Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michauuu86

Forumowiczki pomóżcie-który pierścionek zaręczynowy lepszy?

Polecane posty

Gość Przyszła PM 34
Michałku a plecak już spakowałeś? Książki i piórnik kupiony? Twoja księżniczka to biedna księzniczka, z pierścionkiem za 30 zeta!! hahahahahah

Gość ty sobie jaja robisz??
ale się uśmiałam NIEUDACZNIKU

Gość dobry zart
naprawde dobry zart i chyba nikt nie ma watpliwosci??? nawet te "nie materialistki ;)

czy wart czy nie zart , ja mam kolege ktory w biedzie byl chowany , dziecko wyszlo niespodziewanie kupil wtedy za 50 zl , ludzie nie kazdy jest w dobrej sytacji finansowej ... a ci co sie smiejecie z takiej kwoty ... i wam w oczy wiatr zawieje to wtedy zmienicie zdanie , czego wam nie zycze ..

ale on bierze pieniądze od mamusi, rozumiesz, sam nie zarobi, całę zycie bedzie brał od mamusi?ja też na ślub cywilny dostałam srebrny pierścionek, ale to tylko pamiatka nie nosze go bo sie zniszczy, a złoto będzie trwalsze, dla mnie autor to oferma zyciowa bo od mamy ciagnie pieniadze na pierścionek zaręczynowy,

jeżeli dobrze napisał w nicku to ma 25lat, mamusia mu nie pozwala pracować bo studiuje, 25latek i nie pracuje??to jest zart BO MAMUSIA MU NIE POZWOLI 25LAT

Gość Przyszła PM 34
Wiadomo że nie wszystkich stać na drogie pierścionki, my jednak w tm temacie nie rozmawiamy z jakimś biednym chłopcem a studentem który ma 25 lat i mama mu daje na pierścionek zaręczynowy 40zł. W dodatku on jest studentem, studia kosztują i to nie mało tak dla Twojej wiadomości. Rozgranicz trochę ta sytuację.

Gość Michauuu86
Jeny, ale to nie chodzi o to, że mama mi nigdy nie pozwoli pracować! Ja po studiach będę mógł. Po prostu mama nie chce zebym sobie zaprzątał głowę pracą, póki jestem studentem to mama łoży na moje utrzymanie, to normalne.

Gość mfgf
żaden mi sie nie podoba

Gość Przyszła PM 34
No pewnie że normalne że Ci daje na Twoje utrzymanie, ale nie masz za grosz honoru i godności żeby swojej ukochanej kupić prezent za swoje pieniądze, tylko brać od mamy? Czy Ty wiesz co oznacza duma?

Gość wakacjee
masz wakacje do roboty ;p

Gość Michauuu86
Bez przesady, nie jest dla mnie dyshonorem branie pieniążków od mamy, tymbardziej, że ona chce mi je dawać, jest szczęśliwa że ten pierścionek będzie też po części od niej, bo ona moją ukochana bardzo lubi.

Gość Michauuu86
Mama nie każe mi w wakacje iść do roboty, bomówi muszę sobie odpocząć po tylu miesiącach nauki.

Gość Przyszła PM 34
a ty wiesz co robisz chcąc się oświadczyć, czy Twoja "księżniczka" ma być odpowiednikiem Twojej mamusi? Przecież to jest poważny krok, jesteś z tego co mówisz wychowywany w jakieś bańce gdzie mamunia dmucha i chucha na Ciebie. Wiesz co to znaczy być dorosłym, żyć na własny rachunek i zadbać o rodzinę bo z Twoich wypowiedzi wnioskuję ze chociaż jesteś studentem to w głowie masz jeszcze trochę za mało.

powiedz tej dziewczynie zeby spieprzała jak najdalej od ciebie, jesteś maminsynkiem, i ona życia z tobą nie będzie mieć, ty sobie szukasz 2mamusi TO MUSI BYĆ PROVO NIE WIERZĘ ZE TAKIE MŁOTKI ISTNIEJĄ

Gość pppomagajjjka
autorze topiku - żałosny jesteś :) sam sobie kup i go noś :) ja bym wyśmiała Cię i tyle :P

Gość ja pierdolle
prowokacja jak nic a wy sracie pod siebie palcówkę se jeszcze strzelcie na poluźnienie :O

Gość ślub w Wielkanoc
pierwszy ładniejszy, ale zamiast cyrkonii proponuję malutki diamencik - lepsze mniejsze oczko, ale ze szlachetnym kamieniem. srebro jest ok, chociaż sama dostałam z białego złota - nie kosztował wiele.