Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ivinita

Puszczam sie.

Polecane posty

Gość Ivinita

Chyba poraz zebym sie przyznzla, puszczam sie i koniec. Mam OK 20lat i 24 partnerow, moze 26... Nie wiem dokladnie i to mnie przeraza. Lubie seks z nowymi partnerami. Nienawidze siebie z kazdym kolejnym. Czuje sie jak szmata, i wstydze sie tego. Wiem co lubie i czego chce to mnie cieszy. Prawie zaden z moich partnerow seksualnych nie byl moim partnerem zyciowym. Juz mi rece do samej siebie opadly. Jest tak wiele rzeczy, ktorych chciala bym sprobowac. Szkoda tylko, ze nie z jednym partnerem. Szkoda, ze po %, szkoda, ze z wyzutami sumienia. Jak mam sie obronic przed sama soba?

Gość to przestan chlac
dziwko i tak juz jestes zerem

Gość to przestan chlac
nie upiesz sie pochamowac?? ciekawe czy juz jakiegos syfa nie masz

Gość Ivinita
Nie mam syfa. Nie upijam sie do nieprzytomnosci, dwa piwa i po mnie, robie sie bezmozga. Nie, nie myslalam o zawodzie prostytutki, kazdy moj partner mnie pociagal, brzydze sie panami, ktorzy chodza na dziwki.

Gość 69renata75
i co zużyta szmatko żalisz sie takie jak ty sie powinno palić i gasić benzyną

Gość nickompletnieON
dziwka

Gość annapanna22
kochanie ja bylam w podobnej sytuacji. doszlam do 70 moze mniej albo wiecej, nie wiem nie liczylam - mialam 21 lat. teraz mam 22 lata jestem w rocznym zwiazku i duzo sie nauczylam. powiem ci jedno... nie patrz na to co ludzie mowia, nie zwracaj uwagii na glupie docinki bo to potrafi zabic. nie wierz ludzia jesli mowia, ze jestes szmata i ze jestes nic nie warta bo to nie prawda. Jestes wyjatkowa mimo wszystko. wiem dokladnie jak sie czujesz i powiem ci, ze nie jest latwo z tego wyjsc. Ty po prostu pragniesz troche czulosci i bliskosci chcesz zeby ktos cie kochal.. chociaz przez jedna noc. Jestes zagubiona ale bedzie dobrze - musi. nie radze ci zebys z tym skonczyla tu i teraz bo to nie jest latwe. wiem jak to boli i wiem ze to cie niszczy. zycze ci zebys kogos poznala go cie pokocha i do ci poczucie bezpieczenstwa - bo to jedyne czego potrzebujesz

Gość annapanna22
i da*

Nikt nie kazał Ci tego robić,robisz to ze swoją świadomością i najwidoczniej lubisz to. Z czasem możesz trafić na agresywnego faceta,z którym pójdziesz do łóżka, a On wtedy pokaże swoje oblicza,może nawet dojść do morderstwa,skończ z tym i znajdź inne zajęcie,chyba że to Twoje hobby to brak mi słów,dziewczyno opanuj się.

Gość nickompletnieON
o wiedze jescze jedna kurwa do kolekcji ktos tu napisal ze nalezy was spalic i mial racje takie scierwo nie powinno chodzic po ziemi wiedac z domu takie rzeczy wyniosly co mamusia tez sie puszcza

Gość Ivinita
To nie jest moje hobby. Nie zastanawiam sie przed mysle po. Na dobra sprawe niemam pojecia dlaczego to robie. I chyba nigdy sobie nie odpowiem na to pytania. Milosci mi nie brakuje. Nie powiem nawet, ze to lubie, lubie zaczynac z nowym facetem, pozniej to juz poprostu sie dzieje.

Gość annapanna22
nie kochanie nie bylam szmata ani kurwa, nie bralam za to pieniedzy i robilam to z wlasnej woli - szacunek do siebie to nie robienie niczego wbrew sobie. Nie jestem tez religijna wiec nic mi tego nie zabroni. przezyj najpierw jej czy moje zycie a pozniej oceniaj. nie masz pojecia jak to boli.

Gość Ivinita
Cos niesamowitego ,jest to silniejsze ode mnie.Cóż krew nie woda majtki nie pokrzywy:D

Gość Ivinita
Jak to milo jak ktos pisze za mnie, coz na moim miejscu skoczyl by pewnie pod pierwszy lepszy pociag.

