Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biala murzynka z polski

czy to wstyd miec chlopaka murzyna???

Polecane posty

Gość biala murzynka z polski

spotkalam sie z BARDZO negatywnymi opiniami dot. murzynow- ze chamscy,niewychowani, malpy,tepi, kombinatorzy, nie mozna im ufac, pusci, glownie sex im w glowie. ogolnie to wstyd miec takiego chlopaka a nawet znajomego bo sa to ''podludzie'' z powaznymi trudnosciami z mysleniem i uzwyaniem ''zdrowego rozsadku''. co wy myslicie?

zależy na kogo trafisz, jasne że jakaś prawda jest w tym że czarnoskorzy sa bardziej agresywni i popełniaja wiecej przestępsw, no ale sa wyjątki prawda?

Gość vanillasky..
powiem ci tak, kiedys wysiadalam z metra jak setki innych osob,a tu nagle przepycha sie czarny, taki obwieszony lancuchami,bokserki na wierzchu, zwrocilam mu uwage, bo mu spieszno, zwrocilam mu uwage,ze wszystkim spieszno,a on do mnie,' zamknij sie glupia suko, bo cie zepchne ze schodow' i prawie zepchnal, dzieki bogu facet za mna szedl to mnie zlapal. A murzyn polecial,nikt sie tym nawet nie zainteresowal. Ogolnie przez 3 miesiace mieszkalam na Leyton i nie wytrzymalam ich zachowania, sa glosni, bez kultury, smiecili na ulicach itd. Wyprowadzilam sie do Windsoru.. Wiem,ze nie moge wrzucac wszystkich do jednego wora, bo np pracuje z jedna murzynka i ona jest bardzo sympatyczna. Ale widzisz, oni sami sobie pracuja na negatywna opinie.

Wstydzić to powinien się on, że ma taką znajomą, której najbardziej zależy na opini innych i tym co ludzie powiedzą. A przede wszystkim, która mysli stereotypami!

Gość wstyd to krasc
moj znajomy czarny robi dr w Berkeley, nie sadze,ze znajomosc z nim jest wstydem.

Jechałam kiedyś metrem, wsiadł murzyn zawadiaka, na przeciwko niego siedział mlody ,biały chłopak ( nie wiem jaka narodowość) , murzyn położył sobie nogi na kolanach tego chłopaka, a ten nie zareagował, jechaliśmy tak z 6 przystanków, po czym biały wysiadal, powiedział " przepraszam" zdial sobie czarnego nogi ze swoich kolan i wysiadł.Szok , oni sobie chcą nas podporządkować.

Gość mam pytanie czy
mnie tam to nie przesczadzalo by kazdy jest rowny a opinie inny to ja mam w dupie

Gość Wstyd to nie
Tym bardziej, jeśli jedynie murzyn chce z taką być.

Gość vanillasky..
on jeszcze go przeprosil?za co niby? do diabla z ta poprawnoscia polityczna!

jesli ty sie zastanawiasz czy murzyni to podludzie, to ty lecz swoje kompleksy dziewczyno.

Gość dylemat mam
tak, wstyd.

Gość glupawka
...a my polacy zapracowalismy sobie na okreslenia: antysemici, rasisci. czy my polacy wszyscy jestesmy tacy sami? co za glupi tok myslenia

Gość guguuus
nie, np na kafe tylko taki preses wiertyp i paru innych jest rasistą i zranionyn żulem, a jednak robi wiele dymu i taka się wtedy opinia tworzy że każdy polak za granicą to burak. a taknie jest, tylko ci najgłupsi sa najgłośniejsi i najbardziej widoczni.

Sierpień w Londynie - i wszystko jasne. Są pozytywne wyjątki, ale większość Murzynów, wiadomo co i jak.

Gość pinkyy
napisze ci tak... mieszkajac i wychowujac sie w polsce, jak slyszalam cos obrazliwego na temat czarnych to bylam gotowa zaczac awanture na calego, taka bylam obronczyni innych ras i przeciwniczka rasizmu. po 5 latach za granica nawet czarnemu ręki nie podam, bo mnie obrzydza. i nie chodzi ze mnie obrzydza kolor skury czy zapach a raczej smród... dlatego ze mnie obrzydza ich wnetrze... nazywam ich czarnuchami, nie dlatego ze maja ciemna skore, tylko dlatego ze maja ciemne wnetrze... sa poprostu zli. nie lubie stereptypow.. ale neistety kazdy negatywny na temat murzynow w moich doswiadczeniach sie potwierdzil. nigdy nie sadzilam ze to powiem ale blizej im do zwierząt niz do ludzi. i tak moim zdaniem to wstyd jak widze ładna biała dziewczyne z takim... :/

Gość mam tak samo jak pinkyy
gdy bylam w poslce to nie rozumialam jak nie mozna koos nie lubic z tak ''blahgo'' powodu jak kolor skory. tutaj to zrozumialam...

Gość gość
wstyd jak huj

Gość gość
Ze swini czlowieka nie zrobisz, tu trzeba ewolucji, czarny w genach ma afryke, bezdrozam syf i polowanie..nic dobrego z tego nie bedzie naawet jesli od kilku pokolen zyje w europie to i tak jest zwierzeciem.

Gość gość
phantom juz wyzej napisal,wiec go cytuje 2011-08-17 16:38:06 [zgłoś do usunięcia] phantom !!! Wstydzić to powinien się on, że ma taką znajomą, której najbardziej zależy na opini innych i tym co ludzie powiedzą. A przede wszystkim, która mysli stereotypami!

Gość bujana w fotelu
Wstyd ! I to cholerny

Gość gość
wstyd - to tak samo jakby sie bardzo upodlic...

Gość gość
26.06.13 [zgłoś do usunięcia] gość phantom juz wyzej napisal,wiec go cytuje 2011-08-17 16:38:06 [zgłoś do usunięcia] phantom !!! Wstydzić to powinien się on, że ma taką znajomą, której najbardziej zależy na opini innych i tym co ludzie powiedzą. A przede wszystkim, która mysli stereotypami! A ja was zacytuje i jeszcze dsodam-taki temat powstaje,zeby rasistowskie doopki sobie pokwiczaly :O

Gość gość
Wstyd,to byc rasista!!!

Gość gość
najgorszymi rasistami to sa te wlasnie wasze murzyniatka, podpuscie ich tylko i wyrazcie sie dobrze o ich sasiadach afrykanskich, zapluja sie ze zlosci, tam nawet plemiona w jednym panstwie sie zatlukoja na smierc w wojnach rasistowskich.

Gość gość
ty to jestes wlasnie takie"murzyniatko" z wlasnych opisow...nawet,jezeli"biale murzyniatko" jeden z drugim :-D

Gość gość
Niestety to nie stereotypy a prawda . Pokażcie JEDEN czarny kraj normalnie funkcjonujący...JEDEN !!!! Jakieś 5% ma szanse na normalne funkcjonowanie obok nas . Reszta -obrażona na wszystko ,nadęta i RASISTOWSKA. Np. znana sprawa okrutnego mordu w USA gdzie Polaka z US army i jego czarną żonę zamordowali czarni znajomi- oburzeni że jest z czarną którą też zatłukli. Tam czarni gwałcą 4-5 razy częściej niż biali -przecież nie z biedy...To samo z rozbojami itp. Brytole wykopali sobie grób sprowadzając tyle niekompatybilnego elementu -nie chodzi tu o rasy a o np wyznawców obłąkańczych religii.