Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marianeeeek 26

Mam dziewczynę piękną azjatkę i większość Polek patrzy się na nią ze wścieklości

Polecane posty

Gość chohaanna
Pewnie, że się dowiesz. Z państwa małego i ubogiego - jego wyobraźni :]

Gość taka takaaa
Pewnie, z zawiścią, bo wszystkie marzymy żeby być wzrostu siedzącego psa, być żółta i miec skośne oczy. Daj sobie sposkój, bo pewnie chciałbys, aby ci wszystkie zazdrościły. Skąd się biorą tacy idioci?

Gość hahahahahahahhahah
boze polaczki sa tacy ograniczeni :o hipokryci

Gość Marianeeeek 26
Widzę, że już zazdrosne polskie miernoty podszywają się pode mnie. Marny wzrost ? 168 to nie marny wzrost idiotko :D Nie ma nawet co was porównywać do mojej laseczki wy zazdrosne pindy :D Czemu ją wybrałem ? Bo Polki może miec każdy, jesteście po prostu łatwe a przy tym udajecie księzniczki :D Muchy w nosie dlatego Polki to tylko można poruchać i odrzucić bo na stałe nikt was nie będzie chciał bo niestety macie nasrane w głowach przez media. No jeszcze 30 lat temu Polki były normalne a teraz ? Widać jakie jesteście, nic sobą nie reprezentujecie a wymogi to wy macie i wciąż niezadowolone :D Dlatego nie ma co łapać Polki na stałe bo w 70% to zazdrosne jędze z wymaganiami z księzyca a i tak zdradzają. Jeszcze rok temu byłem singlem przez 3 miesiące więc poznałem dużo mężatek więc wiem co pisze.

Gość Marianeeeek 26
masz racje stary azjatki sa zajebiste, sam bym taka chcial i pewnie 99 procent mezczyzn tez. co maja mowic nie majac szans na taka dziewczyne majac dziecko z gruba polska fladra ktorej musza codziennie mowic kocham cie robaczku?

Gość Kilo Mandzaro
to prawda ziąaa...

Gość arrrghhhh
Polaczki sie kurwia i mieszaja rasy, zamiast wzbogacac nasza populacje