Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ivinita

Puszczam sie.

Polecane posty

Gość EWULLA222
wlasnie, nie wazne z kim, byle dziura do posuwania. To straszne jak mozna sie upodlic by znizyc sie do poziomu dziury do spuszczania się obcym facetom. Jesli cie to dowartosciowuje to masz racje, oni byli ciebie warci, ten sam poziom

Gość wlasciciel tej planety
To normalny odruch biologiczny. Żaden samiec nie będzie się chciał związać z kurwiącym się spermochłonem. W przeszłości, ci którym takie się podobały, zostali wyeliminowani przez ewolucję. Taka dziwka otrzymywała od jelenia pożywienie i obronę - on liczył, że odchowa mu dzieci. Jak się jednak okazało takie dziwki, dziwkami zostają do końca życia - nawet po rzekomym zawarciu związku z mężczyzną, puszczały się z innymi facetami. W wyniku tego powstał mechanizm obronny - większość normalnych facetów(99,7%) będzie czuło obrzydzenie dla takiej szmaty. Nikt nie chce wychowywać dzieci innego faceta - każdemu zależy na przekazaniu swoich genów. dziękuję, dobranoc

Gość Ivinita
Dziekuje, po waszych slowach czuje sie znacznie lepiej.

Gość EWULLA222
oczekiwalas ze ludzie pogłaszczą cie po glowie i powiedzą ze nie wazne co robisz to i tak bedziesz wyjątkowa i wartosciowa?

Gość kpewkpwjiokn
Masakra!!! Miała ochote to się bawiła i tyle a tutaj sami święci widze pewnie wszyscy mieli swój pierwszy raz z żoną mężem he he he ściema jedna wielka!!!! Dziewczyna ma odwage o tym powiedzieć a 80% też ma przygody za sobą tylko wstyd i cicho się siedzi. Kobiety mają przesrane a po facetach to spływa i nikt ich nie obraża!!! poza tym było minęło i koniec nie ma co rozpamiętywać. Pozdrawiam

Gość Ivinita
Nie bylo i nie minelo, caly czas sie dzieje. W sumie jest tylko gorzej. Wy to pewnie chcieli byscie same dziweice. Wolne zarty.

Gość ej invinita
jestes kompletnym zerem nic nie wartym smieciem mam nadzieje ze nigdy nie ulozysz sobie zycia bo nie zaslugujesz na nic dobrego przestan wylewac swe zale tylko wracaj jebania sie bo do niczego innego sie nie dadajesz spermojadzie

Gość GUlaszz
Sugerujesz ze na swiecie są tylko cnotliwe dziewice i szmaciska takie jak ty puszczające sie z kim popadnie? Normalni faceci nie chcą dziewic a kobiet ktore szanują swoje ciało i seks traktują jako intymny akt zarezerwowany dla facetow z ktorymi je cos łączyło ale co o tym moga wiedziec takie jak ty

Gość Ivinita
Poczuliscie satysfakcje? Juz wam lepiej? Ulzyliscie sobie? Pozbyliscie sie frystracji? OK, to teraz mozecie isc spac.

Gość ej invinita
skoro uwazasz ze robisz ok i sie jeszcze probujesz bronic to po chuj sie zalisz co i tak jestes skreslona szmaty nikt nie bedzie chcial dobrze ci tak :-D

Gość Ivinita
Nie uwazam, ze robie dobrze, zeby to wiedziec wystarczy przeczytac, a nie peplac bez sensu.

Gość ej invinita
to z tym skoncz przeciez nikt na sile cie nie trzyma masz mozg i umiesz myslec

Gość hipis2
jesteś nimfomanką, poszukaj specjalisty pomoże wyjść cii z choroby, zapytaj wujka Google może znajdziesz dla siebie jakąś terapie i na boga dziewczyno szanuj sie bo nikt nie będzie cie szanował

Gość ej invinita
na szacukek juz za pozno tej cipy juz nie szanuja

Gość GUlaszz
ja tez nie za bardzo rozumiem czego oczekiwalas zakladając ten temat? Wiesz ze twoj styl zyca wzbudza pogarde wiec wspolczucia nie dostaniesz. Chyba ze od tej z pierwszej strony co stracila rachube na 70-tym fiucie w pupie. Moze wez od niej maila to ponarzekacie sobie na facetow i ogolnie na cały swiat. Bo to przeciez zycie was zmusilo do tego:]

Gość Ivinita
Nie jestem nimfomanka, nie jestemuzalezniona od seksu. Nie mysle o seksie, nie mam z seksu satysfakcji, nie kocham sie z kim popadnie.

