Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciekawska.

No cóż.. Trzeba zapalić papierosa! x3

Polecane posty

Gość .motz.
jak to się mówi, za pierwszym razem to przypadek, za drugim zbieg okoliczności, ale za trzecim.... jest już grubo. I trzeba spojrzeć na to z innej strony small megi. Może to sam temat jest niewłaściwy a nie userzy w nim piszący. Taki drobny wkład Kafeterii w walkę z chorobami wywołanymi uzależnieniem od nikotyny. Zmieńcie sobie na inny. Najlepiej rozpisując po erotycznym konkurs na nową nazwę dla Waszej nudnej społeczności. Jak to nie pomoże zacznę krzyczeć razem z Tobą.

a co Ty będziesz mnie i inne osoby tu umoralniał (-ła)? człowieku sam jesteś nudny. a jak przeszkadza Ci wirtualny dym to poprostu wyłącz kompa i idź powdychaj świeżego powietrza :D :D :D co do likwidacji tego tematu..to szkoda, bo jak dla niektórych forma terapii..dobra, dobra wiem są różne inne formy leczenia ALE TA JEST BEZ PORÓWNANIA ;) ;) ;) chyba że sam mmm tak woli... a dobra spadam juz pa

Gość .motz.
ależ Ty tupiesz nóżkami small megi. :) Ja się tylko zastanawiałem dlaczego Was, czy temat usuwają. A Ty od razu, że jestem nudny :O I na przyszłość, byś nie miała problemów, pasują do mnie te męskie końcówki :) 🖐️

wow!!! ale Ty jesteś słodki!!!!!!! i nie tupię nóżkami, tylko tak delikatnie napisałam... no dobra sorrki ;) :P

Gość zawiedziona Dama
witajta co w trawie piszczy???

następny temat będzie o seksie analnym to na pewno go nie ukryją :D:D:D:D:D

Nie pal, bo się szybciej zestarzejesz i w wieku 40 lat będziesz wyglądać jak babcia...