Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomaszszz

Czy zona nie przesadza.?

Polecane posty

Gość Tomaszszz

Drogie panie napiszcie mi proszę czy u was w domu tez tak jest ? Ostatnio zwróciłem żonie uwagę , ze ręczniki ( małe ) po kąpieli używa jednorazowo. Pytałem o co chodzi , ze tak często . Zona stwierdziła , ze taki ręcznik z rana nie wysycha i wieczorem jak kapie sie 2 raz ,on nadal jest nieprzyjemnie mokry. Ręcznik do rak przy umywalce wymienia codziennie , w kuchni codziennie lub co 2 dzień . Bo twierdzi , ze albo mokry , albo brudny . Pizame wymienia co 2 dzień max , bo twierdzi , ze sie poci . Poszewki od koldry wymienia co tydzień , nie zaczesto? , tez rozmawiałem w tej sprawie . To wytłumaczyła mi , ze mamy 2 koty , które z nami śpią , dlatego trzeba często prac. Wydaje mi sie , ze moja mama , tak często tego wszystkiego nie wymieniala . U nas pralka chodzi z suszarka non stop . Trafiła mi sie zona czyscioch ? , czy może tak jest w każdym domu.? Pytam bo mama zwróciła mi uwagę , ze moja zona chyba przesadza , ze jak raz na 2 tyg. Jest u nas , na obiad , to widzi ciagle inna pościel , a ręczników kapie owych nie widzi wcale. Tzn matki zdanie generalnie mnie nie interesi , ale zastanowilo mnie to i pytam z ciekawości.

ciesz się, ze masz kobietę, która dba o czystość, a nie syfiarę :)

Gość dla mnie norma to co
opisałeś...

Gość jnhdvfknlcmfd;lkgl;t re
moi m zdaniem powinienes sie cieszyc:) lepsze to niz brudas

Twoja matka jest wciubia nos tam gdzie nie powinna :P Ona wam do sypialni zagląda :O A Twoja żona jest normalna. Ja robię podobnie, tylko ręczniki zmieniam rzadziej, co jakieś 3 dni.

Gość zuzizak
chłopie ale masz problemy! poużywaj swoj ręcznik przez tydzień non stop to będziesz żonę na rękach nosił za jej dbałość!

Gość Tomaszszz
Dzięki kobietki. Generalnie to ja sie nad tym nie zastanawiałem . Cieszę sie , ze zona dba o mnie i o dom już tyle lat . Dopiero jak mama zwróciła mi uwagę , to sie po prostu zastanowilem i zapytałem jak to jest w iinych domach. Fakt faktem , ze mamę mam wtracajaca sie i dość często musimy ja stopowac .