Gość ej invinita
twierdzisz ze masz problemow z seksem to po chuj sie puszczasz co no wytlumacz na to

Gość Ivinita
Nie narzekam ani na facetow ani na siebie, Gulasz skad bierzesz takie rewelacje. Ja mam prenensje tylko do siebie. Ty postrzegasz mnie jaka zwykla dziwke, a ja wiem, ze problem lezy glebiej, nie chce sie uzewnetrzniac. Ale tu nie chodzi o sam seks, o zdobywanie, o satysfakcje ktorej nie mam.

Gość ej invinita
a co ci przeszkadza w tym ze sie puszczasz??? mowisz ze nie masz z niczym problemow

Gość Ivinita
Napisalam jasno i wyraznie, ze ninawidze sie za to co robie. Czego nie rozumiesz?

Gość ej invinita
to przestan to robisz przeciez nikt cie sila do lozka nie zaciaga i co jeszcze moze ci tego chuja do pizdy na chama wpychaja co

Gość taralalalalallaaaaaaaaaaaaaaaa
Ale ludzie sa jebnieci. Nie moge i nie zrozumie nigdy tego, dlaczego z taka latwosica przychodzi wam ocena innych. Gdybym ja zalozyla topic, ze chleje, codziennie, mam 23 lata, od 5 laduje nieustannie, jestem bulimiczka to napewno byscie sie nade mna ulitowali, pocieszali. Uwazam, ze dziewczyna ma taki sam problem jak ja, ale w inny sposob rozldowuje emocje. Ludzie to chuje, jestescie gorszymi skurwysynami i gownami niz dziwki, tirowki, kobiety ktore sypiaja nalogowo z mezczyznami, cpuni,alkoholicy itp. Jestescie zerami. Swiatowcy kurwa, tolerancyjni. Do rumunii albo afryki, wstyd mi za takie psie odchody jakimi jestescie. bleah.

Gość ej invinita
sama jestes psim odchodem pizdo a ty co niby taka tolerancyja hmm kolejna kurwa do kolekcji i pierdol sie dziwko jebana

nienawidzisz sie za to i dobrze ci z tym. Szukasz udpodlenia, boisz sie dobrego samopoczucia, szacunku do siebie. Ludzie, ktorzy robie cos wbrew sobie najczesciej emocjonalnie niestety sa popaprani. Ja Cie nie bronie, nie mowie ze jest ok, ale takie swiete buce, nie maja prawa nikog oceniac. Niech pilnuja swoich dup i swoich fiutow.

zabolalo cie rzygu? jestes psim odchodem, jestes mniej niz psi odchod. Tacy pseudo ludzie nie powinniistniec, nie powinni. Wstyd mi ze jestes czlowiekiem, rozumiesz rzygu?

Gość Gulaszz
Nie puszczasz sie z kim popadnie? Moze mamy poprostu inną definicję doboru partnera łozkowego. Dla mnie osoba z ktorą nie łączy mnie nic więcej poza wypitym wspolnie drinkiem/ gora pierwszą randką to jest wlasnie "byle kto". Oczywiscie w kontekscie seksu Nie jestes uzalezniona od seksu, nie masz zadnych problemow to po co to robisz skoro zle ci z tym? Gdybys napisala ze lubisz sie bawic a przypadkowy seks to twoja rozrywka to czuł bym chociaz jakąs logike. Tak cierpisz to przestan do cholery pic te "dwa piwa", przestan łazic po klubach czy pokasuj portale erotycznych gdzie poznajesz dawcow nasienia

Gość ej invinita
mozesz possac mi pale chodz nie wiem czy ci dam do japy po niewiedomo czy masz syfa idz bzykaj sie dalej i niech ci jescze bardziej cipe rozjada bo do nirmalnego zycia sie nie nadajesz

hahaha, no mowie rzyg. Napisalo to bezplciuwe cos, jak to dla bezplciowcow i obojniakow bywa. Nadejdzie czas, kiedy takie rzygi beda sprzatane,obojniaki takie i psie odchody. Ohyda, ze cos taiego istnieje. Hahah, sie popisalo no padlam, hahaha :D :D :D jeah!