Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michauuu86

Forumowiczki pomóżcie-który pierścionek zaręczynowy lepszy?

Polecane posty

Gość DeliMania
Osobiście uważam że 2 jest piękny, z reszta jeden i drugi piękny ale mi jakoś drugi bardziej do gustu przypadł. Pozdrawiam.

Gość ty sobie jaja robisz??
nie srebro, ono nie jest stałe, zaraz szczarnieje, jak nie masz kasy to obserwuj licytacje złotych używanych, ja ostatnio kupiłam 3złote pierścionki, i nie płaciłam za nie nawet 100zł ł sztuka

W tym caly urok srebra, ze czernieje. Mozna je oczyscic nawet pasta do zebow :) Ja osobiscie specjalnie oksyduje bizuterie aby ja przyciemnic

Gość Michauuu86
Zawsze wydawało mi się, że srebro to szlachetny kruszec, więc dla mojej księżniczki będzie w sam raz. Ona nie przepada za złotem.

Gość DeliMania
Aaaa nie zauważyłam że to srebrny,obejrzałam tylko fotki :) Byłam przekonana że to białe złoto. Nie no koniecznie albo białe albo zółte złoto. No co Ty!

Gość zuzizak
może białe złoto? cyrkonia w tych może szybko wyleciec niestety, ale ładne oba

Gość DeliMania
No jeśli nie lubi to ok, ale 30zł za pierścionek? W sumie nie cena się liczy ale jakoś tak nie przemawia to do mnie.

Gość Michauuu86
Moja dziewczyna nie jest materialistką i myślę że będzie przeszczęsliwa gdy ujrzy to cacuszko, w końcu tak naprawdę liczy się gest i to, że chce z nią spędzić reztę życia, a pierścionek to tylko symbol.

Gość gąska balbinka to ja
ja bym się wkurwiła jakbym na zaręczyny dostała pierścionek za 30 ceta :o nie lubie złota ale jak tradycja to tradycja :]

to kup białe złoto, no litości tylko nie srebro na zaręczyny, taki pierścionek nie przetrwa długich lat, jak mało zarabiasz to odłóż przez te np3miesiace i kup białe złoto,

Gość Michauuu86
nie tylko nie srebro - ładny, ale mama niestety dała mi 40 zł na pierścionek.

Gość Przyszła PM 34
Każda dziewczyna mówi że nie liczy się kasa i pierścionek tylko to że bedziecie razem juz zawsze. Tra tat tatata Uwierz jestem kobieta i 1000 razy tak mówiłam i nie chciałabym dostać takiego pierścionka za 30zł. Koniecznie złoto białe w Twoim przypadku skoro nie lubi żółtego.

Gość nie tylko nie srebro
stary kuppodalam Ci linka,nie chodzi o materializm czy jego brak ale dziewczyny maja racje, ten pierscionek dlugo nie przetrwa :(

Gość Przyszła PM 34
To mama Ci daje na pierścionek???? NA MIŁÓŚC BOSKĄ TO ILE TY MASZ LAT? pewnie wpadke zaliczyliści i czym prędzej Was do ślubu ciągną. Wstyd żeby mama dawała Ci na pierścionek!!!@

Gość alfa222
mnie sie najbardziej podoba ten zaproponowany przez osobe powyzej, jest ow iele ladniejszy od tcyh dwoch pozostalych, jesli chodzi o cene to nawet jak dziewczyna nie jest materialistka to raz na jakis czas mozesz troszke wiecej wydac tak zeby byl to trway prezent a nie taki ktory szybko sie zetrze, to sa oswiadczynya nie urodziny czy inna okazja, mysle ze tak kolo 100zl to mozna kupic na serio cos super ladnego

Gość Michauuu86
Tak, bardzo ładny ten pierścionek z linka, tylko jak napisałem nie mam tyle pieniążków :( Jeszcze ma diamęt swarovskiego, a wiem, że to jedne z najlepszych diamętów na świecie. Może skołuje jakoś te 20 zeta, chyba babcię odwiedzę hehehe.

Gość quetzalcoatl
oba ładne, i się nie przejmuj gadaniem, wartość materialna to w zaręczynach kwestia drugorzędna. Liczą się intencje i uczucia :)

ok symbol, ale to ma przetrwac długie lata, i co obrączki też ze srebra będą??

czy naprawde myslicie ze mozna za 50 zl kupic pierscionek z bialego zlota wysadzany krysztalkami svarowskiego? to jakis zart..

Gość Michauuu86
Tak, mama mi dała te pieniądze, bo ja jeszcze studiuje i mama nie każe mi chodzić do pracy, żebym miał dobre wyniki w nauce.

dokladnie!!!! moja siostra tez tak zawsze mowila, i w koncu dostala pierscionek z bazaru za 30zl. Myslala, ze chlopak wezmie to jako zart ale niestety :( dzis pierscionek lezy w szafie. Ja dostalam pierscionek z bialego zlota z diamentem, nie kosztowal duzo ale sie zgubil i jest mi strasznie go szkoda :( ten pierscionek powyzej z linka jest nie za drogi ale tez nie za tani i jest ladny i bardziej sie bnadaje na pierscionek zareczynowy niz te Twoje dwie propozycje

widać ze to prowokacja, a jak nie to zal mi tej dziewczyny, że bedzie miała takiego męża nieudacznika, i maminsynka

czytajcie uwaznie...Pierscionek jest pozlacany bialym zlotem i kamien to krysztal a nie diament, ale i tak lepiej brzmi niz srebrny z cyrkonia...

Gość Przyszła PM 34
To mama wariatka jakaś, nie pozwala Ci pracować bo studiujesz i musisz mieć dobre wyniki w nauce, a rodzinę z czego utrzymasz bo przecież pierścionek to poważny krok, na coś się już decydujesz prawda? Myślę że to ZWYKŁA REKLAMA

Gość ale sie podniecacie prowokacją
:D :D ale juz niedługo szkoła sie zacznie i będzie spokój :D

Gość Michauuu86
Wypraszam sobie, nie jestem nieudacznikiem, ale szczerze po co tracić dużo kasy na kawałek metalu? Myślę, że moja księżniczka by była zdruzgotana i czułaby się niezręcznie, gdybym dał jej pierścionek za powiedzmy 300 zł.