tycia i zastanawiania się nad mniej pedalskimi włosami. 🖐️

Gość kukukukukughg
zazdroszcza moze dziewczynie i musza obrazac..;/

napisalam Ci :) moze jakies tez roze zgaszone przydymione fiolety delikatna zielen taka polyskliwa ;) innymi slowy kolory ziemi ;)

jnhdvfknlcmfd;lkgl;t re Akurat nie miałem się czego czepić, to popatrzyłem na ręce bo sam obgryzam :D

Gość ytytytyt
Szymon wyrazam swoj poglad na tematb Twojej aparycji ze masz zla fryzure i jestes szczypior. To fakty nie dogryzam Ci.

Ja tez nie moge przytyc nie przejmuj sie a co do wlosow kwestia gustu moze jezyk??

ytytytyt: Przecież normalnie Ci odpisuje, lepsza szczera krytyka, niż pierrdolenie o byle czym :D

U mnie problem polega na tym, że pale i co jestem głodny, to zamiast ruszyć dupe do kuchni to wsadzam sobie fajke do gęby, bo tak łatwiej. :D A na jeżyka się nie zetne, wtedy wyglądam jak wyciągnięty z zajechanego bmw :D

a ja pale i jem co popadnie dzis juz zaliczylam kebaba 2 jablka tabliczke czekolady kasztanek i zupke chinska na ktora mnie strasznie naszlo i nadal glodna jestem ;) zaraz salatke zjem irokez??? :D

Gość zdesperowanawysypka
szymon ogol se na lyso walnji se dresa i po sprawie;D a na przytycie dobre sa odzywki

Zjadłbym kurczaka z rożna :D Hahahha, może to głupie ale boje się żebym nie zachaczał irokezem o futryne, bo wysoki jestem :D

Gość zdesperowanawysypka
tak aprops to tez pale i nietylko fajki....ziolko..to wlasnie moj nalog;/;/ poprostu lubie przytym pochillowac....i tez [rzytyc niemoge

Te odżywki też jak zacząłem jeść, to mi posmakowały i jak kakao piłem, a kreatyne sobie potrafiłem 3 razy dziennie zrobić jak kawe :D