Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KKD9F9GF

CZY ZDROWO SIE ODZYWIACIE NA CODZIEŃ ???JECIE ZDROWE RZECZY??

Polecane posty

Gość KKD9F9GF

bo ja czesto jem czosnek ,cebule ,co dnia prawie platki owsiane ,pomidory ,banany ,jablka czesto pije soki z buraków czerwonych nie jadam mięsa czasem tylko drób czy ktos z was tez na codzien zdrowo sie odzywia?

Gość wywód logiczny
mam tak samo jak ty, no może bez soku z buraków, dużo owoców, warzyw, jogurty naturalne, zupy na wywarach warzywnych, chleb ciemny i mało...schudłam a poza tym dobrze się czuję, dziś na obiad miałam leczo z cukini, pomidora i papryki z ziołami i ryżem, mniam

Gość DFDFDGFggggg
ja jem zdrowo

Gość rrrrrrr
Tak, jem tylko warzywka modyfikowane genetycznie i slodzone jogurty

Gość rrrrrrrrrr
Na sniadanie jem obowiazkowo jakies pieczywo z konserwantem, na to klade pomidor z utwardzaczem i środkiem maskującym regulator kwasowości, na obiad przeważnie ryz z barwnikiem E 307 i warzywa modyfikowane, na kolacje chleb wzbogacony o roznego rodzaju emulgatory z serkiem z E160, w ciagu dnia podjadam jakies zakaski, najczesciej suszone owoce obowiazkowo z dwutlenkiem siarki.

Gość gergergreger
a jak te zupy gotujecie?? bo mi nie smakuja bez knora:o

gotuje zupe na kosci drobiowej np z warzywami czyt. por, pietruszka, seler, marchewka i przyprawy ( knor jest zbedny w tym momencie )

Gość rrrrrrrr
Boze nie wyobrazam sobie zupy bez weglanu sodu, a taki ma tylko Knorr! Z tego robia szklo i papier, jak mozna tego nie dodac do zupy???

Gość swiruskaa
ja czosnku nie lubie, ale cebule bardzo i dodaje ja do wielu potraw. Miesa te nie jem, same lekkie rzeczy:)

Gość akdkdfffgg
co

Ja na pewno niezdrowo owocow jem malo warzyw multum miesa smazone duszone gotowane raczej nie sosy zasmazki fast foody sama czesto robie w domu pizze kebaba hamburgery :D Zdrowe toto na pewno nie jest :) Zreszta kocham jesc i ograniczac sie nie bede Jedyne czego unikam to vegety kostek itp Zupy gotuje na miesie i warzywach Staram sie nie jesc gotowych dan i chinskich zupek ale goracy kubek serowa bardzo mi posmakowala :)