Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowanawysypka

moja wysypka.....foto!!!!!!pomozcie

Polecane posty

Gość zdesperowanawysypka

dostalam czegos takiego http://www.voila.pl/310/ux28u/?1 dodam ze od 3 tygodni zaczelam brac hormony(tabletki loestrin 30) i wlasnie tak mnie wysypalo coto moze byc??? kurwa mam to wszedzie na piersiach na twarzy///

Gość dsgdgdfgdf
o matko!!!! uczulenie! leć do lekarza kobieto, bo od wewnątrz jak obsypie to sie udusisz nie żartuję!! póki nie dojdziesz do lekarza wypij wapno, najlepiej rozpuść dwa kurcze, z tym nie ma żartów, mówię Ci.. do lekarza bo się udusisz

Gość żałuje, że spojrzałem
ja pierdole :O idź do lekarza skończona idiotko :O

wygląda przerażająco, natychmiast udaj się do lekarza!!! myślę, że to poważne uczulenie, na któryś ze składników... idź TERAZ do lekarza!

Gość kukukukukughg
do lekarza szybkoooo

Gość oja pier...
nic ci nie bedzie nie bierz do bani za 2 dni przejdzie

Gość zdesperowanawysypka
wlansie bylam u lekarza ja mieszkam w anglii i tu lekarze sa hujowi;(;( dzisiaj to az sie poryczalam lekarz pomacal dal jakies tabletki na alergie i nic wiecej kazal przyjsc za tydzien i jeszcze mowil ze moge isc spokojnie do pracy

Gość bananowa jane
reakcja alergiczna na skladnik leku. odstaw te tabletki i koniecznie skonsultuj sie z lekarzem. Poki co to wypij wapno, nie stosowalabym zadnych masci i kremow zeby nie pogorszyc sprawy. Unikaj wszystkich czynnikow drazniacych typu bizuteria itp , bo moze byc gorzej .

Gość dsgdgdfgdf
odstaw te hormony i przejdzie :/ bierz tabletki na alergię, pij wapno i spróbuj odpocząć, rozluźnić się niczym tego nie smaruj...

Gość zdesperowanawysypka
dzieki za rade przynajmniej ktos cos madrego i powiedzial''wapno''' temu ciapakowi to namysl nawet nieprzyszlo;/ niesmaruje nic myje sie mydlem antybakteryjnym

Gość zdesperowanawysypka
a hormony pierdole bez kitu

to sprawdź internetowe porady lekarzy :O nie wydaje mi się, żeby zwykłe leki na alergię tutaj podziałały... bardzo bliska mi osoba dostała wysypki uczuleniowej, była ona podobna do Twojej, lecz dużo mniejszego kalibru i... trafiła do szpitala, gdzie przez tydzień była pakowana sterydami. :O:O swędzi Cię to?

Gość jnhdvfknlcmfd;lkgl;t re
swedzi mnie to strasznie!!!!!!! wlasnie dlatego nienawidze anglii kurwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!rzygalam kiedys majac 12 lat i zapytali czy w ciazy jestem;/ oni sa pojebani na zwchnieta noge dali ibuprofen nawet bandaza niezalozyli a jak bylam w ciazy to brzuch mi z nerwow i od zlej diety urosl...a pozniej diagnoza poronienie kurwa teraz moze bedzie diagnoza zgon i nic z tym niezrobia

Gość bananowa jane
ze sterydami bym sie wstrzymala, wydaje mi sie, ze to reakcja obronna organizmu, po wylaczeniu czynnika alergicznego w ciagu 3-7 dni powinno po woli ustepowac. Odradzam tez dlugie kapiele w wannie, zalecam szybki prysznic + delikatne osuszenie ciala, w zadnym wypadku mocne pocieranie skory. Czy wewnatrz tych bąbli znajduje sie plyn surowiczy? zdjecie jest srednio wyrazne :)