Gość ja takiego
smiecia ja ty do nawet kijem bym nie tknal a co dopiero w zwiazku byc z takim gownem mama pewnie dumna z corki dziwki

Gość bototak
pitolisz wiekszosc tu prawikow wrecz marzy o takiej kobiecie aby ja posiasc tylko dla siebie. K**wa mowisz? moze w zasadzie co Ci do tego zazdroscisz? Znajdzie sie wkoncu ktos kto autorke usidli. Widac taki sie jeszcze nie znalazl. Zmiana miejsca zamieszkania pomaga stanac na nogi

Gość smutne to,.,.,
co piszesz, bo takie zycie do niczego nie prowadzi, jest to wręcz ochydne. Nawet jak nie będzie cię obchodzić zdanie innych to taki człowiek ma sam do siebie odrazę, bo tak naprawdę KAŻDY moze cię mieć, a nie ten jeden jedyny. Tak się zatracisz, że potem zaczną się zdrady itp. i narobisz sobie szkód w życiu. Może próbuj się zmienić. A tak poza tym to jest obrzydliwe by obcy, niezanjomy mi facet obmacywał mnie i inne rzeczy ;(

Gość Ivinita
Zmnienilam miejsce zamieszkania, mam partnera, i wieeeele za soba. O wiele z duzo. Sama siebie dobijam z satysfakcja. Tak mi sie wydaje.

Gość annapanna22
juz mnie niczym nie zranisz bo to dawno za mna. mozesz mnie wyzywac ile wlezie - wali mnie to.wiedz tylko, ze jestem bardzo silna osoba bo przeszlam przez pieklo, niejedna dziewczyna na moim miejscu by sie dawno zabila a ja jestem tutaj cala i zdrowa i mam sie dobrze. ;)

Gość łoja cię
Ta annapanna22 to nieźle dała się wydywmać facetom, aż ponad 70 ją bzykało a feeeee ja to bym się brzydził kijem takiej dotknąć, który każdy ci wkładać swojego fiuta...

Gość a ja myslle
ze to wina matek bo nie umialy sobie z bachorami poradzic wspolczuje waszym dzieciom bo miec matke kurwo to przegrane zycie nic tylko sie zabic

Gość dla mnie to
ona jest gorsza niz dziwka, bo dziwka chociaz zarabia i czasem tez ma przyjemnosc, a ona za darmo jak typowa żolicha co upiła sie za browara idzie:) Dziewczyno jesli juz to nie szanujesz samej siebie! nie dziwie sie ze masz wyrzuty sumienia. Z drugiej strony jesli nie masz chłopaka, nikogo nie ranisz, jesli nie sypiasz z facetami swoich koleżanek , przyjaciólek tez ok. Wiec tym bardziej nie masz sie czym przyjmowac, poprostu jestes nimfomanka i tyle i nic w tym złęgo zeby sie załamywac, korzystaj z zycia bo jest twoje. Tylko urzywaj gumek:D

Gość Ivinita
Mysle, ze wiekszosc z was o zyciu wie mniej niz nic. Niestety.

Gość annapanna22
heh no spoko ja ciebie tez bym patykiem nie tknela. mialam ogromne problemy psychiczne. kiedy ktos cpa i wyjdzie z tego to jest super, kiedy ktos pali czy pije - wyjdzie i sobie radzi super. kiedy ktos byl uzalezniony od sexu i z tego wyszedl to najgorszy smiec tak? ja ci powiem jesli chcesz tak bardzo wiedziec kim byla moja matka. byla osoba ktora potrafila mnie tylko bic i wyzywac. nigdy az do teraz nie zaznalam milosci w zyciu. ojciec mial nowa rodzine. wczesniej kiedy z nami mieszkal to tez mnie bil. pozniej w wieku 15 zostalam brutalnie zgwalcona... chcialam sie zabic nienawidzilam siebie kazdego dnia. pozniej pilam co weekend. zaczelam sie calowac itd. w wieku 17 lat pierwszy raz przespalam sie z chlopakiem z wlasnej woli. pozniej juz polecialo. myslalam o samobojstwie kazdego dnia. Ale jestem silna. tak silna ze od 18 mieszkam sama z dala od rodziny. mam dobra prace sama sobie oplacam nauke, mam chlopaka, dobrych znajomych, nie pije czesto (na okazje) i jestem szczesliwa i wiem ze osiagnelam duzo duzo wiecej niz wiekszosc osob w moim wieku

Gość ej ty anka
zjebany ten twoj koles ze taka dziwe sobia wzial ona tylko do obciagania i do niczego wiecej

Gość EWULLA222
Nic nie wiemy o zycu bo nie waliło nas kilkudziesięciu obcych facetow dla ktorych byłyscie tylko pustymi worami na sperme do wyruch.ania? Jesli dla was to było cenne doswiadczenie zyciowe ktore czyni was wyjątkowymi na tle zyciowo nieuswiadomionego społeczestwa - to owszem ciesze sie ze nic o zyciu nie wiem

Gość Ivinita
A kto powiedzial, ze cenne? Ja napewno nie. Dlaczego odrazu worek na sperme? Skoro facetowi wszystko jedno z kim, byle ulzyc to wydaje mi sie, ze nie jest lepszy odemnie...