Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czyzmarłysiepoci

nie lubię moich braci!

Polecane posty

Gość czyzmarłysiepoci

Wiecie - doszłam do wniosku, że nie lubię moich braci. Za dużo sobie myślą - tyle wam napiszę. Jeden i drugi. Jak to dobrze, że nie muszę się nimi przejmować. Do pięt mi nie dorastają, a myślą se... same kłopoty z nich tylko wiecie. Tyle wam napiszę. Starszego żegnam mieczem św. Stanisława Męczennika - chyba rozumiecie, że on nigdy nie istniał. A jego męczeństwo? Czy to jest JEGO męczeństwo czy to jest zadręczanie normalnych osób - kapitan załogi Latającego Holendra. Wariat i tyle. Oczywiście św. Stanisław męczennik nigdy nie istniał. Jeśli zaś chodzi o ścisłość to na męczeństwo Popiełuszki zasługuje bo on tak skończy. On w ogóle nie rozumie, że ja go uratowałam przed BYĆ MOŻE takim końcem. A wiecie, że Popiełuszkę policja zabiła. Bo te lesby mogą stać o policję, żeby zrobili coś z sensem i go zabili na przykład. Plus ksiądz i całe towarzystwo - kto wie jaki koniec? :( A młodszy - wampir o imieniu Jerry powinien dostać kasetę z filmem w nagrodę za swoje wyczyny z Iwonką wiecie z firmy XYZ. I tyle. Może dostać tez kasetę z filmem Neila Jordana Ondine - czy jak się ta syrena nazywała. Choć nie ma on trwałej ondulacji. I tyle. Ale kto wie - może będzie miał. Bo lesby od starszego prześladują mnie jak matkę brygidki za włosy łonowe wiecie - miałam czy nie miałam. A ja mam taką oto zagadkę dla nich - trwała ondulacja albo nie. I tyle. Bo jak miałam to trwała albo nie. I tyle. I tak wiecie siedzę w domu bo taki poziom to lepiej siedzieć w domu i nie robić nic choć ZUPEŁNIE nie o to mi chodziło i tyle. A wiec pamiętajcie jadąc do ogrodnictwa w Niemczech - oprócz ZAKRAPLACZA ŁEZ - trwała albo bez i tyle :( [cześć]

Gość wspolczujecikochana
hahaha kocham te opowieści bez sensu, kto to pisze? :D

Gość MjmtjtA
Pohjebhana

Gość czyzmarłysiepoci
No i tyle i tyle. Jest jeszcze jeden trup wiecie i TYLE wam napiszę. Nazywa się Janina. Co by oni zrobili gdyby ta Janina wróciła? 2 króli bym potrzebowała i tyle. A teraz tą ostatnią firmą chcieli mnie po siostrze wykończyć, ale przegrali z własną głupotą, a cały szkopuł w tym, że Janina dorabiała. I napiszę jeszcze nie mam NIC WSPÓLNEGO z żadną Patrycją - ja lecę rodowodami i PAŃSTWAMI - bo ja miałam paszport mieć od dziecka - jeden i drugi, ale rodzina się nie przyznała do mnie i tyle. Matkę mam , jej rodziców, tych braci - ale na odległość. Czy to się kiedyś zmieni? Raczej nie - patrzę wyjazdu z Europy i tyle. Ryż to zboże - akurat w Chinach. Stać o ryż to stać o chleb i tyle. Ja się nie dam. Mogę tak stać i W SUMIE od dziecka to mam policzone, że tak stoję w życiu i tyle. Nie wiem czemu. Nie z Polski i tyle. ???

Gość czyzmarłysiepoci
Powiem wam polityka mnie nie interesuje - ja powinnam być w Niemczech, ale RODZINA i dobra - to w takim razie stoję o ogrodnictwo brata językiem holenderskim - tylko tak. Reszta bez znaczenia, uczyć się nie muszę, żeby nie było , że mi nie zależy choć wszystko żle i wszystko w dupie mogę mieć bo nie rozumiem wiecie - skoro wielka światowa firma to nie polityka to chyba powinnam być w Niemczech w pracy, którą ja chciałam, prawda? Czemu mam dupę lizać Ilonie albo Agnieszce Śmieszce równie żenującej. Coś warta do szkoły idzie i koniec. Za Bismarka i tępienie Polaków ja Niemców skreślam i koniec. Ja mogę. Ja mam swoją rodzinę. Przypadkowego ojca, którego nie znam i nie zamierzam. Otto Bismark to jest bo by mnie oddał np. do Holandii i tyle. Mogło tak być. Po co mi jakiś Otto? Kasy nie załatwił, nic sobą nie prezentuje, a ja Polaków nie tępię, żeby z Niemcami trzymać i nie to że mam gdzieś górę św. Anny ale na pewno żadne państwo śląskie mnie nie interesuje i dlatego pewnie ten obszar jest polski, wywalczony bo to od Poniatowskiego i tyle. Ja wiecie chciałabym mieć w Polsce książki, ale to jest nierealne i tyle. A w Niemczech - jaka to jest melina. Dajcie spokój :( Tam krowi łańcuch prokuratora na szyję jak idziesz do tej NIEMIECKIEJ??? firmy bo jednak to nie jest niemieckie, powinny być normalni, nic z tego i tyle :(

