Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malgorzatatata

wybory 2011 !!

Polecane posty

Gość malgorzatatata

teraz szczerze - czym się kierujecie przy wyborach ?? faktycznie zapoznajecie sie z programem partii czy glosujecie w ciemno ?? albo moze tak jak wiekszosc ludzi nie "na kogos" a "przeciw komuś" ??

Gość monikk_supersonic
programów nie czytam, oceniam po tym co juz zrobili

Gość Ja się kieruję ilością trupów
Breivik na prezydenta europy ❤️ 🖐️

Gość dzialanie sie liczy
ja też biorę pod uwage głownie to, co partia robi - bo programy to jedno, a życie drugie. i pod tym względem wygrywa platforma zdecydowanie. wiem niestety ze większośc ludzi w PL glosuje na kogo popadnie, albo wcale

ja też biorę pod uwage głownie to, co partia robi - bo programy to jedno, a życie drugie. i pod tym względem wygrywa platforma zdecydowanie. wiem niestety ze większośc ludzi w PL glosuje na kogo popadnie, albo wcale a cóż takiego robi bo te autostrady to nijako z musu chyba więcej nie robi...

i nie tak jak większość obywateli dokonaniami bo to rzecz subiektywna mniejsze zło, przeciw komus to dziecinada tylko program wyborczy i tak powinien robić każdy...

Gość masa ludzi kieruje się
emocjami. Lemingów jest z 5mln w Polsce specjalnie wyhodowanych pod plucie na PiS i Kaczyńskiego przez tvny i takie tam GWna. Z drugiej strony jest RM i TV Trwam które grają na emocjach starszyzny ale ci są nieszkodliwi i jest ich z 0,5mln.