Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaaaaaa!!!!

Kandydatka na Miss Polonia- Magda Myczewska

Polecane posty

Gość Jaaaaaa!!!!

widziałam ją dziś na basenie. Zaraz się tu posypią komentarze typu, że zazdroszczę :P hehe ale taka jest prawda! Startuje na Miss Polonia a wyglądem nie różni się od innych dziewczyn... bez makijażu wyglada bardzo przeciętnie i nie mówię tego ze złośliwości ale jeśli taka przecietna dziewczyna ubiega się o koronę to naprawdę uważam że niczego nie brakuje mi bo przy niej wyglądam na naprawdę ładną dziewczynę. :) podniosłam się na duchu :) dziewczyny wy tez tak miałyście?? Że zawsze porównywałyście się z tymi misskami i zazdrościłyście im??? Bo ja tak :) ale uwierzcie one nieczym nie różnią się od nas :) choć na zdjeciach wygląda ślicznie to uwieżcie że w rzeczywistości w ogóle nie przypomina tej dziewczyny ze zdjęć, no to tyle :P

Gość Jaaaaaa!!!!
gdyby nie moje haluksy i trądzik, na pewno wzięłabym udział w konkursie:(

Gość Jaaaaaa!!!!
bez podszywów :P

Gość rtjvihorpoibpcote5p
wiadomo makijazystka, photoshop itp poznaj dode bez makijazu to twoja samoocena sie jeszcze bardziej podniesie;D to wszystko to sztuczne shwobiznes

Gość Jaaaaaa!!!!
dode bez makijazu widzialam juz na zdjeciach :P więc naprawdę nie ma co się przejmować dziewczyny :P :)

Gość taakiii duzyyyy
Fajnie zobaczyć finalistke Miss Polonia :)

musiałabym mieć strasznie niską samoocenę jeśli porównałabym i zazdrościła tym pseudo pięknościom 🖐️

Gość Jaaaaaa!!!!
pijany..... nie mów że nie ma w tobie choć odrobinę zazdrości jak widzisz piękną kobietę na wybiegu w tv... chyba każda z nas ma w sobie małą zazdrość :) 26 sierpnia odbędą się wybory w tvp2 :) obejrzyj a potem stwierdź że nie zazdrościsz :)

jeśli widzę naprawdę piękna kobietę (takie nie pojawiają się w polskich konkursach miss) jedyne co czuje to podziw, aż tak trudno uwierzyć, że nie każdy jest zakompleksioną szarą myszą? oglądałam półfinały i szczerze byłam zażenowana poziomem tych wyborów, a kandydatki? na ulicach widzę 10 razy ładniejsze. jedynie czego im zazdroszczę to odwagi żeby zdecydować się skompromitować przed całą Polską 🖐️ ale przecież Polska lubi takie wiejskie biesiady :O

Gość kkkkaaaakkkkaaaa
ja zazdroszczę :( zawsze zazdrościłam..

Gość Jaaaaaa!!!!
pijany kjójićku... (tak w ogole ciekawy nick :P) ok... nie jestes szara zakompleksiona myszą :) :P ja niestety nie moge tego powiedzieć o sobie :)

Gość lolek i bolek
no to super :O

Gość jasne tatatatta
nie wierzę ci.... że jest bez makijazu brzydka

Gość gość
Magdalena Myczewska i nagie zdjecia w CKM co za wstyd!! I jeszcze do tego te powiekszone piersi!! Znam ją i wiem w 100 %, ze powiekszala! Za wszelka cene chce zrobic kariere...

Gość gość
Trochę nieładnie obmawiać kogoś po nazwisku, jak już, to lepiej pisać bardziej ogólnie....

Gość gość
bardzo trudno znaleźć dziewczynę która jest: 1. wysoka 2. zgrabna 3. szczupła 4. ładna buzia i włosy 5. inteligentna 6. znająca języki przeważnie jak dziewczyna jest ładna i zdolna, to się boi zaszufladkować jako ,,tylko ładna buzia" i nawet nie pomyśli o takim konkursie, mam koleżankę z powyższymi atutami, jest adwokatem urody rzadko kiedy zazdroszczę MIsskom, sama mam ładną buzię, jeśli już to zazdroszczę figury piękna to była Ewa Wachowicz, podobała mi się też Malwina Ratajczak