Gość Dipsy321
zrolowany beret

Gość czyzmarłysiepoci
Wiecie te wszystkie firmy należy mieć w zadku dalej jak się widzi. Bez przesady i tyle. Co tu więcej napisać? Ludzie się uczą holenderskiego, zabijają. Ja tylko po średniej ogrodniczej bym tam mogła być - reszta bez znaczenia. Choć powiem wam - NA SZCZĘŚCIE zepsuli mi wszystko nockami. Ale mieli prawo? I wiecie - takie dziwne mam myślenie - bo tak - ze szkoły poszłam wiecie bo tylko patrzeli jak mnie wyrzucić, tam to samo - nie liczyłam się z tym aż tak - i to jest jedna sprawa. A np. taka Iwonka. Bo ja z Polski ze złą opinią, a ta Iwonka? I wiecie - teraz sobie lecą na mnie policją - ja też i nie mają szans. One mają tylko ABW i CBA a ja? Ja mam byle co i tyle :(

Gość koiko
to ty owieczko?

Gość czyzmarłysiepoci
Wiecie ja dobrze myślałam - 3 miechy nocek, następnie do domu na święta - wiecie po świętach grzecznie z urzędasem czy po Nowym Roku - ok 10 stycznia. Kiedy koniec i tyle :( No i widzicie - tak się interesują pracownikiem - nie wiem ile chodzę, o której przychodzę - nic nie wiem. Czy dojdę czy nie dojdę? Bez sensu :( Ale ty masz życie oddać za nich. Wiecie co - na to nawet pierdków swoich szkoda i taka prawda. I ja musiałam na nocki łazić cały miesiąc i ZNOWU NOCKI. A podatek to mi zwróci KRÓL wiecie. I z tych drugich nocek mam rozpiski godzin i nic mi nie zrobią. Żeby się mnie nikt nie bał - bo wykaz godzin - od do mam. A reszty to Iwonka, lesby i ich dzieci z bratem. Wiecie - poszłyby do banku spermy i by miały, nie. Bo co mnie to obchodzi? TYLE co bank spermy. Bo wiecie w którym banku te pieniądze się mnie zapytają ludzie. A w spermy. No a jak to wygląda? Albo do przechowania na policji i tyle to warte bo tak się liczy Europa. Chyba, że ktoś zostaje na stałe ale to bez znaczenia i tyle.

Gość czyzmarłysiepoci
Wiecie żeby się mna nikt nie przejmował bo te lesby wyszły na kompletne wariatki. Co jest gorszego niz pożar. Nic nie? I co? I ona mi peta wpisała na tym magazynie - bo ja na magazynie wpisanego peta miałam i co? I ja znowu 2 razy w Holandii. No to ta ostatnia firma, ale tam i tak nie płacili bo widać. Tam można było miesiąc być i miesiąc kasy nie mieć i dalej co? To trzeba sobie ograć i PASUJE płacić, a bez ogrania? Powiesić się w Holandii ale. i tyle. Ta firma była nienormalna. Wiecie - czemu oni mnie tam dali? Żeby mi ograć tę pierwszą firmę , że pojechałam gdzie indziej, byłam gdzie indziej i tyle z tego a tam wszystko pasowało i też to samo. No ale to pieniądze na konto i tyle :( Bo tam jednak CO TYDZIEŃ była kaska, a tam? Policja zostawała na papierosa w dupie Polek i tyle. A to nie jest romans. To jest ogrywanie złodziejstwa i tyle. Bo na kontach nie ma kasy. Więc to nie jest że jak komuś zawiszczę, że w ma w tyłek wsadzone - po prostu kasa ginie z tego :( i tyle :( No i koniec. Ciąg dalszy piekła przede mną i tyle :(

Gość czyzmarłysiepoci
Ja i tak wiecie stałam o Niemców od początku bo to widać - nocki nawet lepiej - powiedziałabym PRAWDĘ że mnie w ogóle nie szanowali i chciałabym dniówki w Niemczech. Tylko plusy z tych nocek bo czemu chodziłam miesiąc - temu i tyle. 3 miechy nocek i może by sie zlitował - może dalsze a może nie. Może wcale. Ale ja wiedziałam co robiłam. I wiecie - no to dalej miały być nocki, nie? W tym więcej nic nie ma tylko grupa - nocka dniówka. I wiecie GRUPA - ja nie wróciłam to prawda, ale jedna nie żyje. Też nie wróciła. I umarła śmiercią naturalną za ten rok, okaz zdrowia. Taka grupa i tyle :( Nie opłaciło sie stać. Na dodatek zrobiły mnie ze św. Józefa czym mnie WKURZYŁY MAKSYMALNIE i tyle. Za powieszonego ucznia. A ci ich wisielcy? NIech se ich policzą i tyle wam napiszę - mega były te babki :( Naprawde :(

