Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grammy

wstydzę się iść do fryzjera :(

Polecane posty

Gość Grammy

witajcie dziewczyny, mam pewien problem.. polega on na tym ze od ponad pol roku sama podcinam sobie koncowki.. mam wlosy z natury calkowicie proste, dosc duzo za ramiona.. no i mam grzywke na prawy bok. moj problem polega na tym ze kidys zle zaczesalam grzywke podczas podcinania i obcielam sobie fragment wlosow do takich mini mini bo juz nie mialam wyjscia.. mam przedzialek na bok i dokladnie t ym miejscu nad czolem to mam.. jak mam zaczesana grzywke to tego nie widac i wgl, ale nie moge tego nawet zapuscic, bo jak odrasta to strasznie odstaje i rzuca sie w oczy :( jestme juz tmy zalamana, chce isc z tym do fryzjera i przy okazji podciac koncowki i jakos zrobic inaczej ta grzywke zeby mi to odroslo ale strasznie sie wstydze, nie wiem co powiedziec o tym fryzjerce, boje sie co ona powie, strasznie mi wstyd.. pomozcie :((

Gość bzzzzzzyk
powiedz ze jakas inna fryzjerka powiedziala ze teraz tak modnie i po sprawie... ale za pewne sie nie zapyta

Gość Grammy
tylko ze to widac ze sama sobie podcielam wlosy ... cos musze o tym wspomniec eby mi zrobila taka grzywke zeby to zakryc - prosta odpada bo mi taka nie pasuje - tylko nie wiem jak jej to powiedziec, pewnie musialabym sie wytlumaczyc.. mzoe powiedziec ze kolezanka mi tak podciela?

Gość barbarastraiszend
powiedz, że dałaś się ściąć koleżance która uczy się na fryzjerkę i że to twoje ostatnie cięcie u niej :D albo powiedz, że zostałaś ofiarą głupiego żartu młodszego rodzeństwa albo znajomych. możesz oczywiście iść do jakieś nowej fryzjerki i powiedzieć prawdę:D

Gość oj tam oj tam....
Jeżeli się wstydzisz to zaczesuj to tak jak do tej pory żeby widac nie było a to co odrasta i odstaje przygładzaj mocnym żelem do głowy.