Gość czyzmarłysiepoci
Wiecie ja na temat pracy już nie napiszę nic bo znajdę coś i znowu mi wszyscy wszystko popsują. Ja o Niemcy mogę stac i tyle. Mnie w Niemczech NIKT NIC NIE ZROBI bo w Polsce nikt firmy nie uszanował. PO PIERWSZE nie miałam kasy, żeby tam pracować. Tam można stać o stałą pracę jak sie ma kasę. i tyle. A ja jej nie miałam więc no to mogą się uratować jak nazwy firmy nie znały. Nie znały? Ja jechałam na MAGAZYN Z KSIĄŻKAMi. Nie wiem czy bym pojechała na amazon.de. Musiałabym sie zastanowić. Praca? Najgorsza - pchanie wózka. Za to ogrodnictwo zamiast hebrat, ale kto to wymyślał? Dla mnie to była ZEMSTA wiecie, no ale... powinnam była być NA DŁUŻEJ w herbatach i wtedy mogli ściągać z powrotem gdyby mnie NAPRAWDĘ chcieli, a tak? Po co te ogłoszenia? Bez sensu. Nawet teraz - czy np. listopad/grudzień - przestańcie już pieprzyć bez sensu, że mnie tam chcieli i tyle. Co ja mam zrobić z tym ogrodnictwem? Na szczęście o język mogę stać bo tak pasuje. I SAMOLOT. Wiecie książki jako transport - gdzie to firma i tyle. Bo jak oni tam stali, że ja skończyłam w ogrodnictwie bo wiem, ze bym była wrócona. Oni stali o TRANSPORT tam. Ale kogo? Siebie. To niech se tak stoją. A ja stałam o książki i byłam GRUPĄ i tyle mi zrobią. No ale smutne to jest - każdy pijak mądrzejszy ode mnie. Jest to przykre i tyle. W Polsce jestem pijakiem ja i gdzieś mnie mają bo sie nie chce wrócić. Bo nie mam kasy na taką firmę. A 9 lat temu TO SAMO się mnie mieli zapytać - ile masz kasy nauczcyielka - jak zero to wypieprzaj z firmy. No tyle się mogli zapytać, a tak wiecie sami siebie wykończyli i tyle. Bo co prawda to prawda - jak firma to kasa i tyle. To się pierwsza firma była najważniejsza. Uhmmm... no wiecie - bez przesady. To samochody firmowe chociaż, nie? Ta firma miała samochód firmowy, a oni? Ta druga firma też nie miała FIRMOWEGO samochodu i tyle :(

Gość czyzmarłysiepoci
A w tej szkole te 7 lat temu TO SAMO - ja tak chodziłam i mówiłam - jedynie że prokuratury tu nie ma. Bo był wypadek śmiertelny UCZNIA - dostał zawału. Nie w szkole, w domu. Ale to się mogło stać w szkole też. I wiecie - ja musiałam iść do sądu bo ja chodziłam jako dziecko do klasy sportowej i z tej prokuratury mi się zrobiło wiecie, że to sie w szkole mogło stać - ten facet za 3 lata napompował się tak, że nie poznania. I dlatego na przykład nie wrócę sie w ogóle na ten amazon bo nie wiadomo co by było. Mozeby ktoś przeze mnie tam oszalał bo ile ja mam lat i co sobie nie wyobrażam. No to niech idą do tego dyra co mnie tak potraktował. Nie mógł mi dać tych papierów? Całe życie mi zero zniszczyło. Jeszcze z jakąś umartą żoną w Niemczech. Przeklinam ten wstrętny naród Bismarka i tyle. Bo żeby nie było że o Hitlera stoję - o Bismarka i tyle :( Jeszcze gorszy pewnie - kto wie. Ale moralny był - żona, 3 dzieci. Jednak nic mu to nie pomoże w moich oczach - po co on ich zjednoczył i tyle :( A Polaków kazał wymordować i tyle :(

Gość czyzmarłysiepoci
Może wiecie teraz po księdzu z Vluyn Otto Bismark wam pomoże i tyle. Kto wie? Może akurat? Nie wiadomo.

Gość czyzmarłysiepoci
Bo wiecie zawsze była Elzbieta I a teraz może czas na Otto Bismarka - kto wie? Może w tym grobie już zmądrzał? Oby!!!

Gość jurand z bogdańca
owca zmarły cię ruchał i się spocił ,a pózniej pszyszedł bismark i wylizał ci dupe z gówna